Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadshoroskop för mars 2022.
Månadshoroskop för mars 2022.
Månadshoroskop för mars 2022.
Månadshoroskop för mars 2022. Foto: Catwalkpix.com

Månadens horoskop för mars – så blir månaden för ditt stjärntecken

Horoskopet för mars månad har landat, presenterat av Damernas Världs astrolog Margareta Hedin. Astrologiskt har vi extremt maxade transiter – det ena mer häpnadsväckande efter det andra äger rum. Härligheterna drog i gång i samband med nymånen i Fiskarna den 2 mars och det vi får uppleva är en pigg, löftesrik vår. Det är ett exceptionellt positivt flöde av kreativitet, nystart, och det är lätt att bli förälskad. Mars och Venus färdas sida vid sida hela perioden. Vi får lust att dra i gång nya projekt och vårkänslorna sköljer över oss. Härligt! Vårdagjämningen infaller den 20 mars, solen går då in i Väduren och det astrologiska året startar.

Månadens horoskop för mars 2022 – skrolla vidare för att läsa månadsastro för just ditt stjärntecken!

LÄS MER: Årshoroskop – så blir ditt 2022 med fokus på kärlek, karriär och ekonomi

Fiskarna 19 februari–20 mars

Foto: iStock

Här finns exceptionella möjligheter och du befinner dig i epicentrum av händelserna. Det minsta du kan förvänta dig är en jätterolig, händelserik tid när allt kan hända och du kanske når din potential.  Möjligheterna till självförverkligande tycks vara oändliga. Solen möter Jupiter vilket får din självkänsla att växa.  

Bäst nu: Lyckokänslan.

Väduren 21 mars–19 april

Foto: iStock

Det finns en optimism och glädje i dessa stjärnor som tänder flamman inom dig. En skön kombination av mod, vilja, kreativitet och äventyr fyller ditt väsen. Du vill leva livet medan det pågår och kanske är det nu du gör slag i sak och startar eget eller byter jobb? Inte alla men många Vädurar har en entreprenör inom dig. 

Bäst nu: Livslust och passion. 

Oxen 20 april–21 maj

Foto: iStock

Detta är möjligheternas vår och stora ting är på väg att äga rum i ditt liv. De karmiska noderna påverkar absolut. Alla goda krafter i universum tycks sluta upp på din sida nu och samverka, och ödet för dig till de rätta sammanhangen. Du vill känna att du lever livet fullt ut och söker nya sätt att uttrycka dig. 

Bäst nu: Följ ditt hjärta.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Foto: iStock

Det är så maxade energier runt dig att ditt sociala liv närmast kan beskrivas som en fest. Du är i ditt esse och möjligheterna duggar. Som alltid är den stora och snudd på olösliga frågan: vad vill du ha? Begränsning är ju inte riktigt din stil. Men kanske kan du finna en kompromiss med dig själv? Framgång i vad än du önskar utlovas. 

Bäst nu: Lek och spänning.

Kräftan 22 juni–22 juli

Foto: iStock

Det är en välsignad tid så höj blicken och ta del av allt underbart som äger rum i naturen och relationerna. Har du tagit dina plikter på för djupt allvar och är i behov av förnyelse? Ett mindre krävande jobb, mer glädje och roligt sällskap ordineras.  Möjligheter att resa, pröva dina vingar och våga mer kommer. 

Bäst nu: Din utveckling.

Lejonet 23 juli–23 augusti

Foto: iStock

Jobbiga Saturnus har plågat dig en tid och kanske har du känt dig lite matt i pälsen. Härligt nu är den tvärvändning av energierna som uppstår när kärlekens planeter Mars och Venus tar över och tänder flamman i ditt hjärta. Nytändning, livslust och kanske lite flirt? Kärlek och passionerade möten väntar den modiga. 

Bäst nu: Du får glädjen tillbaka.

Jungfrun 24 augusti–22 september

Foto: iStock

Universum andas nytändning och sötma och det finns ingen hejd på möjligheterna. En speciell person som får stor betydelse i ditt liv kan korsa din väg. All kärlek börjar inuti det egna jaget och du kanske måste jobba lite med tillit och självkärlek för att våga? Ett nytt jobb kan ligga i pipeline för dig också. 

Bäst nu: Glada nyheter.

Vågen 23 september–23 oktober

Horoskopet markerar fokus på jobb. Hur det ska gå till under rådande omständigheter är en fråga? För dig är ju tvåsamhet och känslor alltid det största. Det är vår i luften och universum andas kreativitet, nystart och kärlek. Venus och Mars möts och detta är förälskelsens tid. Folk dras till dig och du får uppskattning av din omgivning. 

Bäst nu: Kärleken.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Alla bra planeter tycks ha ett finger med i spelet här och allt som sker kan kännas som ödesmättat och förutbestämt. Kombinationen av Jupiter och Uranus skapar en vilja till förnyelse, förändring och frigörelse. Du brinner av entusiasm och längtan efter att få uppdatera dig och hitta nya vägar. 

Bäst nu: Kärlekens låga brinner stark.

Skytten 23 november–21 december

Foto: iStock

Den här perioden är helt i din smak. Här finns äventyr, action och väldig mycket känslor. Det skulle inte förvåna om du förälskar dig nu. Det skulle kunna vara i en annan människa men faktiskt också i form av att du finner ett intresse som fyller ditt hjärta helt och hållet. Ge dig hän och följ ditt hjärta.  

Bäst nu: Hjärtevännen.

Stenbocken 22 december–20 januari

Efter en hektisk tid sprids ett behagligt lugn i ditt liv och du får möjlighet att pusta ut. Klarar du av att bara vara? Kan du luta dig tillbaka och njuta allt du skapat, eller är du mer benägen att kasta dig ut i nya äventyr? Rådet är att stanna upp och känna in vad du vill ha och behöver. Riktigt bra möjligheter dyker snart upp. 

Bäst nu: Vårkänslorna.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Foto: iStock

Venus och Mars, kärlekens båda planeter, färdas sida vid sida igenom ditt tecken vilket ger ett superflöde av glädje och kreativitet. Universum hjälper dig i alla dina sociala förehavanden. Du mår bra, människor dras till dig och nu charmar du till dig vad du vill. Kärlek och attraktion är en stor källa till glädje.

Bäst nu: Du får vad du vill.

LÄS MER: Årshoroskop – så blir ditt 2022 med fokus på kärlek, karriär och ekonomi