Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Månadens horoskop för april 2020.Månadens horoskop för april 2020.Månadens horoskop för april 2020.
Månadens horoskop för april 2020. Foto: Jason Lloyd-Evans

Horoskop för april 2020 – så blir din kommande månad

Månadens horoskop för april 2020. Damernas Världs astrolog Margareta Hedin, bakom Astrobloggen, presenterar månadens horoskop för alla stjärntecken: Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna.

TIPS! Månadens horoskop för maj 2020 hittar du här.

Månadens horoskop för april 2020. Den pigga nymånen i Väduren är ett riktigt energipiller som får oss att vilja mer och ta nya steg i livet. Den 8 april kommer en superfullmåne i Vågens tecken att lysa upp vårt innersta och påminna oss om behovet att finna balans i livet. Skrolla ned för att läsa horoskopet för perioden 24 mars–20 april.

LÄS OCKSÅ: Årshoroskop 2020 – så blir hela ditt kommande år

Väduren (21 mars–19 april) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Väduren.Månadens horoskop april 2020 för Väduren.Månadens horoskop april 2020 för Väduren.
Månadens horoskop april 2020 för Väduren. Foto: iStock

Det är mycket vilja, glädje och glöd i dessa stjärnor, och man anar att du vill uppåt och framåt i livet. Det är en nystart på gång och såväl inspirationen som kreativiteten och kärleken till skapandet är på plats. Men bränn inte ditt ljus i båda ändar samtidigt utan tänk långsiktig och sök efter det varaktiga och balanserade.  

Bäst nu: Turen är på din sida. 

Klicka hem ett personligt smycke med Vädurens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Vädurens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vädurens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vädurens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Vädurens smycke.

Oxen (20 april–20 maj) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Oxen.Månadens horoskop april 2020 för Oxen.Månadens horoskop april 2020 för Oxen.
Månadens horoskop april 2020 för Oxen. Foto: iStock

Idel underbara stjärnor lyser upp din väg nu. Lyssna inåt, för allt från kreativa idéer till insikter och hintar om hur framtiden ska bli kommer till dig nu. Vackra Venus – som skänker tur, lycka, skönhet och kärlek – är vid din sida. Venus högre oktav är andligheten så förutom att du är ovanligt snygg nu så skärps även ditt högre jag. 

Bäst nu: Tro på din intuition.

Klicka hem ett personligt smycke med Oxens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Oxens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Oxens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Oxens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Oxens smycke.
Lyssna inåt, för allt från kreativa idéer till insikter och hintar om hur framtiden ska bli kommer till dig nu.

Tvillingarna (21 maj–21 juni) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Tvillingarna.Månadens horoskop april 2020 för Tvillingarna.Månadens horoskop april 2020 för Tvillingarna.
Månadens horoskop april 2020 för Tvillingarna. Foto: iStock

Din uppmärksamhet riktas utåt och du går in i en rolig period när umgänge med andra människor kommer att vara både underhållande och belönande. I april träder lilla lyckan Venus in i ditt tecken för extrema fyra månaders vistelse, vilket är fantastiskt goda nyheter för dig. Tur, attraktion och lycka i alla dess former utlovas.

Bäst nu: Din karisma.

Klicka hem ett personligt smycke med Tvillingarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Tvillingarnas smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Tvillingarnas smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Tvillingarnas smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Tvillingarnas smycke.

Kräftan (21 juni–21 juli) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Kräftan.Månadens horoskop april 2020 för Kräftan.Månadens horoskop april 2020 för Kräftan.
Månadens horoskop april 2020 för Kräftan. Foto: iStock

Nu indikerar stjärnorna att det är i yrkeslivet som du kommer glimma. Strävsamma du har alltid skyhöga förväntningar på dig själv men känner sällan att dina prestationer räcker till. Den kommande månaden erbjuder uppmärksamhet, yrkesmässig framgång och kanske även ett erkännande. Du får en befordran eller ett positivt omdöme.

Bäst nu: En ledande roll.

Klicka hem ett personligt smycke med Kräftans stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Kräftans smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Kräftans smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Kräftans smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Kräftans smycke.

Lejonet (22 juli–22 augusti) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Lejonet.Månadens horoskop april 2020 för Lejonet.Månadens horoskop april 2020 för Lejonet.
Månadens horoskop april 2020 för Lejonet. Foto: iStock

Det är lätt att ryckas med i de sprudlande vårkänslor som inleder perioden. Det är eldigt, innovativt och spännande. Saker kan förändras och nya skeenden startas upp när månen blir ny i den del av ditt liv som styr tillväxt och äventyr. Ta inte på dig för mycket jobb nu för explosiva krafter möts och saker kan gå över styr. 

Bäst nu: Att göra sig vårfin.

Klicka hem ett personligt smycke med Lejonets stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Lejonets smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Lejonets smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Lejonets smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Lejonets smycke.

Jungfrun (23 augusti–22 september) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Jungfrun.Månadens horoskop april 2020 för Jungfrun.Månadens horoskop april 2020 för Jungfrun.
Månadens horoskop april 2020 för Jungfrun. Foto: iStock

Utmanande och spretiga energier gör att du känslomässigt dras åt två skilda håll. Din själsliga längtan efter integritet och balans ställs mot lusten att få leva ut till fullo. Nu håller sexiga planeten Mars hov i din mest passionerade sektor av horoskopet och här kickar kroppens behov igång och vårkänslorna väcks.  

