Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tjäna pengar på din blogg!

Drömmer du om att tjäna pengar på att blogga? Nu har du chansen!

DV söker nu en modebloggerska som kan axla rollen som Guldknappen-ambassadör inför Guldknappens 30 årsjubileum. Din uppgift är att blogga på Damernas.se, och få betalt för det!

Nu utlyser Damernas värld den första modebloggtjänsten i Sverige!
Vi söker en person som kan axla rollen som Guldknappen-ambassadör, där den huvudsakliga uppgiften är att blogga om Guldknappen. 

Vi söker dig som är intresserad och kunnig vad gäller mode, och då främst svensk design. Du som person är socialt kompetent, självständig, orädd, idérik, engagerad och snabb. Du är duktig på att skriva, har färdigheter i photoshop och är van vid bloggverktyg. Att stå framför kameran är inget problem och du kan själv hantera att både fotografera och filma. Du är över 18 år och har drivit eller driver en egen blogg, med inriktning mot mode.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att intervjua Guldknappen-vinnare, ta bilder och rapportera om förberedelserna inför Guldknappen 2011, utlysa spännande tävlingar på Damernas.se, träffa sponsorer och vara en stor del inför och under årets stora modefest som hålls i augusti: Guldknappen 30 år. 

Du kommer att bevaka Guldknappen 2011 på plats under galakvällen, i egenskap av Guldknappen-ambassadör, och får därmed gå på årets mest exklusiva modegala och samtidigt vara vår programledare för webben under galakvällarna.
I rollen som Guldknappen-ambassadör är din uppgift att marknadsföra Guldknappen och samtidigt arbeta med att driva trafik till din blogg som ligger på Damernas.se (det är inget problem om du har en egen blogg vid sidan av detta projekt). 

Till din hjälp har du duktiga och drivna kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Du rapporterar och kommer jobba nära Damernas.se:s webbredaktör.

Tjänsten är en projektanställning, och sträcker sig från 2 maj-20 augusti 2011. Tjänsten är en deltidstjänst. Vi sitter i ljusa lokaler på Sveavägen 53 i Stockholm.

Är du redo att ta din livs chans?
Mejla din ansökan, tillsammans med din bloggadress (ett måste, eftersom detta visar på dina färdigheter gällande teknik, text och fotoredigering), till emma.sundh@dv.bonnier.se , senast den 20 april 2011.