Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tack alla underbara DV-läsare för en fantastisk Guldknappen-kväll!

Biljetterna var slutsålda och trycket var enormt på Guldknappens andra kväll, läsarnas kväll, som ägde rum på pampiga Nordiska museet fredags. Nära 1 000 DV-läsare fick chansen att uppleva den glamourösa Guldknappen-galan.

På scen stod Pär Lernström och Sofia Wistam, tillsammans med Damernas världs chefredaktör och modechef, Martina Bonnier. Tillsammans delade de ut Guldknappen till Dagmar, Guldknappen Accessoar till Triwa och Guldknappen läsarnas pris till ingen mindre än Ida Sjöstedt.
Guldknappen läsarnas pris är ett nyinstiftat pris där DV-läsarna själva får nominera sina favoritdesigners, och sedan rösta på de fem designers som fått flest nomineringar. Just i år älskar DV-läsarna tylldrottningen Ida Sjöstedt. 

Mingel, tävlingar och generösa erbjudanden stod också på programmet ... för att inte tala om den lyxiga goodiebagen.
Du kan se bilder från galan på Guldknappen-ambassadörens blogg, och fler bilder kommer att läggas upp på Damernas.se inom kort. 

Vi på DV-redaktionen vill passa på att tacka er underbara läsare för en oförglömlig kväll, och även inflika att vi tappar andan över hur stilsäkra ni är. Wow!

Tack och hoppas vi ses nästa år!
Varma hälsningar DV-redaktionen