Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadsastro för juni 2021, för alla stjärntecken.Månadsastro för juni 2021, för alla stjärntecken.Månadsastro för juni 2021, för alla stjärntecken.
Månadsastro för juni 2021, för alla stjärntecken. Foto: Francesco Gili / All Rights Reserved - Francesco Gili

Månadens horoskop för juni – så blir kommande veckor för just ditt stjärntecken

Horoskopet för juni månad har landat, presenterat av DV:s astrolog Margareta Hedin. Vanligen är försommaren årets vackraste tid. Det kommer den att vara i år också men det kan också vara en intensiv tid. Att Solen står i Tvillingarnas tecken bidrar till det sociala flödet och glädjen. Merkurius befinner sig i en så kallad retrograd period fram till den 23 juni. Nymånen den 10 juni är också en solförmörkelse. Förmörkelsetiden är ökänd och genererar ofta starka händelser. 

Månadens horoskop för juni – skrolla vidare för att läsa månadsastrot för just ditt stjärntecken!

LÄS MER: Har du missat Margaretas årshoroskop? Här hittar du ditt astro för hela 2021! 

1 AV 2
Foto: Francesco Gili
2 AV 2
Foto: Francesco Gili

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Månadshoroskop juni 2021 för Tvillingarna.Månadshoroskop juni 2021 för Tvillingarna.Månadshoroskop juni 2021 för Tvillingarna.
Månadshoroskop juni 2021 för Tvillingarna. Foto: iStock

Alla kul planeter är i ditt tecken nu och självklart smittar detta av sig på dig, och ditt glittriga, sociala väsen kommer till uttryck. Merkurius är retrograd vilket förstås kan skapa missförstånd men det hindrar inte dig alls. Samla dina vänner runt dig för det är roliga, sociala och lättsamma dagar som väntar. Ge lyckan en chans.
Bäst nu: Flirten.

Kräftan 22 juni–22 juli

Månadshoroskop juni 2021 för Kräftan.Månadshoroskop juni 2021 för Kräftan.Månadshoroskop juni 2021 för Kräftan.
Månadshoroskop juni 2021 för Kräftan. Foto: iStock

Livet är utmanande, händelserikt och kul. En utåt­riktad och riktigt intressant tid väntar. Dessvärre finns också en hets med i bilden. Den yrkes­verksamma kan uppleva att det läggs höga förväntningar på dig. Nu längtar du efter still­heten, dina nära och kära och sommaren. Din själ önskar en välförtjänt paus och vill ha kraften tillbaka.
Bäst nu: Naturupplevelser.

Lejonet 23 juli–23 augusti

Månadshoroskop juni 2021 för Lejonet.Månadshoroskop juni 2021 för Lejonet.Månadshoroskop juni 2021 för Lejonet.
Månadshoroskop juni 2021 för Lejonet. Foto: iStock

Alla kul planeter har samlats i din mest utåtriktade hörna. Du befinner dig i händelsernas centrum och en sprudlande, glad period väntar. Det är tydligt att du är populär och efterfrågad och i karriären tycks allt gå som smort. Stora för­ändringar, eventuellt även genombrott, kan äga rum nu. Orkar du? För Leo är kärleken allt.
Bäst nu: Mys med älsklingen.

Jungfrun 24 augusti–22 september

Månadshoroskop juni 2021 för Jungfrun.Månadshoroskop juni 2021 för Jungfrun.Månadshoroskop juni 2021 för Jungfrun.
Månadshoroskop juni 2021 för Jungfrun. Foto: iStock

Hur känns det att vara på topp? Alla intressanta planeter välsignar din karriärhörna och du drar till dig uppmärksamhet och beröm för dina insatser. Välkommen till möjligheternas tid! Det är en kul och social tid och världen är generös mot dig. Att din styrande planet backar kan skapa en viss förvirring som du bör ta med en nypa salt.
Bäst nu: Att säga ja.

Vågen 23 september–23 oktober

Månadshoroskop juni 2021 för Vågen.Månadshoroskop juni 2021 för Vågen.Månadshoroskop juni 2021 för Vågen.
Månadshoroskop juni 2021 för Vågen.

