Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Todor Tsvetkov

Årshoroskop 2017 – så blir just ditt år enligt stjärnorna

Horoskopet för 2017 utlovar ett händelserikt år, inom såväl kärlek som personlig utveckling och karriär. Vår astrolog och bloggare Margareta Hedin har tittat noga på stjärnorna och vet vad som väntar just ditt stjärntecken i årshoroskopet för 2017. Dessutom får du tips om vilken parfym som passar just ditt stjärntecken allra bäst!

Klicka här för att komma till nya årshoroskopet för 2018!

 

Nyfiken på astrologi och horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss! Med astrologen  Margareta Hedin som kursledare.

Årshoroskop 2017 – innehåll (klicka på ditt stjärntecken för att komma direkt till det):

Årshoroskop 2017: Väduren

Årshoroskop 2017: Oxen

Årshoroskop 2017: Tvillingarna

Årshoroskop 2017: Kräftan

Årshoroskop 2017: Lejonet

Årshoroskop 2017: Jungfrun

Årshoroskop 2017: Vågen

Årshoroskop 2017: Skorpionen

Årshoroskop 2017: Skytten

Årshoroskop 2017: Stenbocken

Årshoroskop 2017: Vattumannen

Årshoroskop 2017: Fiskarna

Horoskop 2017: Väduren (21 mars –19 april)

Stjärnorna är ovanligt löftesrika och antyder att 2017 är året då du kan nå nya höjder och bli riktigt nöjd med utvecklingen. Året kantas av överraskningsmoment och vägval då nya möjligheter uppstår. Den som är modig välkomnar de chanser som ges.

Karriär 2017: Vädurens horoskop

Framgång utlovas, men vilda Uranus gör dig till ett osäkert kort för din arbetsgivare. Följer du din inre röst släpper du trygghetstänkandet, byter jobb eller startar eget. Det är drömmar om frihet, livsglädje och självförverkligande som får dig att ställa in siktet på nya, högre mål.

Kärlek 2017: Vädurens horoskop

Lyckans planet befinner sig i ditt relationshus och kärleken växer. Du testas i dina värderingar, och drömmen om tvåsamhet utmanas av önskan att vara obunden och uppleva livet som fri.

Att tänka på 2017: Vädurens horoskop

Låt inte saker ske på din bekostnad för husfridens skull. Du behöver söka balans i dina relationer så att du inte överpresterar.

Vädurens parfym:

Gucci Guilty edt, 760 kr/50 ml.Gucci Guilty edt, 760 kr/50 ml.Gucci Guilty edt, 760 kr/50 ml.
Gucci Guilty edt, 760 kr/50 ml.

Väduren älskar tunga, sexiga dofter. Tuff, kaxig och magnetisk är ord som beskriver den utmanande Väduren – ord som även passar in på den klassiska doften Gucci Guilty. Varm och spännande, med toppnoter av syren och persika som lockar fram kvinnligheten. Här finns även patchouli, en växt vars doft förmedlar styrka.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2017: Oxen (20 april – 20 maj)

Årets första halva är högeffektiv och produktiv. Det är kombinationen av talang och envishet som för dig uppåt och framåt. Du är flitig, och nu fullbordar du projekt och drömmar om framtiden. Sommaren är underbar. Sista kvartalet ändras energin helt och du får riklig belöning för din möda.

Karriär 2017: Oxens horoskop

Att bygga en framtid av stål, ha en god ekonomi och känna trygghet på alla plan betyder oerhört mycket för dig. I år erbjuds möjligheter att få drömmar uppfyllda.

Kärlek 2017: Oxens horoskop

I oktober träder lyckans planet Jupiter in i ditt relationshus, och härifrån får det privata livet och kärleken allt större betydelse. Avsätt tid att vara tillsammans med dem du älskar. Singeln kan möta en hjärtevän.

Att tänka på 2017: Oxens horoskop

Lagom är bäst! Du satsar allt när du går in för något, men skulle må bättre av att fördela dina gracer bättre för att inte få så intensiva perioder.

Oxens parfym:

Van Cleef & Arpels Moonlight patchouli edp, 1 395 kr/75 ml.Van Cleef & Arpels Moonlight patchouli edp, 1 395 kr/75 ml.Van Cleef & Arpels Moonlight patchouli edp, 1 395 kr/75 ml.
Van Cleef & Arpels Moonlight patchouli edp, 1 395 kr/75 ml.

