Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Kolla in månadens horoskop för april 2022.
Kolla in månadens horoskop för april 2022.
Kolla in månadens horoskop för april 2022.
Kolla in månadens horoskop för april 2022. Foto: Cornel Cristian Petrus/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

Månadens horoskop för april – så blir kommande period för ditt stjärntecken

Damernas Världs astrolog Margareta Hedin presenterar horoskopet för april. Solen är i Vädurens tecken sedan den 20 mars och nu tar våren fart på riktigt. Allt utvecklas och växer så det knakar både inom oss, i våra liv och förstås ute i naturen. Den 1 april infaller en pigg nymåne i Vädurens tecken och som alltid innebär den en nystart. 

Månadens horoskop för april 2022 – skrolla vidare för att läsa månadsastro för just ditt stjärntecken!

Är du nyfiken på hur resten av året 2022 blir för ditt stjärntecken? Här hittar du ditt årshoroskop 2022 

Väduren
21 mars–19 april

Foto: iStock

Din tid på året är här och härifrån kan allt hända. Vill du hålla dig steget före och använda planeternas löften till max börjar du smida dina planer redan nu. Din självkänsla är på topp och du är din egen lyckas smed. Det är kärlek och kreativitet som gäller just nu, och en livsbejakande tid väntar.
Bäst nu: Du kan få som du vill.

Oxen
20 april–21 maj

Det är en omhändertagande, mjuk och härlig energi runt dig. Kärlekens planeter Venus och Mars närvaro påverkar ditt känsloliv positivt, ökar din karisma och livslusten tilltar. Du attraherar till dig erbjudanden men fatta inga snabba beslut. Lev på, njut av livet och bida din tid. Från den 20 april är scenen din.  
Bäst nu: Önskningar uppfylls.

Tvillingarna
22 maj–21 juni

Foto: iStock

Det är bråda dagar som innehåller höga krav och snabba möten. Du trivs och tycks inte ha en långtråkig sekund. Det är möjligt att du blir uppmärksammad yrkesmässigt. Vad sägs om förändring och utveckling? Som alltid finns mycket att tänka på innan du bestämmer dig. De positiva nya möjligheterna avgör.  
Bäst nu: Framgången.

Kräftan
22 juni–22 juli

Foto: iStock

Det är din karriärhörna som är den heta punkten i ditt liv nu. Tiden är utåtriktad, effektiv och framför allt produktiv. Du lägger ner massor av energi på det du gör men kan också räkna med att få mycket uppmuntrande respons och framgång tillbaka. Tänk på att fördela dina gracer mellan alla delar i ditt liv.
Bäst nu: Självförverkligandet.

Lejonet
23 juli–23 augusti

Foto: iStock

Du har fått känna av Saturnus begränsningar under lång tid. Att underbara Venus och motiverande Mars intagit scenen gör att allt ändras: livet är kul igen och din äventyrliga sida vaknar. En positiv omstart ligger i pipeline för dig. Om du har möjlighet att resa är det optimalt. En ny vän kan få stor betydelse.
Bäst nu: Kärleken runt dig.

Jungfrun
24 augusti–22 september

Foto: iStock

Det är starkt fokus på arbete nu: din kompetens tycks vara efterfrågad och du gör väldigt bra ifrån dig. Alla vill ju ha en effektiv Jungfru vid sin sida, men vad behöver du? Du har ett delikat nervsystem och bör minska på stressen och ägna lite uppmärksamhet åt den privata sfären och det du delar med andra.
Bäst nu: Lyssna till själens röst. 

Vågen
23 september–23 oktober

Livgivande Solen lyser upp din väg och du kan andas morgon­luft igen. Den kommande perioden är som balsam för själen och en ny tid tar vid. Dina personliga relationer blommar upp och här finns kreativitet, glädje och kanske romantik. Venus och Mars närvaro i horoskopet utlovar kärlek och attraktion i ditt liv.
Bäst nu: Hoppet har tänts.

Skorpionen
24 oktober–22 november

Foto: iStock / damernas värld

Det är fokus på arbetslivet och det är tydligt att du har mål du vill uppnå. Håll ställningarna och fortsätt så: det är till gagn för dig längre fram. Senare under året kommer du att ställas inför val, kanske plötsliga och oväntade sådana, som ändrar förutsättningarna radikalt. Våga vänta in det rätta tillfället.
Bäst nu: Hjärtevännen.

Skytten
23 november–21 december

Foto: iStock

Något nytt – som ett projekt, ett jobb eller en kreativ idé – får dig att tända till. Det finns massor av vilja, skaparlust och glädje i dessa stjärnor. Du vill ha ut mer av livet och troligen fattar du ett stort beslut som rör riktningen i ditt liv. Venus adderar något vackert till bilden och här kan kärleken korsa din väg.
Bäst nu: Att du är modig.

Stenbocken
22 december–20 januari

Foto: iStock / damernas värld

Nu rasslar det till i ditt sociala nätverk och troligtvis kan du lägga till nya vänner och bekanta till din lista. April kan bäst beskrivas som en glad och lekfull tid, fylld av mingel och glada skratt. Den flitiga har redan jobbat undan och kan unna sig att leva livets glada dagar.
Bäst nu: Säg ja till inviter.

Vattumannen
21 januari–18 februari

Foto: iStock

Underbara Venus och heta Mars befinner sig nu i ditt tecken vilket skapar positiva möjligheter och ger dig motivation och livslust. En pirrande förväntansfull känsla kan infinna sig och under dessa stjärnor finns möjligheter att förälska sig. Kreativitet, lek och glädje genom andra väntar.
Bäst nu: Positiva affirmationer.

Fiskarna
19 februari–20 mars

Foto: iStock

Det händer massor i dig och runt dig, och nu tar du stora kliv framåt och växer som människa, privat och i yrkeslivet. Dina expansions­planer har tagit fart. Att starta eget eller vara anställd är frågan? Att våga förverkliga dina drömmar och tänka nytt är det som känns naturligt för dig nu.   
Bäst nu: Lyckan är nära.  

BLOGG: Här hittar du Damernas Världs Astrobloggen