Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Horoskop: Så blir årsskiftet

Vad händer i årsskiftet? Och ser januari ut? Vad händer i karriären och kärleken? Vad bör du göra och vad bör du låta bli? Läs svaren i ditt horoskop efter klicket.

Av: Astrolog Eva Bladh

PSST ... Du missar väl inte de specialdesignade armbanden med månadssten av Sophie by Sophie i DV-shoppen?STENBOCKEN 22 december–19 januariDagarna före jul ser ut att bli intensiva. Eftersom du vill så mycket riskerar du att vara rejält trött på julafton. Från juldagen blir det lugnare, och du får lättare att slappna av. De bästa helgerna blir 5–6
och 12–13 januari.Månadens råd: Var måttlig med alkohol, annars finns risk att du gör något du ångrar.

VATTUMANNEN 20 januari–19 februariJulafton blir stillsam men på juldagen
ökar tempot och förblir högt januari ut. Vattumän som tar ledigt får räkna med hektiska veckor på jobbet sedan. Men det kan det vara värt, perioden ser lovande
ut för såväl resor som vintersport. Speciellt för singlar.Månadens råd: Genom att visa förståelse kan du minska motståndet och vinna en vän. 

FISKARNA 20 februari–20 marsTiden före jul kan kännas tröttsam. Jupiters position höjer dina förväntningar och det finns risk att du pressar dig själv och andra för hårt. När helgerna infinner sig ökar möjligheterna till vila. Humöret stiger och vid nyår får även de mest nöjeslystna fiskar sitt lystmäte av glitter och glamour.Månadens råd: Lyssna till en äldre och mer erfaren person, det kan gynna er båda.

VÄDUREN 21 mars–19 aprilDen kommande tiden bjuder på umgänge och ditt goda hjärta växer när du kan dela med dig till andra. För vädurar som vill fira en annorlunda jul är utsikterna lovande, men var beredd på att planer kan behöva ändras i sista minuten. För singlar kan en resa eller gruppaktivitet bli en lyckträff.Månadens råd: Nu har du möjlighet att bryta en barriär av något slag. Ta chansen! 

OXEN 20 april–20 majJulmånaden blir aktiv med många festlig-heter, inte minst de du själv arrangerar. Du blir säkert tvungen att sovra lite bland tillställningarna för att hinna ge dina närmaste de speciella omsorger som du är så bra på och som uppskattas så mycket. Själv mår du bäst när du har någon att skämma bort.Månadens råd: Le mot din spegelbild och dem du möter, det betyder mer än du tror.

TVILLINGARNA 21 maj–20 juniEventuell rastlöshet beror på att Jupiters position ger en längtan efter ”ännu mer”, som kan få dig att gå till överdrift. Annars har du en underbar tid framför dig, med goda tillfällen till kärlek och nöjen men också till sådant som du skjutit upp, till exempel att ringa en vän som inte hörts av på länge. Månadens råd: Låt måttlighet vara din ledstjärna, särskilt när det gäller shopping.

KRÄFTAN 21 juni–22 juliDitt jul- eller nyårsfirande ser ut att kunna bli annorlunda i år. En vilja till förändring gror inom dig och det är möjligt att yttre omständigheter blir till hjälp när det gäller att byta ut en gammal dammig tradition mot något fräscht och nytt. Hur som helst får du en
härlig tid med både avkoppling och nöjen. Månadens råd: Tillåt dig att släppa kontrollen ibland. Nu är en bra tid för njutning.

LEJONET 23 juli–22 augustiFramför dig väntar härliga dagar fyllda av aktiviteter, glädje och glittrande fest. Om du inte själv tar initiativet till något du absolut vill göra kan du vara säker på att partner och vänner vill ha dig med på sådant de roas av. För dig som är singel kan en förening eller annan gruppaktivitet bli betydelsefull. Månadens råd: Sporta, simma eller promenera, det samlar och fokuserar din energi.

JUNGFRUN 23 augusti–22 septemberJupiters position ger en längtan efter ”mer” som kan göra att förväntningarna inför jul och nyår blir överdrivna. Det gäller speciellt om du är singel. För dig som kan hantera det och tar helgerna för vad de är väntar en fin period med både gemenskap och glamourösa nöjen.Månadens råd: Kom ihåg att entusiasm smittar, låt en av dina julgåvor vara glädje.

VÅGEN 23 september–22 oktoberBakom dig ligger en period som stundtals varit stressig, men från juldagen tar mer harmoniska energier över och du blir mer öppen för njutning och kärlek. Det är möjligt att knyta nya vänskapsband, som för vissa singlar kan utvecklas till mer. En grannes inblandning kan få oväntad betydelse i en viss fråga.Månadens råd: Ta dig tid att motionera lite extra. En promenad piggar alltid upp.

SKORPIONEN 23 oktober–21 novemberDet är mycket du vill göra och du blir tvungen att prioritera bland aktiviteterna, annars kommer du att bli stressad av allt roligt du vill hinna med. Jul- och nyårs-helgerna bjuder på möjligheter till fest och gemenskap, framför allt med släkten. Du kan också få chans att göra en god affär.Månadens råd: Avsätt tid för vila och eftertanke. Du behöver det.

SKYTTEN 22 november–21 decemberPerioden har goda utsikter att bli något utöver det vanliga och du hamnar lätt i händelsernas centrum. Oavsett om du reser utomlands eller firar hemma ser du till att helgerna bjuder på såväl spännande äventyr som mysig romantik. Den enda som möjligen inte trivs är din plånbok. Månadens råd: Ge uppmuntran och komplimanger, även till dig själv.