Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Horoskop 2021: stort årshoroskop för alla stjärnteckenHoroskop 2021: stort årshoroskop för alla stjärnteckenHoroskop 2021: stort årshoroskop för alla stjärntecken
Horoskop 2021: stort årshoroskop för alla stjärntecken Foto: Illustration: Rosie McGuinness

Årshoroskop – så blir ditt 2021 med fokus på kärlek, karriär och ekonomi

Horoskop 2021! Årshoroskopet för 2021 utlovar ett händelserikt år, inom såväl kärlek som personlig utveckling och karriär. Damernas Världs astrolog Margareta Hedin, som också ligger bakom populära Astrobloggen, har tittat noga på alla stjärntecken och vet vad som väntar för Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen och Skytten 2021.

ÅRSHOROSKOP 2021. Vi astrologer visste att vi hade ett svårt år framför oss 2020 men ingen visste exakt vad det var som skulle hända. Miljökatastrof, krig eller pandemi? Vi är i skrivande stund med om allt detta.

Den 21 december 2020 möts Jupiter och Saturnus i Vattumannens tecken och där, simsalabim, löses den svåra knut upp som påverkat oss sedan den 10 januari 2020. Vi astrologer kallar detta för ”the great conjunction” – den stora konjunktionen – den första goda nyheten till mänskligheten på ett år.

Men det är även ett annat, större, skeende som äger rum nu. Det kallas mutationscykeln. Ända sedan 1842 har vi befunnit oss i en jordcykel. Under denna tid har Moder Jord och hennes tillgångar skövlats, på grund av sådant som industrialismen och pengabegär. 

Den 21 december skiftar vi även över till luftmutationscykeln som kommer att påverka de kommande 200 åren. Förhoppningen är att intelligensen, luftelementet, kommer att segra över materian, jordelementet. 

Är 2021 ett bättre år? Ja, det är ett fantastiskt år på många sätt. Kommer covid-19 att försvinna? Nja, det finns nog kvar på något sätt men sjukdomen kommer att vara under kontroll via vaccin, medicin och forskning. Skrolla vidare för att läsa horoskopet för just ditt kommande år.

 Psst.. Sugen på ännu mer astro?
Månadens horoskop hittar du här.
Veckans horoskop hittar du här. 

Horoskop 2021: Väduren (21 mars–19 april)

Horoskop 2021 för Väduren.Horoskop 2021 för Väduren.Horoskop 2021 för Väduren.
Horoskop 2021 för Väduren. Foto: Istock

Ditt tecken har varit väldigt prövat, på gott och ont. Men nu är det slut med det. Det nya 2021 är att larmet tystnar och året kan gå till historien som tiden när du fann balans och harmonin. Du kan leva ditt liv så som det var tänkt utan att släcka bränder, lösa katastrofer och ständigt vara på språng. Arbetet är utvecklande och lagom mycket. Att ha tid över för att umgås med vänner och nära och kära är något du måste prioritera, samt att ta hand om dig själv. 

Vädurens årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

Det här året kommer du in i nya sociala cirklar och möter nya människor, och i dessa kretsar kanske även kärleken väntar på dig. När våren kommer öppnas ditt hjärta, och mars och april är årets finaste kärleks­månader. Venus gör sitt årliga besök i ditt tecken så livet blir njutbart och roligt och kärleken får ett uppsving. 

Tiden mellan den 20 maj och 10 juni kan vara skakig och erbjuda överraskningar. Sommaren och hösten går även de i kärlekens tecken. Var spontan och följ ditt hjärta. Det är genom att vara ditt underbara, autentiska, spontana Vädurs-jag som du når ut och hittar rätt.

Vädurens årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi 

Driftiga du har ett superstarkt arbetsår framför dig med massor av nyttig utveckling och framgång yrkesmässigt, ekonomiskt och personligt. Perioden från januari till maj är en oerhört effektiv tid. Pionjären och entreprenören i dig söker nya sätt att arbeta på. Kom ihåg: ensam är inte alltid starkast! Jupiter och Saturnus i ditt 11:e hus visar att den gynnsammaste tillväxten kommer genom att du flitigt använder dig av ny teknologi, internet­lösningar och sociala medier. 

