Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Valerie i nytt designsamarbete med Heelow – lanserar glittrig festsko

Designern Valerie Aflalo har vunnit Damernas Värld Guldknappen Läsarnas Pris hela två gånger och har klätt bland andra prinsessan Sofia. Nu är hon aktuell med ett nytt designsamarbete med svenska skomärket Heelow – som du kan köpa direkt här i artikeln!

Valerie och Heelow inledde sitt samarbete i våras då de 

tog fram tre stycken flats tillsammans. Nu är det dags för nästa steg i designsamarbetet.

Valerie Aflalo i egendesignade skon Star.Valerie Aflalo i egendesignade skon Star.Valerie Aflalo i egendesignade skon Star.
Valerie Aflalo i egendesignade skon Star.

– Vi är jätteglada att få fortsätta samarbetet med Heelow. De har fantastiskt kvalité i sina skor samtidigt som tjejerna bakom märket är otroligt duktiga. Vi har roligt när vi jobbar tillsammans och det tycker jag syns i den här skon, säger Valerie Aflalo.

Den här gången består samarbetet bara av en modell – den silverglittriga partyskon Star.

LÄS MER: Martina Bonnier möter Valerie Aflalo: "Att jag är designer handlar inte om att jag varit Fröken Sverige"

– Jag ville göra en statementsko i en trendig modell. Just v-ringningen är något jag själv älskar, både till en festoutfit eller om jag vill lyxa till en vardaglig jeansoutfit, säger Valerie Aflalo.

Shoppa Valerie x Heelow direkt här på Damernas Värld!

Valerie x Heelow

Star går dessutom att förändra efter humör. Som tillbehör till skon kan du nämligen köpa två rosetter som du fäster med clips. Star kostar 1295 kronor, och ett par rosetter 120 kronor till. Skorna säljs förutom på Damernas Värld även på bland annat Valerie och Heelows nätshoppar samt i Valeries butik på Mood och Åhlens.