Stora förändringar sker nu och saker kan förändras hastigt. Det är en otroligt bra utvecklingstrend som väntar nu under sommaren. Passa på att fila på ditt cv och släng in några ansökningar innan du börjar tänka på semestern. Din självkänsla tycks ha stigit och du vågar ta ut svängarna och utmana dig själv.
Bäst nu: Ditt mod.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Månadshoroskop juni 2021 för Skorpionen.Månadshoroskop juni 2021 för Skorpionen.Månadshoroskop juni 2021 för Skorpionen.
Månadshoroskop juni 2021 för Skorpionen. Foto: iStock / damernas värld

Du utvecklas hastigt och lär dig att följa flödet. Flera planeter befinner sig i ditt själfulla och passionerade hörn av horoskopet och du kan njuta av att få upptäcka din kvinnlighet. Härligt! Det får dig att känna dig åtråvärd och exklusiv. Samtidigt håller du huvudet kallt och har siktet inställt på business och dina yrkesmål.
Bäst nu: Att vara kvinna.

Skytten 23 november–21 december

Månadshoroskop juni 2021 för Skytten.Månadshoroskop juni 2021 för Skytten.Månadshoroskop juni 2021 för Skytten.
Månadshoroskop juni 2021 för Skytten. Foto: iStock

Det är sommar och alla härliga planeter har samlats i ditt kärlekshus vilket gör livet väldigt roligt att leva. Du kommer att få uppmärksamhet från alla möjliga håll. I kärlek är det kanske lite knepigare för det är troligt att det finns fler än en kandidat som suktar efter dig. Välj med hjärtat och var inte för snabb i dina beslut.
Bäst nu: Framgången.

Stenbocken 22 december–20 januari

Månadshoroskop juni 2021 för Stenbocken.Månadshoroskop juni 2021 för Stenbocken.Månadshoroskop juni 2021 för Stenbocken.
Månadshoroskop juni 2021 för Stenbocken. Foto: iStock / damernas värld

Nu förenas nytta med nöje för alla härliga, njutbara planeter har trängt sig in i ditt arbetshus. Försök hitta en bra balans mellan privatliv och dina måsten, och ge lyckan en chans. Det är också en ganska dramatisk och föränderlig tid, så det är klokt att vara lite förutseende och hålla sig steget före. Kärleken är allt i sommar.
Bäst nu: Närheten.

Vattumannen 21 januari–18 februari 

Månadshoroskop juni 2021 för Vattumannen.Månadshoroskop juni 2021 för Vattumannen.Månadshoroskop juni 2021 för Vattumannen.
Månadshoroskop juni 2021 för Vattumannen. Foto: iStock

Tänk att du alltid ska vara tvärtom! När andra varvar ner, det är då du gasar på. Massor med kreativitet och skaparglädje finns runt dig den här perioden. Detta är avslutningarnas tid och vad passar bättre än att möta sommaren med ett vidöppet hjärta? Nu kan den rätta få komma in. Kärleken och romantiken är inte långt borta.
Bäst nu: Att mötas.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Månadshoroskop juni 2021 för Vattumannen.Månadshoroskop juni 2021 för Vattumannen.Månadshoroskop juni 2021 för Vattumannen.
Månadshoroskop juni 2021 för Vattumannen. Foto: iStock

Nu centreras alla härliga planeter på ett ställe. Det är hemmet, rötterna, boendet och tryggheten som behöver ses över nu. Att skapa gemyt för sig själv och sina nära och kära bör vara din prioritet. Du går mot en oerhört gynnsam period i höst och bör ägna hela sommaren åt förberedelser inför det nya.
Bäst nu: Fokusera på dina drömmar.

Väduren 21 mars–19 april

Månadshoroskop juni 2021 för Väduren.Månadshoroskop juni 2021 för Väduren.Månadshoroskop juni 2021 för Väduren.
Månadshoroskop juni 2021 för Väduren. Foto: iStock

En sprittande glad, lättpratad och utåtriktad period väntar när det händer mycket hos dig och i din bekantskapskrets. Du är till din fördel och detta är ett bra tillfälle att göra affärer, söka jobb, charma och flirta. Håll dig framme så är din lycka gjord. Om du håller fokus på en särskild person får du allt du vill i kärlek.
Bäst nu: Din självkänsla.

Oxen 20 april–21 maj

Månadshoroskop juni 2021 för Oxen.Månadshoroskop juni 2021 för Oxen.Månadshoroskop juni 2021 för Oxen.
Månadshoroskop juni 2021 för Oxen.

Nu är sommaren här och en lättsam, glad period väntar. Att hålla ögonen på sin ekonomi är förstås jättebra, men att leva med konstant oro för det materiella är inte bra. Ha tillit att du gör ett fantastiskt jobb, att universum levererar och att allt ordnar sig. Under periodens andra halva är du ditt vackraste jag och visar ett soligt humör.
Bäst nu: Sommarmodet.

LÄS MER: Har du missat Margaretas årshoroskop? Här hittar du ditt astro för hela 2021!