Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Årshoroskop 2015 – Så blir ditt år!

Årshoroskopet 2015 är äntligen här! Vår Astrobloggare Margareta Hedin har satt ihop ett horoskop just för er. Se vilka möjligheter, utmaningar och chanser till kärlek som stjärnorna ser för just ditt stjärntecken.

Årshoroskop för 2020 - horoskop med fokus på kärlek, karriär och ekonomi hittar du här.

Astrolog: Margareta Hedin Illustration: Therese Lundell

ÅRSHOROSKOP 2015: VÄDUREN

21/3 – 20/4

2015 är en virvlande fortsättning på den fantastiska förvandling Uranus redan påbörjat och det är ett riktigt spännande år. Ödet sätter oväntade chanser framför din nos och du drivs till utveckling.

Trender under 2015: Januari och februari andas vardagslunk och effektivitet. Månaden Mars är utan tvekan årets mest utmanande period. 17/3 möts Pluto och Uranus i kvadratur, vilket är ett starkt spänningsförhållande som skakar om. Du erbjuds en chans att omvärdera dina relationer och din egen roll, ditt arbete och din ekonomiska situation. Solförmörkelsen den 20/3 understryker transformationen och indikerar att processen pågår oförminskat fram till 13/9. April – juni är en glad period, sommaren vilsam och mysig. Jupiter går in i ditt sjätte hus så från augusti och året ut bygger du inför framtiden och du finner balansen och stabiliteten du drömt om.

Horoskop kärlek: Venus stannar i eldtecknet Lejonet under mer än fyra månader vilket är minst sagt lovande för den romantiska utvecklingen. Kärleken kommer i fokus i november och lyckan känns total.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Väduren.

ÅRSHOROSKOP 2015: OXEN

21/4 – 21/5

2015 är ett glädjens och återhämtningens år när livslusten och den goda energin återvänder. Du återfinner dig själv, gör come back och blir stimulerad, harmonisk och tillfredställd.

Trender under 2015: Saturnus släppte greppet om dig i slutet av december till förmån för Jupiters lyckobringade närvaro som skapar en uppmuntrande trend hela året. Intressanta förvecklingar sker när solförmörkelsen 20/3 får saker att lossna. April är årets absolut mest händelserika tid när heta Mars sparkar igång skeendena. Hösten är bästa tiden för att ta de yrkesmässiga kliven du väntat på.

Horoskop kärlek: Din styrare Venus passerar igenom Oxen under mars och april vilket skapar ett härligt flöde runt dig. Det är i kärleken och i den privata sfären som de stora positiva förvandlingarna sker i år. Venus ”fastnar” i Leo (en superbra position för dig) juni tom september vilket gör detta till en minnesvärld sommar som ändrar allt.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Oxen. 

ÅRSHOROSKOP 2015:  TVILLINGARNA

22/5 – 21/6

2015 är ett sprudlande år som tar dig med storm och du blir sedd och självförverkligad och man kan sannerligen säga att du fått vänta ett bra tag på detta.

Trender under 2015: Jorden befinner sig i transformation och omvärlden förändras snabbt. Du kan dra nytta av detta då det gäller att vara snabb i tanken och flexibel för att fånga de möjligheter till framgång som erbjuds. Din styrare Merkurius går retrograd tre gånger under året i lufttecknen Vattumannen, Tvillingarna och Vågen.

Hastigt susar vintern och våren förbi och kanske kan du känna av Saturnus stränga skugga och tycka att det är lite väl mycket jobb och mindre fritid än önskat. Den skadan råder dock maj och juni snart bot på som de är socialt utåtgående, flirtiga månader och innehåller allehanda glädjerika löften och möjlighet till romans. Till hösten tar du de stora kliven i karriären och förverkligar dina mål.

Horoskop kärlek: April och Maj ser ut att bära med sig härliga sociala chanser och flirt. Det ligger kärlek i luften då och singeln hittar någon att älska. Till hösten kommer allvaret in i kärlekslivet och ett ställningstagande kommer att äga rum. Det blir allt eller inget som gäller då mellan dig och din partner.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Tvillingarna.

ÅRSHOROSKOP 2015: KRÄFTAN

22/6-22/7

Ditt 2015 börjar känslosamt med fullmånen som 5/1 visar dig trenden för det kommande året - det är ett år som går i kärlekens och harmonins tecken.

