Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadshoroskop för december 2021.Månadshoroskop för december 2021.Månadshoroskop för december 2021.
Månadshoroskop för december 2021. Foto: Catwalkpix.com

Månadens horoskop för december – så blir kommande period för ditt stjärntecken

Horoskopet för december månad har landat, presenterat av Damernas Världs astrolog Margareta Hedin. Vi går in en hejdundrande period som bjuder på både en månförmörkelse och en solförmörkelse och dessa perioder är de mest mytomspunna och omtalade ödesmarkörer av alla astrologiska händelser. Man kallar det för aktiveringspunkter eller ödesmarkörer dvs tider när viktiga ting sker. Solförmörkelsen infaller på nymånen i Skytten den 4 december. Det är som att universum vill ge oss en rejäl puff in i det nya året. Jag ska inte gå händelserna i förväg, men horoskopet för 2022 innehåller goda nyheter för nästan alla.

Månadens horoskop för december – skrolla vidare för att läsa månadsastro för just ditt stjärntecken!

LÄS MER: Årshoroskop – så blir ditt 2022 med fokus på kärlek, karriär och ekonomi 

Skytten
23 november–21 december

Foto: iStock

Det är en spännande tid nu, ödesmättad och föränderlig. Den 4 december inväntar vi solförmörkelse och nymåne i ditt tecken, vilket får ödets hjul att snurra för dig – det som sker under de kommande månaderna kan förändra ditt liv. Du är det du tänker! Var lite försiktig med vad du säger och tänker för du attraherar till dig saker som aldrig förr.  

Bäst nu: Det okända.

Stenbocken
22 december–20 januari

Förtrollande Venus lockar fram det lättsinniga, sexiga och kvinnliga i dig. Du längtar efter att få varva ner från yttre krav, plikter och arbete. Ta inte på dig mer arbete än nödvändigt. Venus stannar ovanligt länge hos dig nu, på grund av en retrograd period. Intressant med det är att dina känslor fördjupas och du förstår dig själv och dina behov. 

Bäst nu: Spontaniteten.

Vattumannen
21 januari–18 februari

Foto: iStock

Det är full rulle i ditt liv nu och du har lätt att göra din röst hörd i många olika sammanhang, i synnerhet den som är aktiv i stora sammanhang kan nå ut med sina åsikter. Men även den som föredrar de mindre sammanhangen kommer att finna glädje och tillfredställelse under dessa stjärnor. Perioden den 12 till 15 december är passionerade dagar. 

Bäst nu: Att vara tillsammans.

Fiskarna
19 februari–20 mars

Foto: iStock

Det är utåtriktade dagar när massor händer på yrkesfronten. I sista stund ger universum all den sötma du kanske önskat tidigare och i mindre portioner. Men det är synd att klaga. Passa på att ta till dig allt det goda som livet ger nu. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det, och i ditt fall stämmer det. 

Bäst nu: Att din tid är här.  

Väduren
21 mars–19 april

Foto: iStock

Du går mot en öppen, glad och utåtriktad period som passar ditt väsen perfekt. Det äventyrliga och busiga i dig vaknar till liv. Du vill leva livet och söker förändringar och nya uppdrag. Du är målinriktad och sugen på att utvecklas. Följ din inre röst och om den viskar om upplevelser och resor är du i kontakt med din inre kompass. 

Bäst nu: Slå klackarna i taket.

Oxen
20 april–21 maj

Foto: iStock

Den 4 december infaller en fullmåneförmörkelse i ditt tecken vilket förstås är spännande eftersom den zoomar in din vilja och dina känslor och ses som en katalysator till större förändringar. Som om inte det vore nog finns även innovativa sprakande Uranus vid din sida. Nu eller aldrig känns det som. Du är på väg att ta kaxiga kliv emot ett nytt spännande liv. 

Bäst nu: Sikta emot stjärnorna.

Tvillingarna
22 maj–21 juni

Foto: iStock

Du har slitit och lagt hela din själ i arbetslivet. Efter en intensiv period skadar det inte att höja blicken från arbetet och unna sig glädje i livet. De karmiska noderna som har färdats genom ditt tecken i 1,5 år har skapat förändringar. Den sista förmörkelsen som berör sig personligt infaller i slutet av november och här kan ödet komma att knacka på din dörr.  

Bäst nu: Dina relationer blomstrar.

Kräftan
22 juni–22 juli

Foto: iStock

Det är en betydligt mer harmonisk känsla än vi sett på länge som präglar din himmel nu och att finna en balans mellan de olika delarna i ditt liv bör vara största prio. Låt inte arbetet ta all din kraft.  Det finns möjlighet nu att du återupptäcker dina mysiga, pyssliga sidor och ägnar dig mer åt härlig samvaro än plikter. Tänk att det finns en ände på allt! 

Bäst nu: Kärleken.

Lejonet
23 juli–23 augusti

Foto: iStock

Du är känd för ditt stora, varma hjärta och dina livsval bör komma inifrån dig och dina behov. Att kompromissa med själen är inget som kommer att hålla i långa loppet. Nu är ditt arbetsliv starkt i fokus och under de kommande månaderna pågår en inre utvärdering av jobbet och dina känslor runt det. Gör du det du drömmer om? Får du tillbaka lika mycket som du ger? 

Bäst nu: Tid att reflektera.

Jungfrun
24 augusti–22 september

Foto: iStock

Du befinner dig i ett härligt flöde när kreativiteten flödar fritt och du får saker ur händerna. Universum delar frikostigt med sig av eldig energi och du finner kraft och inspiration. Alla tycks vilja ha din uppmärksamhet. December är inte lika stressig för här riktas energin mer mot ditt hem och din innersta krets. 

Bäst nu: Pyssel och mys.

Vågen
23 september–23 oktober

Det är fortsatt intensivt runt dig och det höga tempot håller i sig till den 14 december: sedan väntar lättsamma, njutbara och roligare dagar. Det är troligt att du får ett jobberbjudande nu. Visst är det smickrande att bli uppmärksammad men det är fel tajming. I februari kan du spela ut dina kort och få precis vad du vill yrkesmässigt och i kärlek. 

Bäst nu: Sällskapsliv. 

Skorpionen
24 oktober–22 november

Antingen är du mästare i attraktionslagen eller så är det Mars närvaro i ditt tecken som gör att du hamnat i ditt rätta element. Saker faller på plats precis som du önskar, vilket gör livet spännande och roligt. Uranus är ständigt närvarande och gränslöst bra idéer är vad han ger. Om det är möjligt bör du ta en lång ledighet runt jul. 

Bäst nu: Att följa flödet.

LÄS MER: Årshoroskop – så blir ditt 2022 med fokus på kärlek, karriär och ekonomi