Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: IBL

7 saker du inte visste att ditt horoskop avslöjar om dig

Ditt födelsehoroskop är som ditt fingeravtryck – du är den enda som har ett som ser ut precis så. Därav kan du få ut väldigt mycket information från ditt horoskop, som ett sätt att förstå dig själv eller din omgivning bättre. Här listar vi sju saker som du kanske inte visste att ditt horoskop kan avslöja om dig.

1. Hur din personlighet är

Du kanske inte identifierar dig alls med de karaktärsdrag som tillgetts ditt stjärntecken – alltså ditt soltecken – men det kan vara för att du inte satt dig in i hur resten av ditt födelsehoroskop ser ut. Det finns många olika lager inom astrologin. På samma sätt som din personlighet inte är ensidig, så är inte heller astrologin det. Att fördjupa sig i astrologin kan avslöja mycket om din personlighet. Exempelvis så kan ditt soltecken visa hur du agerar i situationer, medan ditt måntecken kan visa hur du reagerar.

2. Hur andra ser dig

Ditt inre och hur andra ser dig sammanfaller inte alltid. Genom att titta på din ascendent så kan du få reda på vilken image du visar till omvärlden och hur andra uppfattar dig.

Foto: iStockphoto

3. Hur din bakgrund påverkat dig

Genom att titta på ditt födelsehoroskop och särskilt hur ditt fjärde hus ser ut kan du tyda hur din bakgrund påverkar dig. Barndomen, den trygghet du fick med dig därifrån, helt enkelt det du fått med dig hemifrån kan tydas genom vilket tecken som stod i det fjärde huset vid din födelse.

4. Din kompatibilitet med andra

Ditt stjärntecken kan vara med eller mindre kompatibelt med andra stjärntecken, genom att studera ditt horoskop kan du få ökad förståelse för varför vissa av de relationer du har i ditt fungerar – och vissa inte…

5. Hur du hanterar pengar

Vilket tecken du tillhör kan ha stor betydelse för hur du hanterar och hur intresserad du är av pengar och ekonomi. Detta hör ihop med det andra huset och vilket stjärntecken du har i ditt andra hus. Det här ämnet kan också bli kopplat till nästa punkt…

Grundkurs i astrologi

Lär dig använda astrologi för att förstå dig själv och andra

– Allt om hur stjärntecknen, solen och planeterna påverkar oss

– Lär dig ta fram och tolka ditt och andras födelsehoroskop

– Med ledande astrologen  Margareta Hedin som kursledare

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

 

6. Vilka karriärsval som passar dig

Olika tecken passar olika bra för olika karriärer. Om du är praktiskt eller mer analytiskt lagd, trygghetssökande eller äventyrslysten kan ha stor betydelse för vilken typ av arbete du trivs i. Baserat på det ditt födelsehoroskop säger om dig och din personlighet kan du få guidning i vad som passar dig bäst i yrkeslivet.

7. Hur din framtid kan komma att se ut

Genom att både titta på hur husen och planeterna står i ditt födelsehoroskop kan du tyda hur din framtid kan komma att se ut. För den som lärt sig tolka stjärnorna kan det bli tydligt genom att till exempel titta på ditt elfte hus, som berättar hur du vill kommunicera med omvärlden och hur ditt tecken vill förändra den värld du lever i.