För dig är närheten till dina nära det käraste du har. Det är möjligt att du under de senaste åren burit ett tungt ansvar för familjen. På den punkten kan det komma att ljusna markant nu.

Trender under 2015: Årets första kvartal kommer energimässigt inte att vara den bästa perioden för dig eftersom den energimässigt liknar 2014. Många Kräftor tycker att det var ett väldigt tungt år. I januari bildar Mars högspänning samtidigt som Merkurius går retrograd ända in i februari. 17/3 Pluto-Uranus kvadraturen samt Solförmörkelsen 20/3 skapar sammantaget en skakig energi som rör till såväl känslolivet som affärslivet och eventuellt kan det ske plötsliga förändringar vid denna tid. En sådan skulle kunna vara att en ny karriärväg öppnar sig eller att du får ett erbjudande av något slag.

Horoskop kärlek: Maj och juni är dina månader i år. Det är då du ser som ljusast på kärleken och lättsinnigt kastar dig in i amorösa äventyr, flirt och äventyr. Va? Inte din stil? Uranus och Pluto lockar fram helt nya sidor hos dig och du kan få lust att visa din vilda sida.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Kräftan.

ÅRSHOROSKOP 2015:  LEJONET

23/7-23/8

2015 kan mycket väl vara det bästa år du upplevt! Jupiter, överflödets och lyckans planet, sitter på högsätet ända fram i augusti. Du kommer att befinna dig i en fas av ökat självförtroende och personlig utveckling.

Trender under 2015: Vid årsskiftet vandrar den underbara Jupiter baklänges under fyra månader. Det bromsar in utvecklingen som sattes igång 2014 en aning. Jan/feb är en förvirringens period då Merkurius backar och fördröjer händelseförloppet för dig samtidigt och jobbiga Mars ser till att skapa konflikter och onödig tjafs. Den generellt skakiga energi som universum erbjuder mänskligheten i mars månad innebär kaos för många. Med de fantastiska planetkonstellationer du har förväntas du ha tur och glädje att vänta.

Horoskop kärlek: Kärlekens planet Venus kommer dessutom att befinna sig i Lejonet ifrån juni – till i början av oktober! Wow – detta är verkligen ett höjdarår för dig på alla fronter! Du kommer att få massor av uppmärksamhet, vada i kärlek och uppleva ett härligt flyt i livet. Såvida du inte kämpar emot så kommer detta vara tiden då kärleken är som hetast.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Lejonet.

ÅRSHOROSKOP 2015:  JUNGFRUN

24/8- 23/9

Ditt 2015 kan delas in i två halvor med två helt skilda energier. Första halvan är dessvärre lite alltför snarlik förra året. Men ifrån sommaren kommer du att gå in i en toppenperiod som varar i ett år framåt. Slutet på sagan är att till nästa årsskifte är du zodiakens vinnare.

Trender under 2015: Ditt 2015 innebär till en början stora utmaningar i arbetslivet som du måste lösa Jungfrun, Redan från årets start finns en stark fokus på arbetet och karriären. Din styrare Merkurius går retrograd januari –februari vilket försenar och trasslar till saker. En romans kan dock lysa upp vintern för dig. I mars-april ställs höga förväntningar på dig och här prövas du rejält såväl yrkesmässigt som känslomässigt. Merkurius backar åter igen i maj som är en social och kul månad med intressanta förvecklingar. Sommaren erbjuder ett lugnare tempo. 8/8 går Jupiter, lyckans planet som inte har varit hos dig på 12 år, in i ditt tecken vilket är en garanti för framgång och välmående under ett helt år framåt! September är årets mest innehållsrika månad. Den 13/9 och 28/9 äger två eklipser rum i din sfär och ditt ödeshjul snurrar.

Horoskop kärlek: Du går in i en fas av stigande självförtroende, fantastisk utveckling och en god portion ren och skär tur. Venus lyser upp ditt kärleksliv i oktober. En kavalkad av gynnsamma händelser drar igång. Det ligger inom räckhåll för dig att nå alla dina mål. Lyckan spiller i och för sig över på 2016 också men det är en annan historia.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Jungfrun.

ÅRSHOROSKOP 2015: VÅGEN

24/9- 23/10

Detta är ett spännande och överraskande år när både Uranus och Pluto kommer att spela en avgörande roll i utvecklingen. Det gör att du har ytterligare ett nydanade, fritänkande och utvecklande år framför dig när mycket handlar om att släppa taget om gamla tankesätt och föreställningar. Se det som en förberedelse inför det nya.