Bäst nu: Förälskelsen.

Klicka hem ett personligt smycke med Jungfruns stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Jungfruns smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Jungfruns smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Jungfruns smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Jungfruns smycke.
Utmanande och spretiga energier gör att du känslomässigt dras åt två skilda håll.

Vågen (23 september–22 oktober) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Vågen.Månadens horoskop april 2020 för Vågen.Månadens horoskop april 2020 för Vågen.
Månadens horoskop april 2020 för Vågen.

Renovering, home styling eller flytt? Dynamiska energier pekar på positiva förändringar runt boendet. En sprudlande nymåne visar på stark personlig utveckling och förändrade relationsbehov. Kanske vill du göra saker lite annorlunda i år? Det är inte oromantiskt att säga till sin parter vad man vill ha.  

Bäst nu: Dina önskningar uppfylls.

Klicka hem ett personligt smycke med Vågens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Vågens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vågens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vågens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Vågens smycke.

Skorpionen (23 oktober–21 november) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Skorpionen.Månadens horoskop april 2020 för Skorpionen.Månadens horoskop april 2020 för Skorpionen.
Månadens horoskop april 2020 för Skorpionen. Foto: iStock / damernas värld

Nu kommer din busiga och levnadsglada sida fram och en social tid väntar när självförtroendet är på topp. Din yrkesmässiga stjärna stiger och nu kan ett genombrott, ett kontrakt eller nytt jobberbjudande hägra. Försök att fördela dina gracer på bästa sätt så du inte försvinner helt i arbete. 

Bäst nu: Att skapa tid för lek.

Klicka hem ett personligt smycke med Skorpionens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Skorpionens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Skorpionens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Skorpionens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Skorpionens smycke.

Skytten (22 november–21 december) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Skytten.Månadens horoskop april 2020 för Skytten.Månadens horoskop april 2020 för Skytten.
Månadens horoskop april 2020 för Skytten. Foto: iStock

Passion eller business är frågan? Möjligen kan du förena dessa två lika heta områden av ditt liv för det är en rykande het tid som väntar. Det finns gott om kreativitet och glädje här. På arbetsfronten korsar nya uppdrag och möjligheter din väg samtidigt som den privata sfären är överhettad. För en tid är livet helt perfekt. 

Bäst nu: Att leva.

Klicka hem ett personligt smycke med Skyttens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Skyttens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Skyttens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Skyttens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Skyttens smycke.

Stenbocken (22 december–20 januari) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Stenbocken.Månadens horoskop april 2020 för Stenbocken.Månadens horoskop april 2020 för Stenbocken.
Månadens horoskop april 2020 för Stenbocken. Foto: iStock / damernas värld

En spretig stjärnhimmel gör att du dras mellan att satsa på karriären och en lika stark längtan efter ett lugnare liv, där hemmet och familjen får mer uppmärksamhet. Om du vill ha spännande utmaningar, yrkesmässigt och privat kommer inte april att göra dig besviken. En tursam händelse ställer saker på sin spets. 

Bäst nu: Våga följa ditt hjärta.

Klicka hem ett personligt smycke med Stenbockens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Stenbockens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Stenbockens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Stenbockens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Stenbockens smycke.
En tursam händelse ställer saker på sin spets.

Vattumannen (21 januari–18 februari) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Vattumannen.Månadens horoskop april 2020 för Vattumannen.Månadens horoskop april 2020 för Vattumannen.
Månadens horoskop april 2020 för Vattumannen. Foto: iStock

Att Saturnus nu smyger in i ditt tecken ökar trycket på dig men driv inte dig själv för hårt. Prestation och resultat är inte allt. Nymånen är pigg och glad och öppnar ett socialt fönster här i allvaret. Du kan förvänta dig roliga möten, och i kontakten med vänner och bekanta finner du inspiration och värme.  

Bäst nu: Du bokar biljetter.

Klicka hem ett personligt smycke med Vattumannens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Vattumannens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vattumannens smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Vattumannens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Vattumannens smycke.

Fiskarna (19 februari–20 mars) – månadens horoskop för april

Månadens horoskop april 2020 för Fiskarna.Månadens horoskop april 2020 för Fiskarna.Månadens horoskop april 2020 för Fiskarna.
Månadens horoskop april 2020 för Fiskarna. Foto: iStock

Här finns massor av glädje och många möjligheter för påhittiga och kreativa Fiskarna. Design, musik eller skrivande? Oavsett din gåva är det dags att våga ta steget upp till nästa nivå. Din talang kan slå stort och även nå ut till stora grupper. Den pigga nymånen pekar på ditt ekonomiska 2:a hus och pengar, så kanske rasslar det till nu? 

Bäst nu: Ditt mod.

Klicka hem ett personligt smycke med Fiskarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Fiskarnas smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Fiskarnas smycke.Klicka på bilden och kom direkt till Fiskarnas smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Fiskarnas smycke.

LÄS OCKSÅ: Årshoroskop 2020 – så blir hela ditt kommande år