Bygg nätverk, prata, charma och var generös med dig själv. Kunskaper är aldrig tunga att bära. En ny utbildning eller kurs kan lyfta dig och ge dig den utveckling och förnyelse du behöver för att nå den höjd du vill befinna dig på. Uranus befinner sig i ditt ekonomiska 2:a hus vilket också är en indikation på att du får en stabilare ekonomi. 

Klicka hem ett personligt smycke med Vädurens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Vädurens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vädurens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vädurens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Vädurens smycke.

Horoskop 2021: Oxen (20 april–21 maj)

Horoskop 2021 för Oxen.Horoskop 2021 för Oxen.Horoskop 2021 för Oxen.
Horoskop 2021 för Oxen. Foto: Istock

Oxen räknas inte till de föränderliga tecknen men här står du på tröskeln till ett omvälvande år när utvecklingen går oerhört fort. Det kan komma dagar när du önskar att du hade en säker riktning att följa. Du drivs mot det okända och din tillit prövas men du utvecklas oerhört. Detta är möjligheternas år och idel nya influenser korsar din väg. Att hålla på de dagliga rutinerna jordar dig och gör processen enklare. 

Oxens årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

Du har medvind och den här snabba energin kan medföra livsstilsförändringar.  Om din partner inte är följsam och alert är det lätt hänt att du sneglar efter andra möjligheter. Mars befinner sig i Oxens tecken i januari och februari vilket ger en tydlig start och allt händer på en gång. Att du vet vem du är och vad du vill ha underlättar dina processer. 

Den här våren är magisk. Ju tydligare din önskning är ju lättare blir det för universum att leverera. Det är så attraktionslagen fungerar. När det kommer till kärlek, attraktion och mysig samvaro är april, maj, juli och september den tid som din planet Venus är extra gynnsamt placerad. Du mår som en prinsessa och drar till dig positiv energi och kärlek. 

Oxens årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi 

2021 befinner sig mirakulöst nog både Jupiter och Saturnus i ditt 10:e hus och en ny epok, en 20-årsfas med fantastiska möjligheter, startar här. Vem vill du vara i framtiden? Din personliga utveckling fortgår, påhejad av Uranus ständiga närvaro. Drömmarna om frihet och självförverkligande växer sig starka. Att fritt få utrycka sin individualitet och kreativitet känns som ett måste. 

Lyssnar du till din inre röst släpper du trygghetstänkandet, byter jobb eller startar eget. Hårt arbete visst, men gränslösa framgångar utlovas. I januari och februari är motivationen på topp, så även hela oktober och november.

Klicka hem ett personligt smycke med Oxens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Oxens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Oxens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Oxens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Oxens smycke.

Horoskop 2021: Tvillingarna (22 maj–21 juni)

Horoskop 2021 för Tvillingarna.Horoskop 2021 för Tvillingarna.Horoskop 2021 för Tvillingarna.
Horoskop 2021 för Tvillingarna.

Mänskligheten har nyligen gått in i en ny epok där luftens element kommer att råda i många år framöver. Jorden, trenderna och människorna transformeras och du, föränderliga Tvilling, den snabbaste och mest trendkänsliga av alla, rycks med i ett spännande flöde. Blixtsnabb som alltid fångas du av nya intressen och tankar.

Tvillingarnas årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

Månens norra nod rör sig genom Tvillingarna och denna karmiska punkt styr ödet. På det personliga planet kan vad som helst ske. Det blir spännande att se om det är din karma eller dina drömmar som uppfylls. Intressantare möjligheter återkommer inte på 20 år. Kanske är det ett erbjudande, en händelse eller slumpen som leder dig till de personer och omständigheter som sätter i gång skeendena. Det är inte bara kärlek detta kan handla om, men du ska absolut inte utesluta det. 

