Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

HOROSKOP: Så blir december 2012

Vad händer i december? Hur ser det ut i karriären och kärleken? Vad bör du göra och vad bör du låta bli?
Läs svaren i ditt horoskop efter klicket.

Av: Astrolog Eva Bladh

PSST ... Du missar väl inte de specialdesignade armbanden med månadssten av Sophie by Sophie i DV-shoppen?Skorpionen23 oktober–21 november
Din äventyrslystnad har vaknat. Du är pigg på utmaningar och det är en bra tid för studier och nya erfarenheter. Du är flirtigare än vanligt, samtidigt som du behöver ovanligt mycket egentid. Det kan göra din partner orolig och det är klokt att ge relationen tid.Månadens råd: Var medveten om att du är benägen att ta större risker än vanligt.

Skytten22 november–21 december
Du är i bättre form än på länge och har goda chanser att lyckas med det till synes omöjliga. Men se upp för överansträngning. Ett varningstecken är att du blir rasande för småsaker. Du som inte driver ett alltför energikrävande projekt får en riktig nystart i kärlekslivet.Månadens råd: Var vaksam 4 december, du får ett tecken av något slag.

Stenbocken22 december–19 januari
En förening eller annat nätverk ger mental stimulans och du har goda möjligheter att vidga ditt kontaktnät. En ny bekantskap kan bli en tillgång men det är riskabelt att vara alltför förtrolig, alla är inte lika seriösa som du. Undertryckt ilska kan komma upp till ytan och din självbehärskning sätts på prov. Månadens råd: Tänk på hur du formulerar dig bland folk du inte känner så väl.

VattumannenTill att börja med bromsas du av höga krav på dig själv. När du vågar lita till din förmåga ökar kreativiteten. Du har goda förutsättningar till ett rikt kärleksliv men det finns risk att en obefogad rädsla hindrar dig. 26 november kulminerar en tid av tvivel, sedan lättar det.Månadens råd: Ifrågasätt tankar som motverkar kärleksflödet.

Fiskarna20 februari–20 mars
Kreativiteten är starkare än på länge och den här månaden har du chans att glänsa. Jobbet går bra men det som ger dig mest glädje är att fördjupa dig i ett intresse. Din förmåga att förbli lugn i en laddad situation blir ett ovärderligt stöd för en bekant. På kärleksfronten ser det ljust ut.Månadens råd: Lyssna till magkänslan. I periodens början är den särskilt stark. 

Väduren21 mars–19 april
Din energinivå är hög men måste kontrolleras i periodens början. Då är du impulsiv och vill chockera och släppa loss. Inget fel
i det, du får många minnesvärda stunder. Men det finns risk att din längtan efter spänning får dig att försumma viktiga plikter.Månadens råd: Andas sakta med magen och tänk: Jag väljer att känna mig lugn och hel.

Oxen20 april–20 maj
Både mentalt och sexuellt är du i bättre form än på länge, särskilt i periodens början. Om du är tävlingsinriktad har du goda utsikter att bli nöjd med dina prestationer. Jobbet flyter på bra och din arbetsglädje smittar av sig. En känsla av ensamhet i vänners sällskap försvinner när du visar mer uppskattning.Månadens råd: Var försiktig ekonomiskt, du är benägen att ta onödigt stora risker nu.

Tvillingarna21 maj–20 juni
Du är rastlös och söker utmaningar och det är en bra tid för nya erfarenheter. Därför är det sannolikt att du åtar dig en ansvarsfull uppgift eller går in i en intensiv relation. Eventuell frustration kan bero på rädsla eller överdrivna förväntningar. Efter årsskiftet lättar det, när du växer in i situationen.Månadens råd: Varje gång du ser dig i spegeln, säg något uppmuntrande till dig själv.

Kräftan21 juni–22 juli
Du är inne i en kreativ period och har stora ambitioner men blir avbruten av någon som vill involvera dig i sina egna intressen. För­slagen är lockande och du tvingas kompromissa. Genom att inte ge avkall på det du brinner för slipper du bli irriterad och kan utnyttja energin på ett konstruktivt sätt.Månadens råd: Håll ögonen öppna, livet vill ge dig en gåva som du förtjänar.

Lejonet23 juli–22 augusti
Tack vare ditt goda omdöme förhindras en skandal i din vänkrets. För övrigt fokuserar du
mycket på jobbet, där du tar initiativ till en förbättring. Din viljestyrka är enorm och du har goda förutsättningar att få som du vill. Genom att skapa smidigare vardagsrutiner frigör du tid för något roligt.Månadens råd: Omge dig enbart med riktigt goda vänner och sådant som gör dig glad.

Jungfrun23 augusti–22 september
De flesta jungfrur är inne i en kreativ och nyskapande period. Ett undantag är du som
är nyförälskad, för du vill enbart ägna dig åt din passion. Du är i bättre form än på mycket länge. Var beredd på ökad kontakt med en släkting eller granne.Månadens råd: Kom ihåg att ingen är perfekt.

Vågen21 september–22 oktober
Du fokuserar mest på hem och familj nu. Beskyddarinstinkten vaknar och du månar om allt som är ditt. Därför är det en bra tid för reparationer och renovering. Den som har ett ”lik i garderoben” får konfrontera det i periodens början, medan du som har ett rent samvete får uppleva ökad närhet och värme.Månadens råd: Sök kärleksfulla lösningar där båda parter får vara vinnare.

Skorpionen23 oktober–21 november
En period av intensivt tänkande kulminerar 26 november. Sedan blir du mer avspänd och öppen för nöjen, kärlek och njutning. Att ekonomin är skral hindrar dig inte. Du är medveten om vad som gäller och sätter guldkant på tillvaron ändå. Du blir också ett gott stöd för en väninna.Månadens råd: Välj dina önskningar med omsorg, det kan bli verklighet.