Oxen strävar efter att vara klassisk och ultrakvinnlig. Jordig och sensuell är ord som beskriver Oxens doft väl, och Moonlight patchouli från Van Cleef & Arpels är en perfekt matchning. Den är påkostad och tidlös med noter av ros och iris blandat med utmanande nyanser av mocka och läder.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2017: Tvillingarna (21 maj – 21juni)

Om det är sant att omväxling förnöjer så blir 2017 ett toppår för dig när du nu återupptäcker lekfullheten, kreativiteten och glädjen. Det är de underbara upplevelsernas och mötenas år.

Karriär 2017: Tvillingarnas horoskop

I år utvecklas du mest i mötet med andra människor och grupper där du får bolla idéer och leka fram kreativa lösningar. I rätt sällskap är du påhittig, entusiasmerande och flitig. Sök dig till sammanhang där ditt sociala geni uppskattas och lyfts. Det kan även vara dynamiken i en internetgrupp som tänder gnistan. Ekonomin stabiliseras och blir bättre.

Kärlek 2017: Tvillingarnas horoskop

Du behöver en eldig parhäst vid din sida som klarar av att hålla jämna steg med dig och som precis som du gillar galna infall och spontanitet, som stimulerar och ger positiv feedback. Jupiter för underbara personer i din väg och ditt hjärta får massor av påfyllning.

Att tänka på 2017: Tvillingarnas horoskop

Skapa rutiner så att ditt liv inte får sådana tydliga toppar. Du mår bättre av små, dagliga doser av både aktivitet och vila.

Tvillingarnas parfym:

Shiseido Ever bloom edp, 650 kr/50 ml.Shiseido Ever bloom edp, 650 kr/50 ml.Shiseido Ever bloom edp, 650 kr/50 ml.
Shiseido Ever bloom edp, 650 kr/50 ml.

Den utåtriktade Tvillingen utstrålar glitter och feststämning, då passar Ever bloom från Shiseido som handen i handsken. Elegans och lekfullhet uttrycks med härliga noter av jasmin, lotus och ros samt djupare och mer sensuella noter av mysk och apelsinblomma.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2017: Kräftan (22 juni – 22 juli)

Vinka adjö till dramatik och tvära kast, den stora förvandlingens tidevarv är över och 2017 leds du in i ett stabilare skeende som erbjuder gynnsamma omständigheter. Dessa gör att du kan slå rot, växa och utvecklas.

Karriär 2017: Kräftans horoskop

Det krävs en välbyggd grund för att du ska kunna göra utrymmet på toppen till ditt eget. Och ja – du kan nå ditt mål! Det här är ett år av gyllene möjligheter och ökade ekonomiska resurser. Hela ditt liv kretsar kring hållbarhet och beständiga värden nu. Du som är egen företagare mår bra av att jobba mer hemifrån.

Kärlek 2017: Kräftans horoskop

Dina relationer har nu glada men samtidigt allvarliga undertoner. Det tycks vara dags för dig att låta kärleken fördjupas. Gemensamma projekt som husköp och giftermål är att vänta.

Att tänka på 2017: Kräftans horoskop

Nätverka och lär känna grannar och folk i din närmiljö, det kan ge dig oanade kontakter och möjligheter.

Kräftans parfym:

Marc Jacobs Decadence divine edp, 895 kr/50 ml.Marc Jacobs Decadence divine edp, 895 kr/50 ml.Marc Jacobs Decadence divine edp, 895 kr/50 ml.
Marc Jacobs Decadence divine edp, 895 kr/50 ml.

Kräftans doft ska inte vara speciellt uppseendeväckande utan mer trygg och subtil – precis som Marc Jacobs Decadence divine. Där finns noter av allt från champagne och bergamott till kaprifol och saffran. Precis som stjärntecknet är doften fräsch och minimalistisk.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Horoskop 2017: Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Det blir ett utåtriktat och omväxlande 2017, med hela världen som lekplats. Du är populär men har lärt dig att bara välja det bästa. Året blir fullt av resor, kommunikation och nya och gamla vänner och kontakter som surrar runt dig.

Karriär 2017: Lejonets horoskop

Den nyfikna, drivna sidan av dig får vi se mycket mer av i år. Resor och internationella kontakter kan komma att betyda mycket för dig. Yrkesmässigt vill du mer, och många Lejon överväger att gå en kurs, söka en högre tjänst eller hitta andra sätt att utvecklas på.