Bered dig på ett aktivt första halvår. Maj är årets charmigaste månad med mycket flört och lek. Den 26 maj och 10 juni infaller förmörkelser som tar tempen på din känslomässiga status. Älskar, älskar inte är frågan som bearbetas här. Sommaren är lugnare, men oktober till december skruvas tempot upp igen och kärleken kan ta plats och växa sig stor. 

Tvillingarnas årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi 

Jupiter och Saturnus färdas genom ditt nyfikna 9:e hus för resor, expansion och högre utbildning. Ditt horoskop andas frigörelse och självförverkligande och du får fritt spelrum att visa hela din glittriga personlighet. Börja med att släppa det som känns tungt. Utbilda eller utbildas? 

Det här är en tid att utveckla dina gåvor och investera i personlig tillväxt. Du kanske skaffar dig en helt ny yrkesmässig identitet nu, och du kan vara antingen mottagare eller givare. Arbete med information och utbildning, möten med andra människor, coaching och personlig utveckling får en extra skjuts. Vi har trätt in i de smarta lösningarnas tid.

Klicka hem ett personligt smycke med Tvillingarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Tvillingarnas smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Tvillingarnas smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Tvillingarnas smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Tvillingarnas smycke.

Horoskop 2021: Kräftan (22 juni–22 juli)

Horoskop 2021 för Kräftan.Horoskop 2021 för Kräftan.Horoskop 2021 för Kräftan.
Horoskop 2021 för Kräftan. Foto: Istock

Världen går in i en helt ny fas nu, när luftens element tar ledningen i och med att Jupiter och Saturnus lämnar ditt 7:e hus. Förvänta dig nya lösningar runt kommunikation, mat, boende och mycket annat som underlättar livet. Men det som betyder mest för dig är förstås det känslomässiga och dina relationer. På den fronten utlovas harmoni och lycka. I luftens element handlar det om att finna lösningar och kunna resonera. 

Kräftans årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

Med förra årets extrema planethändelser i färskt minne blev vad som är viktigt i livet tydligt, och du vill förstås knyta nya trygga band till dem som verkligen betyder något. Du är en passionerad själ och släpper inte lättvindigt greppet om den du investerat din kärlek i. Jupiter och Saturnus befinner sig i ditt djuplodade 8:e hus under året och din själsresa fortsätter. Intimitet, sanning och nära relationer är väldigt viktiga för dig. 

Under maj och juni sänder Venus sitt magiska skimmer över dig och du drar till dig uppmärksamhet och, om du är öppen för det, även flört. Den hetaste och mest omtumlande månaden är november, där det i värsta ­fall går illa men förhoppningsvis gjuter kärleksfulla du olja på vågorna och räddar situationen. Om du är singel kan du vara öppen för att träffa någon ny vid den här tiden. 

Kräftans årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi 

Du gör enorma personliga landvinningar nu när Jupiter och Saturnus färdas genom ditt 8:e hus. Du kan märka att du ideligen hamnar i situationer där dina styrkor testas. Möjligen är det du själv som har problem att släppa kontrollen och ha tillit till att andra kan. Prövningarna kan också komma genom att någon försöker styra dig. Det bästa nu är att dessa två planeter balanserar ut varandra och att du faktiskt kommer åt gamla programmeringar, rädslor eller annat som hållit dig tillbaka från att nå din potential. 

Med ökad självkänsla och nya kunskaper om din egen ledarskapsförmåga går du rakryggad och stärkt in i nästa år. Ditt 8:e hus handlar även om det finansiella och du kan finna möjligheterna att bygga upp en solid ekonomi och trygghet för dig och dina nära. 

Klicka hem ett personligt smycke med Kräftans stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Kräftans smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Kräftans smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Kräftans smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Kräftans smycke.