Trender under 2015: Årets början är förvisso ingen höjdare i ditt liv. I bästa fall kan vi hoppas att januari -februari är en neutral tid. Du gör klokt i att säkra upp det som går och spara energi. Mars månad är en omtumlande tid då Pluto/Uranus för sista gången möts i en skarp vinkel och mycket kan ställas på sin spets. Beslut måste fattas och en svartvit känsla av vinna eller försvinna präglar skeendena. Det kommer alltså inte att fungera att vara ”veliga vågen” för nu måste du ta ställning!

Det tycks också vara i mars som kärleken slår till i ditt liv och dina känslor blir stora! Sommaren är helt enkelt bara lung, vilsam och härlig. Du finner en helt ny harmoni i dig själv.

Horoskop kärlek: Pluto är kvar i din relationshörna hela året vilket gör att du fortsatt söker passion och spänning i dina relationer. Du vill bli berörd på djupet annars tycks du hellre vilja fortsätta din väg som fri agent. I november och december kommer du att känna att du hittat rätt i kärleken och året slutar harmoniskt och vackert – tillsammans.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Vågen.

ÅRSHOROSKOP 2015: SKORPIONEN

24/10-22/11

Det är ett befriande och berikande år du har att se fram emot, Skorpionen. Nu kan du åter resa dig som fågel Fenix slå ut dina vingar och flyga högt igen efter de år av återhållen energi som Saturnus medfört.

Trender under 2015: Det kan ha varit några tuffa år av livsläxor men nu är du tillbaka i en ny och förbättrad version och Jupiter kommer att förse dig med såväl energi som kraft till självförverkligande som pågår ända fram till in i augusti. Mars månad är en bra tid för dig på arbetsfronten och solförmörkelsen den 20/3 kan medföra det genombrott du behöver. Våren utgör en superbra period för att hitta ett nytt jobb, uppdrag eller starta eget. Det är troligt att du får förslag och välkomna erbjudanden. Du har en lång underbar sommar att vänta. Venus och Jupiters förenade krafter gör att resor, utlandskontakter och främmande kulturer lockar.

Horoskop kärlek: Venus, kärleken och njutningarnas planet kommer att befinna sig i ditt nionde hus i hela fyra månader, från juni till oktober. Kulturella och kreativa intressen blommar upp av Venus närvaro. Det gör även kärleken och passionen och såväl singeln som den som är i relation upplever en tid när närhet och intimitet betyder mycket och möjlighet att frossa och njuta av passion och kärleksfröjd erbjuds i överflöd.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Skorpionen.

ÅRSHOROSKOP 2015:  SKYTTEN

23/11 – 21/12

Ditt 2015 innebär en total energivändning för dig Skytten. Den kosmiska läraren Saturnus träder in i ditt liv vid årsskiftet vilket gör att hans stränga skugga färgar allt du gör och tänker under två och ett halvt år framöver. Det leder tveklöst till personlig utveckling genom självupplevda lektioner, tagna ur ditt eget liv.

Trender under 2015: Saturnus närvaro i horoskopet minskar ditt synfält och får dig att fokusera på en sak i taget. Detta med att fatta beslut, ta ansvar, skapa struktur och planering kommer att få en helt ny innebörd för dig. Detta leder till att du innan processen är över har kommit oanat långt med dig själv, sina relationer och karriärlivet. Våren kan innehålla prövningar för dig som dock inte är oöverstigliga men hjälper dig att utvecklas och mogna. Sommaren är uttalat härlig med både Jupiter och Venus i trigon till allt som är du. Till hösten kan du åtnjuta din styrare Jupiters gynnsamma flöde och du tar viktiga steg personlig och karriärmässigt.

Horoskop kärlek: Maj – juni är dina hetaste kärleksmånader då minst en ny flirt kan komma in i ditt nät. Sommaren är underbar i år då Venus står i fin trigon till dig och under fyra månader sänds positiv energi åt ditt håll. September är årets absolut mest spännande månad med en sol och en månförmörkelse som ställer allt på sin spets. Var glad att Jupiters nya position i Jungfrun skickar härliga strålar åt ditt håll.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Skytten.

ÅRSHOROSKOP 2015:  STENBOCKEN

22/12– 20/1

Förbered dig på ytterligare ett framgångsrikt år Stenbocken. Det är två områden som känns extra bra under 2015, karriär och familj. Ditt tecken handlar ju om hur den lilla geten strävar emot den yrkesmässiga toppen av berget – i år når du den!

