Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadshoroskop för februari 2022.
Månadshoroskop för februari 2022.
Månadshoroskop för februari 2022.
Månadshoroskop för februari 2022. Foto: Francesco Gili

Månadens horoskop för februari – så blir kommande period för ditt stjärntecken

Horoskopet för februari månad har landat, presenterat av Damernas Världs astrolog Margareta Hedin. Vid nymånen i Fiskarna den 1 februari gick vi enligt den kinesiska astrologin in i Tigerns år, som handlar om att göra stora förändringar. Ett år då vi hittar tillbaka till vår entusiasm, tar risker och ger oss ut på äventyr. Detta är ett år med fullt ös och extra klös. Den västerländska astrologin säger samma sak, och det är nu vi finner glädjen, hoppet och kärleken. Den 14 februari möts kärlekens planeter Mars och Venus: det är ack så talande.  

Margareta Hedin

Månadens horoskop för februari 2022 – skrolla vidare för att läsa månadsastro för just ditt stjärntecken!

LÄS MER: Årshoroskop – så blir ditt 2022 med fokus på kärlek, karriär och ekonomi

Vattumannen 21 januari–18 februari

Foto: iStock

Du befinner dig i en belönande tid när lyckan finns inom räckhåll. Attraktionslagen fungerar som bäst om man är tydlig och stark i önskningarna. Du har underbara transiter runt dig och självförverkligandet är nära. En intressant flirt eller förälskelse tillför spänning. Det gör dig glad och varm i hjärtat men vågar du kärleken?

Bäst nu: Delad glädje.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Foto: iStock

Underbara, expansiva Jupiter befinner sig i ditt teckenfram till maj vilket ger unika möjligheter till utveckling både ekonomiskt, personligt och yrkesmässigt. Du går mot en solig, rolig och kreativ period när livet leker. Det sociala flödet runt dig är underbart och det finns mycket att glädjas åt.  Säg ja till livet. 

Bäst nu: Kärleken.

Väduren 21 mars–19 april

Foto: iStock

Det är full fart, du har massor av energi och tycks vara ostopp­bar. Din styrare Mars är väldigt nära Venus nu vilket skapar ett underbart, motiverande flöde runt dig. Kreativiteten sprudlar och allt tycks falla på plats. För en gångs skull tycks du kunna få allt du vill ha, samtidigt. Planera gärna men avvakta med stora förändringar i ditt liv. 

Bäst nu: Att finna balans. 

Oxen 20 april–21 maj

Foto: iStock

Nu har de karmiska noderna hunnit manifestera sig ordentligt och livsomdanande saker är på väg in i ditt liv. Att Mars möter Venus är underbart, men unikt för 2022 är att de båda färdas sida vid sida i mer än en månad. Detta skänker gott självför­troende, kreativitet och nytt hopp. Det är en underbar tid för att förälska sig och leka. 

Bäst nu: Att du vågar.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Foto: iStock

Vi befinner oss vid ett av dessa ovanliga tillfällen när alla planeter går i rätt riktning. Underbara Jupiter skänker dig mod och självförtroende. Har du huvudet på skaft och viljan att förändra kan du skapa unika möjligheter. Du har chans att få dina drömmar uppfyllda och skapa en helt ny verklighet för dig själv. 

Bäst nu: En härlig tid väntar.  

Kräftan 22 juni–22 juli

Foto: iStock

Det blåser oerhört positiva vindar runt dig. Du riktar dig utåt och är öppen för nya influenser. Det är som att osynliga händer drar med dig till helt nya omständigheter. Mars och Venus underbara kärleks­möte äger rum i ”kärleks­hörnan” av ditt horoskop och naturligtvis är tur i kärlek resultatet. Mycket handlar om att våga och vilja. 

Bäst nu: Att bli förälskad.

Lejonet 23 juli–23 augusti

Foto: iStock

Du tycks ha fått nog av att sitta på kammaren och murra och öppnar dig för det härliga sociala skimmer som uppstår nu. Solen lyser upp ditt kärlekshus och du är åter ditt vanliga generösa, varma och glada jag. Tillhör du dem som har kreativa planer och funderar på att byta jobb eller skaffa något eget ger universum sitt bifall.  

Bäst nu: Tiden är inne.

Jungfrun 24 augusti–22 september

Foto: iStock

Din februari utgör en rolig men intensiv arbetsperiod när du får riktigt fina resultat som lön för din möda. Du utvecklas och allt är toppen. Men kära Jungfru, de gynnsamma omständigheterna begränsar sig inte bara till arbetsfronten. Höj blicken och se att livet, kärleken och äventyret väntar på dig nu. Boka in dig på något kul.  

Bäst nu: Framtiden.

Vågen 23 september–23 oktober

Du befinner dig i en kreativ period och får god hjälp av att både Venus och Mars är runt dig, vilket ökar din karisma. Ger du dig hän är risken stor att du förälskar dig i en speciell person. Alla vill ha mer av dig: arbetsgivare, kollegor och vänner. Du är omgiven av beundrare som vill fördjupa kontakten. 

Bäst nu: Närheten.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Du har lätt att utrycka dig och skördar sociala framgångar. Inbjudningarna duggar tätt och det är kul att vara du. Samtidigt är ditt hem din borg och du omger dig kanske hellre med en liten men väl vald skara. Du brukar inte lättvindigt bli förtrolig men nu kan ödet föra en speciell ny vän in i ditt liv. Vågar du öppna din dörr – och ditt hjärta?  

Bäst nu: Passionen.

Skytten 23 november–21 december

Foto: iStock

Omständigheterna kan knappast vara bättre än de är denna vårvinter. Du är motiverad, fylld av idéer och vill framåt. Visionära du ligger som vanligt steget före alla andra i tanken, men det är inte rätt tid att presentera dina idéer och tankar. Glädjen finner du i en härlig person som stimulerar dig och sätter ditt hjärta i brand.

Bäst nu: Spänningen.

Stenbocken 22 december–20 januari

Mars är stark när den befinner sig i ditt tecken och du är nu motiverad, högpresterande och karriären går fint. Eftersträva balans! Venus är också hos dig och berikar ditt liv med glädje, charm och kultur. Människor dras till dig under dessa stjärnor och livet leker. Härliga vibbar uppstår mellan dig och en annan person. 

Bäst nu: Att lyckan kommer.

LÄS MER: Årshoroskop – så blir ditt 2022 med fokus på kärlek, karriär och ekonomi