Horoskop 2021: Lejonet (23 juli–23 augusti)

Horoskop 2021 för Lejonet.Horoskop 2021 för Lejonet.Horoskop 2021 för Lejonet.
Horoskop 2021 för Lejonet. Foto: Istock

Att säga att 2021 är intressant, omvälvande och spännande är en underdrift. Det är ett enormt skifte som har ägt rum och dess begynnelse kommer att manifesteras under mer än 20 år framöver. Ditt liv kommer att ta en oerhört positiv vändning nu och dina drömmar kan förverkligas. Du kanske inte får allt på en gång, men ett steg i taget. Men låt oss hålla oss till 2021 och det faktum att Jupiter och Saturnus kommer att befinna sig mitt emot allt som är du hela året. 

Lejonets årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

Det är fokus på dina relationer nu eftersom både Jupiter och Saturnus har gått in i ditt 7:e hus, som rör relationer och öppna fiender. Som alltid är det kärleken och ditt stora varma hjärta som gäller. 2021 tar du ta dina relationer seriöst. De Lejon som vandrar genom livet med rosatonade glasögon på måste ta av dem nu. Det är viktigt att du ser sanningen om människor och ser dem för vilka de är. En sak är säker: den som blir älskad av ett Lejon möter äkta kärlek. 

Merkurius är retrograd under en stor del av februari, vilket är den tid under året då du har det som knepigast med dina nära. Resten av året är dock underbart på relationsfronten. Mycket bra kan komma till ett avgörande, exempelvis kan du komma ditt hjärtas kärlek nära. Det kan även bli dags för förlovning, giftermål eller graviditet, eller förverkligandet av annat inom relationssfären som du längtar efter.

Lejonets årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi 

Se fram emot ett utvecklande och roligt år som kanske går till historien som året när du hittade rätt. Rätt partner, rätt roll, rätt yrke: listan kan göras lång här. Saturnus och Jupiter gör gemensam sak under året och vid tre tillfällen triggas även Uranus, och du dras oaktat vad du känner in i detta föränderliga flöde. 

Räkna med att samhället förändras, villkoren ändras och att du kanske inte är kvar i samma gamla situation länge till. Skeendet håller en enorm potential till framgång, förändring, nytänkande och tillväxt. Du är nog den som blir mest förvånad över dig själv och det nya jag, den nya roll, som du tar här. 

Klicka hem ett personligt smycke med Lejonets stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Lejonets smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Lejonets smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Lejonets smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Lejonets smycke.

Horoskop 2021: Jungfrun (24 augusti–22 september)

Horoskop 2021 för Jungfrun.Horoskop 2021 för Jungfrun.Horoskop 2021 för Jungfrun.
Horoskop 2021 för Jungfrun.

Det har skett förändringar på stjärnhimlen, och genom att Jupiter och Saturnus har skiftat position och tagit klivet in i ditt strävsamma arbetshus bör detta reflekteras i ditt dagliga liv och dina vanor. Du kommer att utvecklas massor under året och det som manifesteras är en uppdaterad version av dig. Mogen, medveten och målinriktad? Du växer som människa, blir tydligare med vad du vill. Troligen byter du jobb 2021. 

Jungfruns årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

Din empatiska förmåga, vänlighet och starka känslor gör att folk dras till dig. Dessvärre attraherar du även sådana människor som förväntar sig att du ska vara den som ställer upp, ordnar, fixar och ger av dig själv. Inget fel i det så länge dina gränser är etablerade och det finns en balans i relationen. 

När Jupiter besöker ditt relationshus under maj, juni och juli kommer det att vara lätt att möta kärlek. Är du redo att välkomna nya relationer i ditt liv? Du kanske har en etablerad relation redan? Det är många som vill ha dig så innan du öppnar ditt hjärta och engagerar dig i en annan person bör du ifrågasätta om du själv verkligen vill. Anledningen till att jag är så rak är att kärlekståget går nu. Det ser ut att vara på riktigt, ett seriöst engagemang.

Jungfruns årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi 

Du är känd för att kunna strukturera och skapa ordning i tingen, och din starkaste gren är att se detaljerna. Ta nu ett steg tillbaka och betrakta den större bilden. Dröm och visualisera vad, var och med vem du vill vara innan året är till ända. Detta mirakulösa 2021 kommer Saturnus och Jupiter samman och vid tre tillfällen triggar de Uranus, vilket sammantaget sätter dig en gynnsam situation när du kan välja. 