Kärlek 2017: Lejonets horoskop

Socialt tar du för dig med glimten i ögat och människor dras till dig, vilket är härligt. Romantiskt är du dock inte lika lekfull och följsam. Du vill fördjupa din relation och låter din partner veta var du står. Kärleken känns inte självklar förrän i augusti, men där klickar också allt – wow!

Att tänka på 2017: Lejonets horoskop

Var lite återhållsam och låt din vän vänta på det bästa.

Lejonets parfym:

Hermès Galop d’ Hermès edp, 2 570kr/50 ml.Hermès Galop d’ Hermès edp, 2 570kr/50 ml.Hermès Galop d’ Hermès edp, 2 570kr/50 ml.
Hermès Galop d’ Hermès edp, 2 570kr/50 ml.

Lejonet är passionerad och gillar att göra avtryck. Det är hög kvalitet som gäller och stjärntecknet älskar känslan av att utstråla värme, stil och klass. Den exklusiva doften Galop d’ Hermès med noter av läder, ros och saffran är som gjord för Lejonet. Detta är pondus i doftform!

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2017: Jungfrun (23 augusti – 22 september)

2017 blir ett harmoniskt år när ditt personliga välbefinnande får ta en allt mer central roll. Du är selektiv, vet ditt egenvärde och tackar inte osett ja till allt som åläggs dig.

Karriär 2017: Jungfruns horoskop

Allvarliga Saturnus är tongivande och kastar sin stränga skugga över både yrkeslivet och den privata sfären. Det innebär hårt jobb, och de framgångar du skördar är inte lättköpta. Härligt att notera är dock att du får fin snurr på ekonomin.

Kärlek 2017: Jungfruns horoskop

För dig som lever i tvåsamhet blir livet okomplicerat och kärleken självklar. Om du följer din astrologiska karta är detta året när du sammanfattar, knyter ihop trådarna och får bukt med det berömda livspusslet. Det är så här lycka känns! Du som är singel påminns om att du bör rikta uppmärksamheten utåt för att lägga märke till att du är föremål för flirt och heta känslor.

Att tänka på 2017: Jungfruns horoskop

Var snäll mot dig själv och unna dig flärd, lyx och äventyr.

Jungfruns parfym:

Miss Dior Absolutely blooming edp, 945 kr/50 ml.Miss Dior Absolutely blooming edp, 945 kr/50 ml.Miss Dior Absolutely blooming edp, 945 kr/50 ml.
Miss Dior Absolutely blooming edp, 945 kr/50 ml.

Jungfrun är en svårtippad person. Fasaden må vara perfekt, men under ytan gömmer sig lite av ett vilddjur. Jungfrun gillar dofter som utstrålar renhet, kaxighet och föränderlighet och hon hittar det hos Miss Dior. Noterna är bland annat hallon, granatäpple och svartvinbär blandat med en lite kryddigare doft av rosépeppar.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2017: Vågen (23 september – 22 oktober)

Se ditt 2017 som året då du får dina önskningar uppfyllda och gamla processer fullbordas. Expansiva, generösa Jupiter utlovar framgång på alla fronter fram till 10 oktober.

Karriär 2017: Vågens horoskop

Stjärnorna antyder att stark personlig utveckling, plötsliga nyheter och förändringar kommer att kanta ditt år. Se till att ha ett aktuellt cv färdigt i datorn, för det är de snabba skiftenas år. Håll dig framme, våga lite mer och ta de chanser som erbjuds. Det är troligt att detta är lyckokastet som förändrar ditt liv.

Kärlek 2017: Vågens horoskop

Detta är ett kärlekens år för dig, Venusstyrda varelse. Du är lite kaxigare och mer medveten om ditt egenvärde nu och har inte lust att sitta fast i en relation som inte ger dig det du behöver. Antingen utvecklar du din befintliga relation eller så möter du en alldeles ny partner.

Att tänka på 2017: Vågens horoskop

Tajming är viktigt för den som vill lyckas i livet – din tid är nu!

Vågens parfym:

Burberry My Burberry black edp, 620 kr/30 ml.Burberry My Burberry black edp, 620 kr/30 ml.Burberry My Burberry black edp, 620 kr/30 ml.
Burberry My Burberry black edp, 620 kr/30 ml.

