Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

På Emily Dahls önskelista

Nedräkningen till julafton har börjat! Med bara 24 dagar kvar till den stora helgdagen är det dags att tjuvkika på önskelistor. Emma Wiklund var först ut att visa upp sin lista, nu är det frilansfotografen och DV-bloggaren Emily Dahls tur

Hur ska du fira jul?

- För första gången på flera år ska jag faktiskt fira jul med min familj i Småland. Det ska bli så himla mysigt att träffa alla mina fina släktingar igen, klä granen tillsammans och äta alldeles för mycket av mammas hemlagade chokladfudge! Jag tänker också gå många långa promenader i mina gamla hemkvarter, försöka träffa vännerna som bor hemma, och kanske slå min pappa och bror i något bra brädspel på juldagen.

Vad ser du mest fram emot med julen?

- Att hitta på och ge bort de mest personliga klapparna! Alltså, jag börjar planera mina julklappsköp redan i augusti, och det absolut bästa med hela julen är att se när alla öppnar sina paket. Så fort jag får en idé skriver jag upp den i min mobil, och sedan är det bara att checka av! Jag får verkligen en kick av att ge den perfekta julklappen, det är så mycket roligare än att få klappar tycker jag.

Vilka modeklappar önskar du dig?

- För en gångs skull önskar jag mig mest kläder. Förmodligen eftersom jag ägnat stor del av året åt att rensa ut i min garderob, och nu vill jag fylla den igen, haha. Särskilt glad skulle jag blir om jag fick den här kjolen som jag tittat på på Asos och den här klänningen, också den från Asos, som jag är lite extra kär i. En ny svart, kort och vippig A-linjeformad kjol står också på önskelistan!Vilka skönhetsklappar önskar du dig?

- Någon tjusig parfym med viol skulle vara fint, kanske Balenciaga Paris om den går att hitta, jag har hört att den ska vara väldigt god. Jag har burit samma parfym (Paul Smith Rose) i flera, flera år nu, och 2013 känns som ett speciellt år värdig sin alldeles egna doft! Annars blir jag alltid glad av en tub Clarins Beauty Flash balm, och glammiga lösögonfransar kan man aldrig få för många. Make Up store har många fina, tycker jag. Perfekt för nyårsfesten, eller när som helst egentligen.