Det är fokus på livsstil och arbete nu och du är själv i högsta grad kapten på din skuta. Om du själv vill får vi se din stjärna stiga på karriärhimlen. Bättre jobb och högre inkomst är vad 2021 frestar med. Mars befinner sig hos dig från augusti till den 15 september, vilket är en period när din livslust, motivation och drivkraft ökar samtidigt som du ser din stjärna stiga på himlen.

Klicka hem ett personligt smycke med Jungfruns stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Jungfruns smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Jungfruns smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Jungfruns smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Jungfruns smycke.

Horoskop 2021: Vågen (23 september–23 oktober)

Horoskop 2021 för Vågen.Horoskop 2021 för Vågen.Horoskop 2021 för Vågen.
Horoskop 2021 för Vågen.

Du tillhör ett av de tecken som har allra störst anledning att fira in det nya året. Genom att Jupiter och Saturnus har skiftat över till ditt glädje- och kreativitetshus blir livet mycket roligare och framtiden är löftesrik och spännande. 2021 ska du bara göra saker som känns rätt i hjärtat och gör dig glad. Inför varje situation bör du ställa dig själv samma frågor: Vill jag det här? För vem gör jag det?  

Vågens årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

2021 är ett aktivt och innehållsrikt år redan från start. Det stora skiftet till luftens element är till stor fördel – äntligen ett klimat där du med dina gåvor kan fungera optimalt. När det rör på sig i universum och stora förändringar inträder speglar det skeendena på jorden. Mysiga, skönhetsälskande du drömmer om att leva ett vackert, balanserat liv i samklang med alla i din närhet. 

Venus och Jupiter är zodiakens möjliggörare och de båda spelar stora och viktiga roller i ditt liv, vilket gör det troligt att du kommer att bli mer än nöjd med resultatet. Venus är aktiv hos dig från den 22 mars till 15 april och fortsatt i bra läge fram till midsommar. Sommarmånaderna är inte lika gynnsamma som resten av året. Under perioden mellan den 16 augusti och 11 september är Venus i ditt tecken, där hon glammar på och gör ditt liv så underbart. Det är den bästa tiden på året för romantik. 

Vågens årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi

Universum erbjuder ingen rast eller ro. Januari och februari är två stjärnspäckade månader då det gäller att hålla sig alert. Här finns en enorm potential, och framgångståget går nu så det gäller att hålla sig framme med håven. Denna tid är fylld av krut, motivation och möjligheter. 

Det kommande året har massor med skapande och kreativitet att bjuda på och det är fördelaktigt att ta steget och förverkliga planer och projekt som ligger dig varmt om hjärtat. Norra noden rör sig nu genom ditt kommunikativa 3:e hus vilket ger en fin utveckling i dina nära kontakter och ditt sociala liv i närmiljön, alltså med de människor du har runt dig dagligen. Skriv, tala med andra, bolla idéer och låt skapandemagin äga rum. 

Klicka hem ett personligt smycke med Vågens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Vågens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vågens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vågens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Vågens smycke.

Horoskop 2021: Skorpionen (24 oktober–22 november)

Horoskop 2021 för Skorpionen.Horoskop 2021 för Skorpionen.Horoskop 2021 för Skorpionen.
Horoskop 2021 för Skorpionen.

Planeterna har intagit oerhört gynnsamma positioner, så genom hela 2021 pågår ett innovativt, kreativt flöde som ger lösningar till världen som hjälper oss alla. Du, kära Skorpion, tillhör dem som påverkas allra mest av superkrafterna. Personligt, ekonomiskt och emotionellt ser vi en oerhört gynnsam utveckling. Ett generellt råd till dig är att följa ditt hjärta och din inre kompass.