Den perfekta Vågen har klass, är medveten om sig själv och även sin påverkan på andra. Precis som doften My Burberry black märks hon i mängden, och noterna av sensuell jasmin, lekfull ros och mystisk patchouli gör henne åtråvärd, men svårfångad.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2017: Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Ditt 2017 får en mjuk, behaglig start. I mars ökar dock tempot och härifrån är utvecklingen väldigt intressant. Den som väntar på något gott ... I oktober träder Jupiter in i ditt liv och under de följande 13 månaderna är allt möjligt.

Karriär 2017: Skorpionens horoskop

Den kloka lägger nu ut sina krokar och nät och bidar sedan sin tid. Näten kommer nog inte att hala in någon storfångst förrän framåt hösten, men då kan du å andra sidan förvänta dig tur, framgång och genombrott.

Kärlek 2017: Skorpionens horoskop

Skorpionen är känd för att vara zodiakens mest magnetiska person och visst, kärleken är aldrig långt borta från dig. I år är det dock ett speciellt år som kan ge allt du önskar dig och lite till. November till december är årets hetaste tid.

Att tänka på 2017: Skorpionens horoskop

Att vara strategisk och tänka på vad som ger utdelning långsiktigt. Chanser som dessa kommer endast vart tolfte år.

LÄS ÄVEN: Skorpion? Grattis, då passar du in i modebranschen!

Skorpionens parfym:

Elizabeth Arden Always red femme edt, 595 kr/50 ml.Elizabeth Arden Always red femme edt, 595 kr/50 ml.Elizabeth Arden Always red femme edt, 595 kr/50 ml.
Elizabeth Arden Always red femme edt, 595 kr/50 ml.

Skorpionen är sexigheten själv. Magisk, mystisk och magnetisk är beskrivningen för detta vassa stjärntecken. Ett självklart val är Always red femme, där flaskans design i sig osar av förförelse. Den ljuvliga blomdoften med inbjudande inslag av vanilj, svartvinbär och mossa får varje människa på fall.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

ANNONS

Horoskop 2017: Skytten ( 22 november – 21 december)

De senaste åren har du genomgått en total förvandling. Det är en mogen och oerhört målmedveten person som har lockats fram. Strävsamma Saturnus hänger efter dig även 2017. Energin tar dig uppåt och framåt, och resultatet blir succé.

Karriär 2017: Skyttens horoskop

Du har kommit upp dig och gjort dig ett namn inom ditt område. Nu indikerar Jupiters position i ditt elfte hus att det är dags att du ger dig ut och kommunicerar med folk. Nätverka, var aktiv på sociala medier, undervisa eller håll föredrag. Dina ord är makt – så säg vad du har på hjärtat.

Kärlek 2017: Skyttens horoskop

Tidvis ser det ut som om du minskar dina behov av närhet till förmån för din karriär och personliga utveckling. I maj kan inte ens den mest frihetssuktande skytt säga nej till kärleken, och tar du tag i den är den med dig sommaren igenom.

Att tänka på 2017: Skyttens horoskop

Lär dig lagen om attraktion. Ju mer du ger, desto mer får du tillbaka.

Skyttens parfym:

Stella McCartney Pop edp, 750 kr/50 ml.Stella McCartney Pop edp, 750 kr/50 ml.Stella McCartney Pop edp, 750 kr/50 ml.
Stella McCartney Pop edp, 750 kr/50 ml.

Cool, obunden, hippiechic och lite galen – så beskrivs Skytten. Hon har huvudet på skaft och är påläst på det mesta. Precis som Pop från Stella McCartney är hon kaxig, djärv och väldigt cool. Doftnoten är en härligt blommig tuberos som blandas med sandelträ, vilket skapar en otippat feminin doft. Den fullkomligt skriker girl power.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2017: Stenbocken (22 december – 19 januari)

Ditt 2017 är inte ett vanligt torrt år som passerar obemärkt förbi – tvärtom. Här finns oanade möjligheter till självförverkligande, och året saknar nästan helt begränsningar.

Karriär 2017: Stenbockens horoskop

Du stencoola varelse som alltid tycks ha koll på vilket steg som är det rätta i yrkeslivet får under året god hjälp av mirakulösa Jupiters närvaro i ditt karriärshus. Vill du så är det nu din karriär bär av uppåt.

Kärlek 2017: Stenbockens horoskop

Din styrare Saturnus står bergfast kvar i ditt tolfte hus och grumlar kärlekslyckan en aning. Det är viktigt att du är tydlig, för horoskopet antyder att du är obegriplig nu – både eftergiven och kritisk i en svår mix. Lär du dig att tidigt visa dina avsikter får du som du vill.

