Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Månadens horoskop från 19 november till 16 december

Damernas Värld och vår astrolog Margereta Hedin presenterar månadens horoskop som sträcker sig över perioden 19 november till 16 december.

Damernas Världs astrolog Margareta Hedin presenterar det aktuella horoskopet, som gäller för perioden 19 november till 16 december. 20 november avslutar Merkurius sin frustrerande retrograd, då kommunikation, teknik och resor kan strula. Skönt att det är över! Lyckans planet Jupiter träder in i Stenbocken 4 december – en stor astrologisk händelse. 12 december blir månen full och vi kan förvänta oss en känslosam Lucia.

LÄS OCKSÅ: Årshoroskop 2020 – så blir hela ditt kommande år

Skytten 23 november - 21 december 

Det är härligt att vara du. Stjärnorna bjuder på stora och kanske lyckosamma förändringar under slutet av november. Jupiter och Venus, stora och lilla lyckan, möts och gör en storslagen sorti ut ur ditt tecken. Du kan verkligen få dina önskningar uppfyllda: jobb, kärlek eller äventyr.
Bäst nu: En avstickare från vardagen.

Stenbocken 22 december - 20 januari

Miraklens tid är inte förbi. Lyckan, expansionens och utvecklingens planet Jupiter träder in i ditt tecken 4 december, och härifrån och 13 månader framåt kan allt underbart du önskar dig äga rum i ditt liv. Det är tolv år sedan du sist hade tillgång till dessa krafter. Använd energin vist och var din egen lyckas smed.
Bäst nu: Möjligheterna.

En underbar period väntar och stjärnorna ger dig mycket att prata om.

Vattumannen 21 januari - 18 februari

Du befinner dig i rätt sociala element, precis på rätt spår, så tacka ja till möjligheterna livet erbjuder. Extra bra resultat får du genom nätverkande och grupper. Du kan lära känna riktigt fascinerande karaktärer som kanske spelar en roll i din framtid. En underbar period väntar och stjärnorna ger dig mycket att prata om.
Bäst nu: Flirten.

Fiskarna 19 februari - 20 mars

Nu händer verkligen allt på en gång och det kan skapas en krockkänsla när du är lika behövd och efterfrågad på jobbet som i hemlivet. Klokast är förstås att helhjärtat gå in för jobbet, för du gör karriär nu, men den sociala scenen är glödhet så det är svårt att välja. Vänner och kärlek är en källa till stor glädje.
Bäst nu: Ditt självförtroende.

Väduren 21 mars - 20 april

Det här är möjligheternas månad med många glada möten, mingel och människor. Nya människor kommer in i ditt liv. Långa och korta resor, äventyr och bus främjas. Här finns chanser att få vad du vill, nytt jobb eller ny kärlek. Allra härligast är Venus glada möte med Jupiter som skapar massor med glädje och tur.
Bäst nu: Den positiva känslan

Känner du dig redo för kärleken?

Oxen 21 april - 21 maj

Människor vill få med dig ut om kvällarna, trots att du hellre myser i hemmets lugna vrå. Det är en intensiv och passionerad månad som ligger framför dig, och känslor och relationer får allt större betydelse. Att Venus och Jupiter möts gör dig till en magnet, när människor – flirtar och friare – och pengar dras till dig.
Bäst nu: Alla fina chanser.

Tvillingarna 22 maj - 21 juni

Den kommande perioden är glittrig och kul. Den erbjuder precis det härligt utåtriktade underlag som gör att du, zodiakens mest sociala varelse, kommer till sin rätt och kan stortrivs. Här är det idel flirtar och roliga event. Känner du dig redo för kärleken? Det som sker nu kan få dig att ändra status på sociala medier.
Bäst nu: Att du vågar

Kräftan 22 juni - 22 juli

Flyttas dina gränser framåt? Dina arbetsdagar bör inte tillåtas att bli allt längre och om du känner att fritiden får allt mindre utrymme är det tecknet på att du bör sätta ner foten. Det finns mycket glädje som väntar på dig om du ger dig själv möjlighet att njuta av dina kvällar. Ge livet, leken och höstnatten en chans.
Bäst nu: Din kvinnlighet

Lejonet 23 juli - 23 augusti

Det är så roliga energier i rörelse i ditt horoskop att det är viktigt att finna den där perfekta balansen mellan arbetslivet och den privata sfären. Om du inte är lite sträng och bestämd mot dig själv nu blir det bara lek och mys i ditt paradis. Det är höga yrkesmässiga krav som ställs på din prestation och din närvaro fram till jul.
Bäst nu: Att du lyckas.

Det är en ny utveckling på gång som banar väg till något nytt.

Jungfrun 24 augusti - 23 september

I jobbet får du erfara att det, precis som alltid efter en retrograd Merkurius, finns massor att reda upp. Saker som missuppfattats, gått snett eller hamnat mellan stolarna. Ingen är bättre lämpad än du att klara av allt sånt i ett nafs. De två turplaneterna Venus och Jupiter möts och här föds massor av glädje och positivitet.
Bäst nu: Ren och skär tur

Vågen 24 september - 23 oktober

En alldeles ovanligt vänlig stjärnhimmel ser till att du är poppis den närmaste tiden och efterfrågan på din närvaro ökar på alla fronter. Håll ett vaksamt öga på telefonen – den surrar ständigt till av inbjudningar och meddelanden. Men du måste ju inte tacka ja till allt bara för att du får frågan. Ge dig själv egentid också.
Bäst nu: Att du är på topp.

Skorpionen 24 oktober - 22 november

Det här är en intensiv och spännande månad helt i din smak, för det är du som bestämmer och du som får saker gjorda. Nymånen 26 november förvandlar dig till en idéspruta och du bubblar av tankar och saker du behöver dela. Inte likt dig? Nej, precis. Det är en ny utveckling på gång som banar väg till något nytt.
Bäst nu: Järnviljan.

Gå Margareta Hedins astrokurs!Gå Margareta Hedins astrokurs!Gå Margareta Hedins astrokurs!
Gå Margareta Hedins astrokurs! Foto: Damernas Värld

Vill du få en mer ingående och personlig guidning i hur du ställer ditt egna horoskop och insikt i astrologins spännande värld? Då kan vår kurs ”Bli din egen astrolog” vara något för dig! Klicka här för att läsa mer.