Skorpionens årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

Under detta färgsprakande år när världen står inför en veritabel omstart återstår ju frågan om vi människor verkligen har tid över för kärlek. Under januari och februari befinner sig motiverande och pådrivande Mars mitt emot allt som är du vilket gör att en hetta kommer in i bilden. Om det innebär stekhet passion eller ilska återstår att se. Uranus befinner sig i ditt relationshus sedan åratal vilket ställer saker på sin spets. 

Slentrianförhållanden och relationer som är byggda på rädslor kommer inte att hålla. Men kärlek, passion och sanning är Skorpionens livselixir. Visst kommer trygga, kärleksfulla par att klara 2021 men det gäller att ni är samspelta och beredda på att förutsättningarna kan ändras snabbt. Det är spännande att leva nu och under dessa stjärnor blossar kärlekens flamma lätt upp igen: du får uppleva nytändning och förälskelse, antingen med partnern eller med en ny vän. April, maj, augusti och september är årets mest romantiska månader.

Skorpionens årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi

Jupiter och Saturnus kommer att befinna sig på din hemmaplan, och du landar i dig själv och hittar motivation. Mitt emot dig står innovativa Uranus som är en av huvudrollsinnehavarna 2021. Du går mot ett maxat år när du ständigt kommer att få nya impulser och inspiration. Att vara öppen och välkomna det nya är en viktig ingrediens i framgångsreceptet. 

Vill du förändra ditt liv och din yrkesväg är det här rätt år att agera. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv nu karriärmässigt och ekonomiskt. Många av er kommer att investera i sitt boende. Årets samtliga förmörkelser infaller i dina ekonomiska hus vilket kan vara en utmärkt tid att se på privatekonomin med nya ögon, och kanske investera eller tjäna pengar på nya sätt. Goda möjligheter ges hela året. 

Klicka hem ett personligt smycke med Skorpionens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Skorpionens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Skorpionens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Skorpionens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Skorpionens smycke.

Horoskop 2021: Skytten (23 november–21 december)

Horoskop 2021 för Skytten.Horoskop 2021 för Skytten.Horoskop 2021 för Skytten.
Horoskop 2021 för Skytten.

Åh, äntligen! Din styrande planet, den expansiva och generösa Jupiter, gör enad sak med Saturnus och tillsammans utgör de ett oerhört kraftfullt team som för utvecklingen till nya höjder. Att de under hela tre tillfällen möter upp med Uranus för mänskligheten till smarta lösningar och en positiv framtid. Nu står du inför ett utvecklande och roligt år där du kan hitta sätt att bli gladare och friare yrkesmässigt än vad du någonsin har varit. 

Skyttens årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

Singel? Ditt tecken sägs vara mer intresserat av jakten än själva relationen, att du har svårt att se dig själv i en långvarig och stabil relation. Därför kan redan upptagna personer eller långdistansrelationer kännas lite lättare än att välja den som står framför dig med ett öppet hjärta och utsträckta armar. Men det är dags att låta din sanna partner komma in. I en relation? Du har uppenbarligen redan löst Skyttens dilemma och funnit din själsfrände. Grattis! För dessa par är det ett utvecklande kärleksår som väntar. 

Från maj 2020 till januari 2022 rör sig de karmiska noderna och samtliga förmörkelser genom Tvillingarna/Skytten och en enorm känslomässig utveckling äger rum. Den stora förändringen äger rum inom dig, i dina programmeringar och mönster. Det som sker är inte alltid bara enkelt. Processen hjälper dig att nå din sanna potential och det är en ödmjuk och förbättrad version av dig som träder fram.  

Skyttens årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi 

Jupiter och Saturnus har nu flyttat ini Vattumannens tecken vilket i sig symboliserar en nystart. Du kan förvänta dig en stark yrkesmässig utveckling 2021 och det finns mycket här som visar att det är fördelaktigt för dig att uppdatera dina kunskaper nu. Hel- eller deltidstudier eller en kurs? Du väljer.

 Ditt kommunikationshus är upphöjt så ta bladet från munnen och våga göra skillnad. Din eldsjäl behövs lokalt, nationellt eller till och med globalt. Ta för dig, tala, skriv eller uttryck dig på något annat sätt. Om du väljer blogg eller vlogg är bara en smaksak. Förändringarnas vindar blåser 2021.