Att tänka på 2017: Stenbockens horoskop

Lyckan är inte något som bara kommer utan något som du själv är medskapare till. Den måste ibland hjälpas på traven, tas om hand och vårdas.

Stenbockens parfym:

Hugo Boss The Scent for her, edp, 795 kr/50 ml.Hugo Boss The Scent for her, edp, 795 kr/50 ml.Hugo Boss The Scent for her, edp, 795 kr/50 ml.
Hugo Boss The Scent for her, edp, 795 kr/50 ml.

Makt är sexigt, tycker Stenbocken. Hon är makthavaren som med sin blotta närvaro får folk att böja sig för hennes vilja. Hon är väluppfostrad, elegant och korrekt, och hennes doft, The scent for her från Hugo Boss, är lyxig och sensuell. Doftackorden är persika och fresia som möts av syrenväxten osmanthus – den perfekta kombinationen för Stenbocken.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2017: Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Ditt år kan delas in i två halvor – den första är helt okej, men utmanande, och det krävs mycket av dig yrkesmässigt. Dina ledaregenskaper blir mer tydliga genom Saturnus starka position. Den andra halvan är belönande och livet blir bara bättre och bättre.

Karriär 2017: Vattumannens horoskop

2017 är året då du får en röst och det visar sig att dina åsikter är väldigt värdefulla. Se till att använda dem på ett smart sätt. Skriv, tala och ta dina impulser och idéer på allvar. Du befinner dig i en gudomlig utveckling.

Kärlek 2017: Vattumannens horoskop

Singeln gör klokt i att inte dejta flera personer samtidigt, för risken är att det inte blir någonting med någon. Välj i stället ut en viktig person och lär dig att åter öppna ditt hjärta. Detsamma gäller dig som lever i en relation. Det är under tider som dessa man förstår värdet av att förnya sina löften till varandra.

Att tänka på 2017: Vattumannens horoskop

Det finns en tendens att du blir för mental – balansera genom att lägga till något fysiskt, som dans, kundaliniyoga eller massage, i din vardagliga rutin.

Vattumannens parfym:

Björk & berries White forest edp, 690 kr/50 ml.Björk & berries White forest edp, 690 kr/50 ml.Björk & berries White forest edp, 690 kr/50 ml.
Björk & berries White forest edp, 690 kr/50 ml.

Vattumannen är zodiakens wild card. Hon är en frispråkig och innovativ trendsättare. Men framför allt är hon medmänsklig och vänlig, precis som doften White forest från Björk & berries, med en inbjudande fläkt av trä och frisk luft. Toppnoterna är bland annat apelsin och svartvinbär som sedan kombineras med björk, rosa fresia och cederträ.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2017: Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Det är stora, föränderliga processer på gång i ditt liv när Saturnus närvaro i ditt karriärshus plockar fram den tuffa, målinriktade sidan hos dig. Processen pågår hela året samtidigt som generösa Jupiter ger löften om att du ska få uppleva kärlekens sötma.

Karriär 2017: Fiskarnas horoskop

Det är många olika strömningar på gång i ditt inre. Den brännande frågan tycks vara vart du är på väg i livet. Starta eget, åka utomlands eller stanna kvar och kämpa? Saturnus säger stanna – det kommer att vara värt det.

Kärlek 2017: Fiskarnas horoskop

Jupiter är i ditt passionshus, och här är kärleken inte längre bara en lek. Dina känslor fördjupas, och det är troligt att personen som finns vid sida kommer att hänga med dig riktigt lång tid.

Att tänka på 2017: Fiskarnas horoskop

Din själ är spunnen av gudomligt stoff och du får inte tappa bort den sanna essensen av dig själv i samband med alla förändringar.

Fiskarnas parfym:

Chloé Fleur de parfum edp, 595 kr/30 ml.Chloé Fleur de parfum edp, 595 kr/30 ml.Chloé Fleur de parfum edp, 595 kr/30 ml.
Chloé Fleur de parfum edp, 595 kr/30 ml.

Fisken har det mesta: stil, känsla och en förmåga att förändra sig. Hon är känslig, med ett öga för konst och musik, och hon ligger ofta ljusår före andra med sin klädstil. Chloés doft är dov och ganska enkel, men framför allt fräsch, precis som hon själv. Doftnoterna är en blandning av härliga rosor mot en träig bas.

Psst! I Damernas Världs Astroblogg kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!