Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadshoroskop för november 2021.Månadshoroskop för november 2021.Månadshoroskop för november 2021.
Månadshoroskop för november 2021. Foto: Catwalkpix.com

Månadens horoskop för november – så blir kommande period för ditt stjärntecken

Horoskopet för november månad har landat, presenterat av Damernas Världs astrolog Margareta Hedin. Detta är Skorpionens tid på året och just detta år känns hösten extra spännande och löftesrik. Vid Nymånen i Skorpionen den 4 november har vi synnerligen kraftfulla transiter i rörelse. Här kan stora världshändelser äga rum för det är omvälvande och ganska skakig energi på gång. Fullmånen i Oxen 19 november har ju rykte om sig att vara årets sexigaste och nu kan starka, heta känslor bubbla upp inom oss.

Månadens horoskop för november – skrolla vidare för att läsa månadsastro för just ditt stjärntecken!

LÄS MER: Har du missat Margaretas årshoroskop? Här hittar du ditt astro för hela 2021! 

Skorpionen
24 oktober–22 november

Det ser helt fantastiskt ut i ditt horoskop nu, som sig bör när det är din tid på året och allas blickar riktas emot dig. Grattis! Yrkesmässigt råder det en ”vinna eller försvinna”-stämning i horoskopet för det är väldigt utmanade stjärnor, nya chanser och spännande utmaningar som hägrar. Vågar du chansa är lyckan inom räckhåll. 

Bäst nu: Villkorslös kärlek.

Skytten
23 november–21 december

Foto: iStock

Utåtriktade du är är populär och efterfrågad och nu råder högtryck i ditt sociala liv. Människor drar i dig, kommer med inbjudningar och förslag, och tycks inte vilja annat än att just ha dig. Stjärnorna säger att du vill leva, lära och utvecklas. Såsa inte bort värdefull tid på events du egentligen inte tycker är värdefulla. 

Bäst nu: Du vet vad du vill.

Stenbocken
22 december–20 januari

Livet går vidare i sina vanliga hjulspår fram till nymånen den 4 november när universum byter skepnad och Venus, kärlekens och skönhetens planet, anländer och du drar till dig positivitet. Du längtar efter nöjen, glädje och flärd: bara en sådan sak som att sitta tillsammans med vänner, prata och känna samhörighet. 

Bäst nu: Du kan få allt.

Vattumannen
21 januari–18 februari

Foto: iStock

Det finns en hetta och ett driv i dessa stjärnor som för dig framåt. Kanske är det nu du bestämmer dig för att byta jobb? Du har nått punkten när det inte går att lägga på mer arbetsuppgifter. Nu handlar det om att disponera din tid bättre och jobba smartare. Se till helheten i livspusslet och mindre till ekonomin. 

Bäst nu: Du finner balansen. 

Fiskarna
19 februari–20 mars

Foto: iStock

Detta att vara född i ett föränderligt tecken, som du Fiskarna, innebär att ditt liv absolut inte får stagnera. Du vill lära nytt, möta nya människor, leva livet och utvecklas. Om du funderar på att byta jobb eller anmäla dig till en kurs/utbildning bör du inte tveka. Extremchanserna börjar vid nyår och framåt. 

Bäst nu: Att du lyckas. 

Väduren
21 mars–19 april

Foto: iStock

Mars och Solen färdas tätt ihop vilket ger dig en otrolig styrka. Du har siktet inställt mot framtiden och har tydliga mål du vill uppnå. Du kan verkligen få vad du vill nu, så sätt upp en målbild och fokusera på hur du ska nå dit. En möjlig fnurra får dig att fundera över vilket håll du är på väg i kärleken. 

Bäst nu: Att avstå från känslomässiga beslut.

Oxen
20 april–21 maj

Foto: iStock

Många planeter i ditt 7:e hus gör att kärleken blomstrar, och både relationer och öppna fiender är temat för den kommande månaden. Det är oerhört mycket kommunikation runt dig, med välfyllda dagar, kärlek, uppvaktning och stekheta nätter. Men håll ett vaksamt öga öppet: det finns risk för avund.

Bäst nu: Passionen.

Tvillingarna
22 maj–21 juni

Foto: iStock

En imponerande kvartett av kraftfulla planeter har nu trätt in i ditt 6:e hus och här granskas varje detalj noga, från det lilla till det stora – allt från ditt arbete och dina dagliga vanor till hur du sköter din kropp och hälsa. Det är en glad och effektiviserad version av dig vi möter nu. Du har stora chanser att lyckas med allt du gör.

Bäst nu: Välmåendet.

Kräftan
22 juni–22 juli 

Foto: iStock

Kreativitet och skapande ger delad glädje i dessa stjärnor. Här öppnar du ditt hjärta och välkomnar andra människor in i ditt liv. Det är mys och kärlek till allt levande som präglar perioden, men den romantiska röda kärleken kan också knacka på dörren. Törs du satsa igen? Nymånen den 4 november är djärv och passionerad. 

Bäst nu: Att hålla hjärtat öppet.

Lejonet
23 juli–23 augusti

Foto: iStock

Dina dagar är fortsatt intensiva och krävande och du gör bra ifrån dig. Att leva upp till höga krav på prestation gör det desto viktigare att dra sig tillbaka på kvällen och få sin vila. Förvandla lejonkulan till en härlig oas, boa in dig och njut. Du behöver själslig näring, närhet från dina närmaste och riktigt god mat. 

Bäst nu: Kärleken finns runt dig.

Jungfrun
24 augusti–22 september

Foto: iStock

Om du har ett skrivande arbete, talar eller kommunicerar på andra sätt är detta en oerhört stark period när du kan nå ut. Tiden präglas av inspiration och positivt bemötande från omvärlden. Din hjärna går på högvarv och är fylld av idéer, ögonblick av insikt och klarsyn. Driv dig inte så hårt att du missar glädjen i livet. 

Bäst nu: Njuta av livets goda.

Vågen
23 september–23 oktober

Det är ganska tuffa planeter i rörelse som manar dig att lägga på ett kol för att kunna leva upp till alla krav som ställs på dig i jobbet. Okej, det är bara att bita ihop och fokusera! När du väl är i gång känns allt kul, bra och belönande. Nu lägger du grunden till något varaktigt. Resultatet av din strävan ser du om ett halvår. 

Bäst nu: Du vet att du lyckas.

LÄS MER: Har du missat Margaretas årshoroskop? Här hittar du ditt astro för hela 2021!