Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vinnaren av Damernas värld Guldknappen Läsarnas Pris 2016 är...

Damernas Värld Guldknappen Läsarnas pris röstas fram av Damernas Världs läsare, och i år går priset till den svenska vardagsglamourens drottning, Valerie Aflalo. Vi haffade henne i vimlet på prisutdelningen för att få en vinnarkommentar.

Jag är helt överväldigad!

Att vinna det prestigefyllda priset Damernas Värld Gulknappen Läsarnas pris är få designer förunnat, och att då lyckas vinna priset en andra gång… då vet man definitivt att det man gör älskas och uppskattas av många modeälskande kvinnor. Designern Valerie Aflalo vet precis hur det känns!

– Jag fick ju Läsarnas pris 2013 och trodde att det var once in a lifetime, så när Martina ringde och berättade att jag fått priset en andra gång trodde jag knappt mina öron. Jag är helt överväldigad, säger Valerie Aflalo, vinnare av Damernas Värld Gulknappen Läsarnas pris 2016.

När du bär kläderna känns det att allt är så genomtänkt, från kvalité och skrädderi till alla fina detaljer.

Valerie Aflalo startade sitt märke 2005, och hennes mix av bärbart men dressat vardagsmode och ha-begärliga aftonklänningar har under åren gett henne många modeintresserade fans runt om i Sverige. Hennes plagg är en säker genväg till en feminint snygg look som alltid har en touch av glamour. Eller som läsaren Marie uttrycker det: ”När du bär kläderna känns det att allt är så genomtänkt, från kvalité och skrädderi till alla fina detaljer! Kläderna är som små konstverk!”

– Att vinna det här priset är ett bevis på att kunder har uppmärksammat oss och att folk på stan vet vilka vi är. Jag är så otroligt glad över priset och enormt tacksam mot alla som har röstat på mig. Det är en härlig bekräftelse på att många människor tycker om och vill bära de kläder jag gör, säger Valerie Aflalo.

Missa inte Valerie Aflalos blogg på Damernas Värld!

Sedan några år tillbaka bloggar superkreativa Valerie Aflalo här på damernasvarld.se, där du varje dag kan följa den nu snudd på folkkära designern i vardagen, och få stiltips och inspiration i mängder. Och kanske vill även du passa på att gratulera henne till vinsten av Damernas Värld Gulknappen Läsarnas pris!? Här hittar du Valerie Aflalos uppskattade blogg!

I samarbete med