Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadens horoskop för 14 januari – 10 februari 2020.Månadens horoskop för 14 januari – 10 februari 2020.Månadens horoskop för 14 januari – 10 februari 2020.
Månadens horoskop för 14 januari – 10 februari 2020. Foto: iStock

Månadens horoskop: 14 januari – 10 februari

Damernas Värld och vår astrolog Margereta Hedin presenterar månadens horoskop som sträcker sig över perioden 14 januari till 10 februari 2020.

DV:s astrolog Margareta Hedin presenterar det aktuella horoskopet, som gäller för perioden 14 januari till 10 februari. Energin från årets första månförmörkelse sätter tonen för det kommande halvåret. Det är föränderliga och mäktiga tider vi lever i, mänskligheten går igenom en tid av prövningar som leder till genomgripande förändringar i samhället och utvecklingen. Den södra månknuten, Jupiter, Pluto och Saturnus, står tätt samman. 

LÄS OCKSÅ: Årshoroskop 2020 – så blir hela ditt kommande år

Vattumannen 21 januari – 18 februari

Detta är din tid på året och du är alert, uppvaktad och glad över att vara i händelsernas centrum. Spännande utveckling sker både i ditt privata liv och på arbetsfronten. Du gör klokt i att våga lite mer och ta emot de förslag du får. Yrkesmässigt kan helt nya kontakter öppna dörrar för dig, som ger dig oanade möjligheter. 

Bäst nu: Dina härliga vänner. 

Spännande utveckling sker både i ditt privata liv och på arbetsfronten

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Det blåser sensuella vindar igenom ditt liv nu. Den kreativa hittar massor av inspiration i konst, färger och mode – och vill kanske själv skapa. Du blir starkare i ditt eget varande och tar ett kliv framåt i din utveckling. Om din vän inte följer dig med jämna steg i utvecklingen kan relationen börja halta. 

Bäst nu: Att kärleken segrar.

Väduren 21 mars – 19 april

Det extrema astrologiska flödet kommer att färga av sig på din yrkessituation. Nu händer massor runt dig på alla fronter, men främst i karriären, där du utmanas och växer. Din berömda styrka prövas och du gör riktigt bra ifrån dig. Du hämtar inspiration och själslig näring från dina närmsta vänner.

Bäst nu: Fysisk träning och vila.

Oxen 20 april – 21 maj

Uranus närvaro i horoskopet ger dig nya idéer, ett sug efter kunskap och ett oerhört driv. Härligt! Ambitiösa du kommer långt på bara viljan. Många kommer välja att byta jobb eller flytta nu. Det är ditt yrkesliv, långsiktiga mål och karriär som lyser starkast på stjärnhimlen. Men vi lever inte bara av arbete.

Bäst nu: Lata dig och njut av livets goda. 

Tvillingarna 22 maj – 21 juni

Det är glada toner i ditt horoskop och din utåtriktade själ älskar tempot, händelserna och alla människor du möter. Du fylls av förhoppning och har lust att vidga dina horisonter. Kanske är det en resa till en huvudstad som lockar dig nu? Internationella kontakter, kommunikation och expansionsplaner tar fart.

Bäst nu: Sök dig till en intressant grupp.

Du fylls av förhoppning och har lust att vidga dina horisonter.

Kräftan 22 juni – 22 juli

Stjärnorna indikerar att detta är en ytterst komplex tid som kräver din koncentration. Frågor runt jobb, affärer och ekonomi kommer i fokus och du har beslut att fatta. Naturligtvis klarar du alla åtaganden med glans, men även den tappraste. Kräfta kan behöva tid för introspektion och avkoppling.

Bäst nu: Skäm bort dig själv med lyxiga varma bad.

Lejonet 23 juli – 23 augusti

Det är mycket på gång runt dig i jobbet, och du prioriterar lite annorlunda. Du söker det genuina och behöver pausa från det ytliga och landa i dig själv. Det är trygga människor och djupa relationer som gäller för dig nu. En djupare och mognare person träder fram och du söker dig till det gedigna och varaktiga.

Bäst nu: Att finna balans.

Jungfrun 24 augusti – 22 september

Härliga planeter ser till att du är populär och efterfrågad, yrkesmässigt och privat. En intensiv, innehållsrik och väldigt rolig period. Det finns gott om kreativitet och glädje här. Lek, flirt, uppmärksamhet och kul händelser kantar din väg. Du kommer inte att hinna göra allt, så välj noga innan du tackar ja.

Bäst nu: Ta inte på dig mer arbete än du orkar med. 

Vågen 23 september – 23 oktober

Nu indikerar horoskopet en intensiv arbetsfas när det går väldigt bra för dig. Snart kanske folk börjar kalla dig ”flitiga Lisa”. Du lägger en framgångsgrund som du kan luta dig mot en lång tid framöver. Det må vara kallt, men det är en välsignad tid när världen ser på dig med sina allra vänligaste ögon. Du dras in i en jätterolig tid.

Bäst nu: Självkänslan.

Du lägger en framgångsgrund som du kan luta dig mot en lång tid framöver.

Skorpionen 24 oktober – 22 november

Ditt sociala liv rullar på riktigt fint och du drar till dig vänner och nya möjligheter. Med glimten i ögat får du saker att bli precis som du vill. Du är inne i en kul fas när nya kontakter, idéer och intryck kommer till dig. Backa undan och undvik att gå in i ordstrid när du och en närstående blir oense.

Bäst nu: Att du uttrycker dig från hjärtat.

Skytten 23 november – 21 december

Heta Mars dundrar fram och driver på viljan, entusiasmen och skeendena runt dig. Välj dina ord väl – att vara allt för frispråkig kan orsaka jordskred. Det är en underhållande men utmanande period. Det är i ditt hem, hos familjen, som ditt hjärta ligger. Egenvård, hemmafixande och mys med de närmaste får dig att må bra.

Bäst nu: Tryggheten.

Stenbocken 22 december – 20 januari

Det är en maxad tid, när tre magnifika planeter rör sig igenom ditt horoskop. Du utvecklas rasande fort och en omvälvande period som lockar fram nya sidor i din personlighet utlovas. Kanske höjer omgivning ett förvånat ögonbryn när ditt nya jag glimtar fram. 

Bäst nu: Coola kläder som matchar ditt nya jag.