Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Snygga träningskläder och vegansk hudvård – shoppa exklusivt med Damernas Värld!

Steg 1: Införskaffa snygga träningskläder och fyll din träningsväska med vårdande produkter. Steg 2: Ge dig på träningen med en stor dos pepp! Med våra utvalda favoriter blir träningsdeppen ett minne blott. Samtliga produkter kan du enkelt och säkert köpa med Klarna direkt här på damernasvarld.se.

Snygga träningskläder, vårdande sporttvätt och mjuka kroppsoljor – scrolla ned och inspireras av våra favoriter bland vårnyheterna!

De senaste träningskläderna från Casall – snygga och bekväma!

Klicka på plusset i bild för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.

casall (plock-artikel)

Självförtroendet till att börja träna – och hålla i sin träning – kan faktiskt börja genom att investera i ett snyggt träningskit. Kläder har större psykologisk inverkan på oss än vad vi tror! Detta träningskit från Casall kan mycket väl vara början på en ny resa. Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier är minst sagt tagen av en ny favorit:

Jag föredrar mjukt vadderade sportbehåar. Casalls nya träningsbehå är en ny favorit, och blixtlåset gör den lätt att ta på och av – Martina Bonnier.

Sporttvätt från Washologi – med en doft av glädje!

Klicka på plusset i bild för att tryggt och enkelt köpa och checka ut med Klarna.

Washologi

När du väl investerat i ett par fina träningskläder – se till att ge dem den omvårdnad och kärlek de förtjänar! Washologis tvättprodukter har noggrant utvalda dofter som är ämnade att väcka tydliga känslor. En favorit är kollektionen "Sport" som har en fräsch och lättsamt blommig doft av jasmine som uppmuntrar till glädje. Passa på att testa ett helt kit med sporttvätt, mjukmedel och linnevatten, du kommer inte att ångra dig!

Vattenflaskor från Mizu – snälla mot dig och naturen!

Klicka på plusset i bild för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.

Mizu vattenflaskor

En vattenflaska från Mizu gör både gott för dig själv och miljön. Rostfritt stål besparar miljön, dessutom är de sjukt trendiga (och håller hur länge som helst). Win-win! Passa på att köpa en av varje färg – så kan du köra på flaska efter dagens känsla!

"Mizus mål är att minska användandet av plastflaskor. Det är bättre för både dig och naturen att använda en flaska i rostfritt stål." – Anders Neuman, vd på Mizu.

Vegansk hudvård från Meraki

KLICKA PÅ LÄNKEN I BILDTEXTEN FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET!

Skonsam bodywash, 179 kr för prenumeranter, 199 kr för övriga. Bodylotion med omega-7 och antioxidanter, 189 kr för prenumeranter, 209 kr för övriga. Kroppsscrub för en mjuk och frisk hud, 199 kr för prenumeranter, 219 kr för övriga.

Vad är bättre än att avsluta ett svettigt träningspass med en lång dusch följt av härliga, mjuka oljor och krämer? Inte mycket, enligt oss. Meraki är ett danskt "unikt universum av hälso- och livsstilsprodukter" som med sin skandinaviska estetik inte bara är snygga att ha i badrummet, utan även snälla mot miljön. Fria från parabener, färger, hormonpåverkande ämnen och med en naturlig doft är Meraki det självklara valet för dig som vill ta hand om din kropp och naturen på bästa sätt.

DAMERNAS VÄRLD DRIVER E-HANDEL MED TIPSER. BETALA SÄKERT MED KLARNA, DU VÄLJER SJÄLV OM DU VILL HA FAKTURA ELLER BETALA DIREKT. VID FRÅGOR: SUPPORT@TIPSER.COM, 08-410 344 60