Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Susanne Histrup - Vad ska du ha på dig på Guldknappen?

Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” en kombination som passar perfekt till klädkoden Fashionabelt unik på Damernas Världs modegala Guldknappen. Vi passade på att fråga henne om lördagens galastass.

Hur har du valt att tolka klädkoden "Fashionabelt unik"?

– För mig handlar det unika om hur man lyckas få ihop outfittens helhet. Allt från de subtila till de mer iögonfallande detaljerna och hur dessa samspelar och skapar harmoni - eller sticker ut och accentuerar looken. Det är den personliga touchen och kombinationerna som är viktigast!

Har du bestämt vad ska du ha på dig?

– Jag trodde att jag hittat DEN perfekta klänningen. Men nu när det närmar sig så lutar det åt ett annat alternativ. Men som sagt, inget är spikat ännu. Jag blandar till vardags både mönster, material och prisklasser och kommer köra min personliga stil även på en galakväll som Guldknappen!

Vad ser du främst fram emot på galan?

– ALLT! Det är min första, men förhoppningsvis inte sista, Guldknappen så jag ser fram emot att få uppleva och vara en del av detta fantastiska event. Jag, precis som ni, är självklart riktigt spänd på att få se vad alla fashionistas har på sig denna stora kväll...

Klänningarna på bilderna ovan är festklänningar från andra tillfällen, så på lördag ser vi Susanne i en annan outfit. Vill ni se mer av Susanne Histrups stil kan ni spana in hennes blogg här. Vill du veta mer om Guldknappen hittar du fler artiklar här! Mer inspiration till galastassen hittar du i intervjuer med Elsa Billgren och Sania Claus Demina.