Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Horoskop: Så blir din sommar 2019 – tecken för tecken

Nyfiken på hur din sommar 2019 kommer att se ut? Damernas Världs astrolog Margareta Hedin har svaren. Horoskopet gäller för perioden 18 juni–15 juli. 

Juni är en äventyrligt spontan tid att leva och njuta. I juli går vi in i årets andra eklipssäsong, med tuffare tongångar. Nymånen 2 juli sammanfaller med total solförmörkelse. Det kan erbjuda dramatiska förändringar och en nystart.

Psst.. Missa inte att läsa ditt 

årshoroskop här!

Horoskopet gäller för perioden 18 juni–15 juli 2019

1. Kräftans sommarhoroskop 2019

2. Lejonets sommarhoroskop 2019

3. Jungfruns sommarhoroskop 2019

4. Vågens sommarhoroskop 2019

5. Skorpionens sommarhoroskop 2019

6. Skyttens sommarhoroskop 2019

7. Stenbockens sommarhoroskop 2019

8. Vattumannens sommarhoroskop 2019

9. Fiskarnas sommarhoroskop 2019

10. Vädurens sommarhoroskop 2019

11. Oxens sommarhoroskop 2019

12. Tvillingarnas sommarhoroskop 2019

KRÄFTAN

22 juni-22 juli

"Tunga" planeter påverkar skeendena denna midsommar och du bör minimera praktiska insatser. Om det finns möjlighet att delegera och låta andra sköta hemmet gör du dig själv en tjänst. Nu aktiveras punkter i ditt horoskop som har med karma och tidigare liv att göra, och du behöver vara närvarande i skeendena.

Bäst nu: Kärleken. 

LEJONET 

23 juli-23 augusti 

Om du följer din inre klocka bör dagarna mellan 21 juni och 2 juli vara njutbara, vilsamma och stilla. Tillbringa dem gärna med familjen. Därefter kommer eldiga Mars in bilden och gör dina dagar utmanande, innehållsrika och kul. En lång, het sommar väntar, och mycket kretsar runt kärlek och känslor nu.

Bäst nu: Lojalitet. 

 

JUNGFRUN 

24 augusti-23 september 

Din sommar blir underbar, och midsommarhelgen underhållande, pratsam och kul. I år är det en god idé att plocka de sju örterna och lägga under huvudkudden, för profetiska drömmar kan faktiskt komma nu. Härliga Venus sprinklar frikostigt med rosenfärgat skimmer över dig och människor dras till dig.

Bäst nu: Romantik. 

 

VÅGEN 

24 september-23 oktober 

Din midsommar präglas av mys och kärleksfull samvaro. I juli ställs saker på sin spets inom dig och troligtvis bearbetar du stora, långsiktiga frågor som karriär, framtid, ekonomi och partnerskap. Har du semester finns gott om tid att fundera över vart du vill. Omge dig med rätt sorts människor och gör dig redo för framgång.

Bäst nu: Sol och bad. 

 

SKORPIONEN 

24 oktober-22 november 

Dagarna runt midsommar blir lugna, som gjorda för att mysa i glada vänners lag eller med nära och kära. Din juli är inte lika harmonisk, eftersom starka krafter är i rörelse och två förmörkelser väntas. Stjärnhimlen matchar perfekt din vilda själ. Se till att finna balans mellan resor, kärlek, äventyr och rekreation.

Bäst nu: Konsten att njuta. 

SKYTTEN 

23 november-21 december 

Vackra Venus gör dagarna i juni underhållande och underbara. Folk dras till dig och du visar din bästa sida. Juli är dynamisk och utmanande, men för en cool person som du blir det härligt. Din själ längtar efter äventyr och starka upplevelser och världen ligger öppen. Idel möjligheter väntar och du kan få det du vill.

Bäst nu: Att resa. 

STENBOCKEN 

22 december-20 januari 

Dagarna i juni är hektiska men viktiga. I juli kommer dina relationer i fokus. Det är viktigt att du rättar till obalanser mellan dig och andra om du upplever att något inte känns rättvist eller harmoniskt. Ödet tycks ha ett finger med i spelet. Var observant på händelser och möten - nyckelpersoner kan komma in i ditt liv.

Bäst nu: Harmoni.

VATTUMANNEN 

21 januari-18 februari 

Perioden börjar harmoniskt och härligt, och din midsommar är magisk. I juli är händelserna heta, kanske överväldigande. Många saker i ditt privatliv tydliggörs. Det kan vara så att något du längtar efter slår ut i sin fulla blom - eller så vänder du på klacken och livet tar en radikalt ny riktning.

Bäst nu: Att följa ditt hjärta.

FISKARNA 

19 februari-20 mars 

Din juni är rolig och innehållsrik, Venus ger mysig samvaro och delad glädje. Vid midsommar startar äventyret och en lekfull och rolig tid tar vid. Solförmörkelsen 2 juli är gnistan som öppnar ett nytt kapitel i ditt liv, där lust och passion måste få plats.

Stora förändringar i ödet och kärlekslivet kan komma.

Bäst nu: Att ge sig hän.

VÄDUREN 

21 mars-20 april 

Du går in perioden med optimism. Det är mycket eldiga planeter med i bilden vilket gör att du mår bra, känner dig stark och motiverad. Fokus är på tradition, hemmet och din önskan att vara den goda fen som fixar allt. Men bär inte hela ansvaret på dina axlar. Ta ett djupt andetag, andas in sommaren och njut!

Bäst nu: Att vara ett med naturen.

OXEN 

21 april-21 maj 

Magiska processer har satts igång i ditt liv, som på sikt kommer att ta en ny riktning. Du är redo för förändring och nytänkande, vilket är jättehäftigt. Om vi lägger fokus på det som händer här och nu bör uppmärksamheten riktas mot dig själv och ditt eget mående. Låt din midsommar blir njutbar och romantisk.

Bäst nu: Att vara lite lat.

TVILLINGARNA 

22 maj-21 juni 

Du har Venus, kärlekens gudinna, vid din sida och du är charmig, pratsam, rolig att vara med och kan förtrolla alla. Bli inte fartblind i kärlekslivet och flirta med för många på en gång. Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket, du vet. På sikt är det bäst att hålla sig till den som ditt hjärta verkligen längtar efter.

Bäst nu: Våga vara i din sanning.

Av: Margareta Hedin

 

Lär dig tolka ditt födelsehoroskop! 

I vår onlinekurs Bli din egen astrolog lär du dig att förstå varför du funkar som just du gör. Du får personlig coachning med Damernas Världs astrolog Margareta Hedin, där ni ses online en gång i månaden och hon hjälper dig att förstå ditt födelsehoroskop. Dessutom två timmar filmat material, 43 fullspäckade kursavsnitt, guider till planeternas betydelse i olika stjärntecken och mycket mer! Pris: 1 199 kr.

Läs mer och boka på damernasvarld.se/astrokurs