Trender under 2015: I mars månad kommer det sista i raden av sju möten mellan Pluto/Uranus som från 2012 – 2015 skapat politisk och ekonomisk oreda att ställa saker på sin spets. Detta är den rörigaste månanden i år då mycket kommer att ske. Därefter kommer livet att förflyta på ett behagligare sätt. Planeten Mars rör sig i januari genom din ekonomiska sfär, swishar förbi arbetet i mitten av maj till slutet av juni, och går slutligen igenom din karriär och livsväg i november december. Harmoniska aspekter bildas i höst när Jupiter bildar trigon till allt som är du. Bitarna faller på plats.

Horoskop kärlek: Kärleken är hetast i maj – juni och december. Familjen, dina barn och det sociala livet stortrivs och uppleva lycka mellan juni – oktober då Venus är i lekfulla Lejonet.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Stenbocken.

ÅRSHOROSKOP 2015: VATTUMANNEN

21/1 –18/2

Det är ett härligt år du har att se fram emot Vattenbärare! 2015 innehåller möjligheter till korta och långa resor, utveckling, nya idéer, medvetandehöjande och mycket annat genom att Jupiter befinner sig mitt emot dig ända fram till i augusti. Det är möjligt för dig att förverkliga dina mål nu så den stora frågan är att bestämma sig för vad det är du vill.

Trender under 2015: Januari och februari går till historien som årets mest prövande fas när tuffa Mars går igenom ditt tecken och driver fram händelser samtidigt som Merkurius går retrograd och ställer till förtret. Frustration är att vänta. Månaden mars kan erbjuda dig ett genombrott, plötsliga förändringar i karriären och kanske ett ovanligt bra erbjudande. Din styrare Uranus möts för sista gången med Pluto i mitten av mars. Ett sprakande möte är att vänta som kan skaka om din tillvaro. Sommaren blir härlig! En tid av nåd som är dig väl förunnad. Till hösten kommer livet att gå in i en lugnare fas av stabilitet och harmoni.

Horoskop kärlek: Det här är ett lyckans och kärlekens år då du kommer att kunna komma över eventuella relationsproblem och komma närmare din partner och familj, eller kanske även möta en helt ny person. Underbara Gudinnan Venus fastnar i Leo juni – oktober, mitt emot ditt horoskop och ger möjlighet till att njuta, slappa och älska. Kreativa idéer kan komma till dig nu. Årets sista kvartal är inte lika himlastormande utan rätt neutralt i energin.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Vattumannen.

ÅRSHOROSKOP 2015:  FISKARNA

19/2 -20/3

Det är ett spännande år du har framför dig Fiskarna. Det är många år sedan du var i kontakt med sådana strålande utvecklingsmöjligheter, skapande kraft och dynamik som 2015 erbjuder. Redan från årets start finns en stark fokus på arbetet och karriären. Det finns fortfarande stora utmaningar runt arbetslivet du måste ta itu med.

Trender under 2015: Saturnus nya position i Skytten ger dig motivationen och uthålligheten att orka. Det handlar om att ta stora steg i den egna personliga utvecklingen och processen är inte hastigt övergående utan spiller över och påverkar dig under merparten av 2016 också. Massiva positiva förändringar är på väg åt ditt håll. Romantik tycks vara ett stort kapitel för dig i år och våren erbjuder idel tillfällen till flirt och sinnlig njutning. Sommaren är lång, vilsam och avkopplande. Från 8/8 och hela året ut kommer mirakulösa Jupiter att bilda högspänning i ditt horoskop vilket är en garanti för framgång och välmående. September är årets mest innehållsrika månad som erbjuder årets stora positiva överraskning.

Horoskop kärlek: Du får vad du vill nu så stora frågan du bör ställa till dig själv Fiskarna är: Vill jag leva i en relation sida vid sida av en annan person? Januari och februari sätter stämningen på resten av året. Det flödar av romantik.

I Astrobloggen hittar du även ett mer utförligt årshoroskop för Fiskarna.

Vill du läsa fler horoskop? Titta då in här varje måndag, då uppdaterar Margareta med Veckans horoskop och gillar du oss på facebook ger vi dig varje vecka en påminnelse. I Astrobloggen hittar du mycket spännande läsning om både astrologi och andlighet, missa inte det!