Klicka hem ett personligt smycke med Skyttens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Skyttens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Skyttens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Skyttens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Skyttens smycke.

Horoskop 2021: Stenbocken (22 december–20 januari)

Horoskop 2021 för Stenbocken.Horoskop 2021 för Stenbocken.Horoskop 2021 för Stenbocken.
Horoskop 2021 för Stenbocken. Foto: Istock

Ditt tecken fick oönskad uppmärksamhet hela förra året eftersom allt skrammel från universum (ett stellium) fastnade där hos dig och skapade kaos för världen under hela året. Så välkommen till 2021 och ditt nya liv! Här vänder vi blad och en ny epok startar för dig. Underbart! Det är idel nya och spännande influenser som kommer till dig. Din personliga utveckling fortsätter men den sker inte lika intensivt: nu kommer saker till dig på ett njutbart sätt. 

Stenbockens årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

2021 kommer att handla en hel del om dina personliga värderingar, vad som verkligen är viktigt för dig i kärleken och vad du värdesätter mest. Året både börjar och slutar i kärlekens tecken. Härligt nog glider Venus in i ditt tecken den 8 januari och blir kvar där månaden ut. Samtidigt tar Mars plats i din kärlekshörna och dina intima relationer blomstrar. Du vill förstås ha allt: kärlek, passion, familj, karriär och lycka. Det skulle inte förvåna om du faktiskt kommer att få den ekvationen att fungera under året. 

Att Uranus befinner sig i ditt kärlekshus kan locka singeln att attraheras till andra typer än vanligt, medan du som har ett varaktigt förhållande kanske vill experimentera lite och krydda relationen. Under november, december och in i 2022 tillbringar Venus ovanligt lång tid i Stenbocken till följd av en retrograd period. Det är du verkligen värd! Kanske är det universums sätt att säga förlåt för det som varit? 

Stenbockens årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi 

Du är känd för din ständiga strävan uppåt och din starka vilja att lyckas. Universum ger dig all upptänklig hjälp med det under 2021, ett fantastiskt år för ekonomiskt och karriärmässigt förverkligande. Om du är egen företagare, eller funderar på att bli det, får du massor med energi över för att nå dina mål. Viktiga Jupiter och Saturnus gör under året gemensam sak genom ditt ekonomiska 2:a hus. 

Expansion, tur och stabil utveckling utlovas. Samtidigt kommer årets alla förmörkelser samt de karmiska noderna att röra sig genom ditt arbetshus. Ja, det kan mycket väl vara så att du leds till det som kan upplevas som din tänkta yrkesmässiga roll: du finner mening, ditt sammanhang och din ambition, och motivation och framgång stiger i höjden. 

Klicka hem ett personligt smycke med Stenbockens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Stenbockens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Stenbockens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Stenbockens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Stenbockens smycke.

Horoskop 2021: Vattumannen (21 januari–18 februari)

Horoskop 2021 för Vattumannen.Horoskop 2021 för Vattumannen.Horoskop 2021 för Vattumannen.
Horoskop 2021 för Vattumannen. Foto: Istock

Det är ett galet lyckosamt år som väntar dig, kära Vattuman. Under detta magiska 2021 utvecklas du enormt och tar stora steg uppåt och framåt. Nyss ägde ”stora konjunktionen” – ett ovanligt gynnsamt möte mellan expansiva, generösa Jupiter och strukturerade Saturnus – rum i ditt tecken och detta kommer att påverka dig, men också hela mänskligheten, i åratal framöver. 

Vattumannens årshoroskop 2021 – kärlek och relationer 

Horoskopet andas självförverkligande och glädje. Det här skulle mycket väl kunna vara tiden när dina drömmar blir uppfyllda. Mirakelgöraren Jupiter är – med undantag för ett kort avbrott under maj och juni – kvar hela året, och Saturnus närvaro är tvåårig. Den här utvecklingen påverkar alla områden i ditt liv, även kärleken. Under dessa stjärnor kan allt funka, så varje tanke, ord eller steg du tar har betydelse. Tänk på attraktionslagen! 

