Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadens horoskop december 2020: för alla stjärntecken.
Månadens horoskop december 2020: för alla stjärntecken.
Månadens horoskop december 2020: för alla stjärntecken.
Månadens horoskop december 2020: för alla stjärntecken. Foto: Francesco Gili / All Rights Reserved - Francesco Gili

Månadens horoskop för december 2020 – så blir dina kommande veckor

December är snart här och månadens horoskop likaså. Damernas Världs astrolog Margareta Hedin presenterar månadens horoskop som sträcker sig från 19 november–16 december 2020.

DV:s astrolog Margareta Hedin presenterar det aktuella horoskopet, för perioden den 19 november till 16 december. Många har upplevt att hösten varit seg och kanske inte gett de möjligheter vi hoppats på. Nu öppnar sig ymnighetens horn och här tas de första stegen till den stora energiförändringen som är på gång. Att vi har haft flera retrograda (backande) planeter) är en del av förklaringen men främst är de tre planeterna i Stenbocken stått låsta i ett helt år. 

LÄS OCKSÅ: Årsoroskop 2021 – årshoroskop med kärlek, karriär och ekonomi 

Skytten (23 november–21 december)

Månadens horoskop december 2020 för Skytten. Foto: iStock

Det är en stimulerande tid som lockar fram dina bästa sidor och det är tydligt att du har en framtidsplan som puttrar inom dig. Du sprudlar av idéer och positiva tankar. Både jobb och privata sammanhang är lite roligare nu. Underbart – du attraherar till dig rätt omständigheter och justa människor. Kärleken? Bättre än på länge.

Bäst nu: Magkänslan.

Stenbocken (22 december–20 januari)

Månadens horoskop december 2020 för Stenbocken. Foto: iStock / damernas värld

Ta inte på dig mer arbete än nödvändigt nu. Hela ditt väsen längtar efter att få varva ner från yttre krav, plikt och arbete. Det börjar röra på sig i leden och Jupiter och Saturnus är snart redo för avfärd efter år i ditt tecken. Pust! Alla gäster är inte lika väl sedda och just dessa var nära att ta musten ur dig. 

Bäst nu: Tomten gör dig nöjd. 

Vattumannen (21 januari–18 februari)

Månadens horoskop december 2020 för Vattumannen. Foto: iStock

Det är en utåtriktad och rolig tid som väntar. Om det trots omständigheterna finns tillfällen till sociala tillställningar, AW och liknande ska du tacka ja. Stjärnorna utlovar att härliga möten kan äga rum under den här perioden. Jupiter och Saturnus är i rörelse och innan året är över har du gått in i en ytterst utvecklande tid med magiska inslag. 

Bäst nu: Attraktionslagen.

Fiskarna (19 februari–20 mars)

Månadens horoskop december 2020 för Fiskarna. Foto: iStock

Allt som inte hänt tidigare under året kan komma att ske under dessa stjärnor. Många av er har sett problemen men inte lösningarna. Att många viktiga planeter byter plats ger ett helt nytt utgångsläge och nu kan livet börja leka med dig. Häng med i flödet och tacka ja till allt det nya som kommer din väg. 

Bäst nu: Intuitionen guidar dig.

Väduren (21 mars–20 april)

Månadens horoskop december 2020 för Väduren. Foto: iStock

Det är gott krut i dessa stjärnor och du vill mer nu. Många av er söker nya uppdrag eller jobb och det är tydligt att du är motiverad, målinriktad och sugen på att utvecklas. Det är en social och glittrande tid när nya personer kommer in i ditt liv. Lärande, en ny kurs kan öppna dörrarna mot nya möjligheter. 

Bäst nu: Du känner kraften.

Oxen (21 april–21 maj)

Månadens horoskop december 2020 för Oxen.

Detta kan mycket väl vara årets bästa månad. Du är kreativ och uppfinningsrik och under dessa stjärnor kan fantastiska ting skapas. Din sociala stjärna lyser och du attraherar till dig positiva känslor, romantik och glädje.  Behagliga bekymmer som hur du ska bäst fördela din tid mellan de olika kan uppstå

Bäst nu: Du känner dig lycklig.

Tvillingarna (22 maj–21 juni)

Månadens horoskop december 2020 för Tvillingarna. Foto: iStock

Du träder nu in i en riktigt glassig tid när saker i livet faller på plats praktiskt, romantiskt och i vänskap. Jobbmässigt kan du känna dig synnerligen tillfreds - en overklighetskänsla kan finnas med i bilden för det kan kännas som att osynliga händer ställer allt till rätta på ett nästan magiskt sätt. 

Bäst nu: Dina relationer blomstrar.

Kräftan (22 juni–22 juli)

Månadens horoskop december 2020 för Kräftan. Foto: iStock

Tänk att det finns en ände på allt! Äntligen skingras de svåra energier som i åratal prövat ditt tecken. Ett härligt, harmoniskt och välfungerande liv är inom räckhåll för dig om inte allt för länge. Jupiter och Saturnus rör sig undan och ett helt nytt, positivt upplägg väntas. Dina drömmar kan förverkligas.

Bäst nu: Glädje med nära och kära.

Lejonet (23 juli–23 augusti)

Månadens horoskop december 2020 för Lejonet. Foto: iStock

Dina drömmar, ambitioner och lust att synas stiger i höjden nu i december. Plötsligen tycks hindren som gjort allt så svårt eliminerade här tar livet ny fart. Det är nytt liv som väntar där på andra sidan helgerna. Först hägrar dock en lång ledighet, vila och mysig samvaro. Ta hand om dig ordentligt och njut. 

Bäst nu: Att våga och vinna.

Jungfrun (24 augusti-23 september)

Månadens horoskop december 2020 för Jungfrun. Foto: iStock

För dig, zodiakens flitigaste, är det så skönt att det äntligen har lossnat för dig, att din kreativitet kan flöda fritt och att du får saker ur händerna. Med rätt planering hinner du allt! Viktigt är att fördela dina gracer  mellan arbetet (som annars tar över), det sociala livet som är ovanligt rikt och lockande nu och hemmets ljuva härd. 

Bäst nu: Resultatet.

Vågen (24 september–23 oktober)

Månadens horoskop december 2020 för Vågen.

Nu går det undan plötsligen i livet och positiva influenser göra att chanserna duggar in. Det är naturligtvis smickrande att bli uppmärksammad – men det betyder inte att du behöver nappa på första kastet. Spela hellre lite svår och avvaktande. Detta gäller på alla nivåer – arbete, kärlek och affärer. 

Bäst nu: Att våga vänta på det rätta.

Skorpionen (24 oktober–22 november)

Månadens horoskop december 2020 för Skorpionen.

Solens position i ditt praktiska andra hus får dig att fundera på din framtida roll, ekonomiska förutsättningar och många av er brottas med vilda tankar. Tänk om det går att bli ekonomiskt oberoende? Kan förverkliga din dröm? Uranus är ständigt närvarande och gränslöst bra idéer är vad han ger - så låt dig inspireras. 

Bäst nu: Din älskling.

LÄS OCKSÅ: Årsoroskop 2021 – årshoroskop med kärlek, karriär och ekonomi