Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadens horoskop februari 2020.
Månadens horoskop februari 2020.
Månadens horoskop februari 2020.
Månadens horoskop februari 2020. Foto: Jason Lloyd-Evans

Månadens horoskop: 11 februari–2 mars

Damernas Världs astrolog Margereta Hedin presenterar månadens horoskop som sträcker sig över perioden 11 februari till 2 mars 2020.

Månadens horoskop februari 2020. Enligt den kinesiska ­astrologin trädde vi den 25 januari in i Råttans år.  Här hemma i Sverige har ­vi precis haft en kreativ och hjärtöppnande ­fullmåne i Lejonets tecken. Periodens pigga, glada nymåne infaller den 23 februari. Den energin behövs minsann, eftersom Merkurius går i retrograd från den 17 februari till den 10 mars. 

LÄS OCKSÅ: Årshoroskop 2020 – så blir hela ditt kommande år

Fiskarna 19 februari–20 mars

Månadens horoskop för Fiskarna – februari 2020. Foto: iStock

Du går mot en solig, rolig och kreativ period när du känner att livet leker. Det sociala flödet runt dig är faktiskt underbart och det finns mycket att glädjas åt. Att Merkurius går baklänges är förstås mindre kul, eftersom det lätt leder till missförstånd och övertolk­ningar. Försök att inte ta åt dig om du får höra något du inte gillar. 

Bäst nu: Vårkänslorna.

Väduren 21 mars–19 april

Månadens horoskop för Väduren – februari 2020. Foto: iStock

Vackra Venus är med dig nu och skänker ett underbart, motiverande flöde runt dig. Kreativiteten flödar och allt tycks falla på plats. För en gångs skull tycks du kunna få allt du vill ha samtidigt. Yrkesmässigt kan du få ett intressant förslag som får dig att överväga att byta jobb. Nu kan din kärleksrelation utvecklas vackert. 

Bäst nu: Kärleken. 

Yrkesmässigt kan du få ett intressant förslag som får dig att överväga att byta jobb.

Oxen 20 april–21 maj

Månadens horoskop för Oxen – februari 2020. Foto: iStock

Det är en spännande tid för Oxen när revolutionära Uranus närvaro i horoskopet ger dig nya idéer, och du vill utvecklas och ta dig framåt. Orädd, modig och kaxig skulle man kunna beskriva dig som nu. Kanske funderar du på radikala förändringar framöver. Du är fokuserad och uppnår dina mål, och din självkänsla åker upp i topp.

Bäst nu: Att du vågar växa.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Månadens horoskop för Tvillingarna – februari 2020. Foto: iStock

En mysig vår väntar, men under dessa stjärnor kan du inte tro på det du hör och vara säker på att saker blir som det är sagt. Din styrande planet går baklänges och ställer till med oreda och förvirring. Släpp det du inte kan påverka, hitta ett härligt sammanhang där du kan ha kul och slå ut dina sociala glittervingar igen.

Bäst nu: Dina kontakter.

Kräftan 22 juni–22 juli

Månadens horoskop för Kräftan – februari 2020. Foto: iStock

Det blåser positiva vindar runt dig nu. Du riktar dig utåt och är öppen för nya influenser. Universum dukar upp ett smörgåsbord av möjligheter framför dig – alla ganska bra faktiskt. Hetsiga Mars driver på och vill få fram ett avgörande. Tiden osar genombrott, spänning och glädje. Ack att det ska vara så svårt att välja! 

Bäst nu: Egentid för eftertanke.

Tiden osar genombrott, spänning och glädje. Ack att det ska vara så svårt att välja!

Lejonet 23 juli–23 augusti

Månadens horoskop för Lejonet – februari 2020. Foto: iStock

Tillhör du dem som har kreativa planer och funderar på att byta jobb eller skaffa något eget? Detta kan absolut vara tillfället att spåna fram lösningar, bolla idéer och tankar och låta dig inspireras. Kloka, originella idéer, men även tokiga förslag, kommer upp. Ta inga avgörande steg som kontraktskrivande förrän efter den 10 mars. 

Bäst nu: De stora drömmarna.

Jungfrun 24 augusti–22 september

Månadens horoskop för Jungfrun – februari 2020. Foto: iStock

Det är en välbalanserad och produktiv period då det mesta rullar på som smort. Du utvecklas och gör bra arbetsinsatser med goda resultat. Din styrare Merkurius backar och kontakten med omvärlden kan vara en källa till frustration. Det är inte bara den mänskliga faktorn som felar – även maskiner och teknik kan strula nu.  

Bäst nu: Dina vänner.

Vågen 23 september–23 oktober

Månadens horoskop för Vågen – februari 2020.

Vackra Venus, kärleksgudinnan, är runt dig nu, vilket ökar din karisma. Alla vill ha mer av dig; arbetsgivare, kollegor och vänner söker din uppmärksam­het. Mitt i allt detta har vi Merkurius som backar, vilket skapar missför­stånd. Du är omgiven av beundrare som önskar fördjupa kontakten. Men det går inte att behaga alla utan att själv gå sönder

Bäst nu: Självkärlek.

Alla vill ha mer av dig; arbetsgivare, kollegor och vänner söker din uppmärksam­het. Mitt i allt detta har vi Merkurius som backar, vilket skapar missför­stånd.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Månadens horoskop för Skorpionen – februari 2020.

Erbjuder din nuvarande arbetsplats dig de utmaningar och den personliga tillväxt du söker? Om inte är det dags att lägga ut dina krokar och börja leta nytt jobb. Tydligt är att du inte bara vill jobba – det ska vara meningsfullt också. Det kommer in en ny motivation och skärpa i horoskopet, och universum utlovar tur.

Bäst nu: Din kreativitet.

Skytten 23 november–21 december

Månadens horoskop för Skytten – februari 2020. Foto: iStock

Du är motiverad, fylld av idéer och vill framåt. Visionära du ligger som vanligt steget före alla andra i tanken, men det är inte rätt tid att presentera dina idéer och tankar. Missförstånden duggar tätt och du gör klokt i att ta ett steg tillbaka till den 10 mars. Glädjen finner du i en härlig person som stimulerar dig och sätter ditt hjärta i brand.

Bäst nu: Spänningen.

Stenbocken 22 december – 20 januari

Månadens horoskop för Stenbocken – februari 2020.

Kaxiga Mars närvaro ger dig vilja och motivation att ta nya kliv. Nu är du den där stabila personen du strävar efter att vara och du får ökat förtroende. Lita på din intuition när du får en föraning om att något är på gång på jobbet. Goda vibbar mellan dig och en annan person gör dig glad och varm i hjärtat.

Bäst nu: Du litar på att lyckan kommer.

Goda vibbar mellan dig och en annan person gör dig glad och varm i hjärtat.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Månadens horoskop för Vattumannen – februari 2020. Foto: iStock

Vi befinner oss i en dynamisk tid när stora förändringar sker på högre nivå. Att Merkurius går baklänges kan orsaka missförstånd och förtret. Tålamod och humor råder bot på dessa världsliga problem. På det personliga planet är du harmonisk, välbalanserad och har glimten i ögat. En intressant flört eller förälskelse tillför spänning.

Bäst nu: Sinnesrobönen.