Du är efterfrågad och kan vara mer öppen och motiverad till relationer än annars. I februari plockar Venus fram dina mjukaste sidor och du öppnar hjärtat. Om du är singel bör du hålla alternativen öppna och inte nappa för fort. Juni är den sämsta tiden för kärlek: Merkurius är retrograd, Jupiter är inte med dig, och en dramatisk förmörkelse som faller i din relationshörna den 10 juni gör att du bör vara försiktig här. Resten av året är toppen. 

Vattumannens årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi

Jupiter och Saturnus är dina framgångsguider 2021. Extra spännande är att Uranus, din styrare, vid tre tillfällen kommer att bilda en skarp vinkel som ger nya impulser och för in dig på vägar du kanske inte sett. Året är spännande och aktivt: redan i mitten av januari kan den som söker utveckling eller nya uppdrag få napp. 

I februari kan retrograda Mars försena förloppet en aning men den generella trenden är uppåt. Ge dig själv möjlighet att nå din sanna potential. Om det är genom studier, att du utvecklas inom ditt nuvarande arbete eller eget företagande vet bara du. Missa inte chansen!

Klicka hem ett personligt smycke med Vattumannens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Vattumannens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vattumannens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vattumannens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Vattumannens smycke.

Horoskop 2021: Fiskarna (19 februari–20 mars)

Horoskop 2021 för Fiskarna.Horoskop 2021 för Fiskarna.Horoskop 2021 för Fiskarna.
Horoskop 2021 för Fiskarna.

Din styrande planet Neptunus fortsätter färden genom tecknet vilket ger en härlig, mjuk stämning i horoskopet. Du är karismatisk, utåtriktad och öppen. Ditt kreativa väsen söker nya vägar att uttrycka sig så testa gärna runt inom de områden du dras till. 2021 är inte de stora förändringarnas år, men redan nu har du föraningar och skapar i sinnevärlden förutsättningar för det nya. 

Fiskarnas årshoroskop 2021 – kärlek och relationer

Jupiter/Uranus oberäkneliga krafter gör att den äventyrliga sidan i dig andas morgonluft. Venus är hos dig från den 26 februari till 22 mars, och du är karismatisk och full i sjutton. Människor dras till dig. Du sänder dock lite dubbla signaler och bör göra klart åtminstone för dig själv om du vill vara ensam eller ihop. I vår är du lite mer romantisk och söker närhet och uppmärksamhet. Om du är singel kan du njuta av att leka och hålla flera personer på halster. Tiden från maj till mitten av juni är het: starka känslor, passion och ett visst mått av osäkerhet finns med i bilden. Det här är en eldfängd energi som även kan tända nya flammor i ett stagnerat förhållande. Till hösten är du nöjd och dina känslor har stabiliserats. 

Fiskarnas årshoroskop 2021 – karriär och ekonomi 

Yrkesmässigt är 2021 ett ganska normalt år. Spänningen mellan Jupiter, Saturnus och Uranus sänder impulser som ditt hypersensitiva intellekt plockar upp. Då och då blixtrar det till hos dig, och du når insikter som andra kämpar med att förstå. Jupiter gör ett kort besök under perioden maj till juli och visar dig vägen för en inre utveckling, en förberedelse inför det stora klivet. 

Om du har tur sker det redan i sommar, men troligare är att det stora självförverkligandet infaller nästa år. Årets samtliga fyra sol- och månförmörkelser samt månens noder passerar genom ditt hemkära 4:e och 10:e hus vilket för tanken till nya karriärdrömmar som vävs och ett helt nytt, friare förhållningssätt till arbete och även boendet.  

Klicka hem ett personligt smycke med Fiskarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Fiskarnas smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Fiskarnas smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Fiskarnas smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Fiskarnas smycke.

LÄS MER: Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! 

Av: Margareta Hedin.
Illustration: Rosie McGuinness.