Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadens horoskop mars 2020.Månadens horoskop mars 2020.Månadens horoskop mars 2020.
Månadens horoskop mars 2020. Foto: Jason Lloyd-Evans

Månadens horoskop: 3 – 23 mars

Damernas Världs astrolog Margereta Hedin presenterar månadens horoskop som sträcker sig över perioden 3 till 23 mars 2020.

TIPS! Månadens horoskop för april 2020 hittar du här.

Månadens horoskop för mars 2020. Den största förändringen nu är att tidens gud, stränga Saturnus, skiftar tecken och smyger in i Vattumannen där han i två år kommer att guida och utveckla detta tecken. Den 9 mars infaller en hejdundrande superfullmåne i Jungfruns tecken som får våra livsandar att vakna.

LÄS OCKSÅ: Årshoroskop 2020 – så blir hela ditt kommande år

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Månadens horoskop för Fiskarna mars 2020.Månadens horoskop för Fiskarna mars 2020.Månadens horoskop för Fiskarna mars 2020.
Månadens horoskop för Fiskarna mars 2020. Foto: iStock

Det är en fartfylld och rolig tid som väntar, med glada skratt, fina möten och inspiration. Du är ivrig, ambitiös och vill så mycket nu – allt på en gång och helst i går. Du befinner dig i det berömda ”skaparflödet” när de tankar och idéer som kommer till dig är väl värda att lägga på minnet. 

Bäst nu: Du får gehör hos andra.

Väduren 21 mars – 19 april

Månadens horoskop för Väduren mars 2020.Månadens horoskop för Väduren mars 2020.Månadens horoskop för Väduren mars 2020.
Månadens horoskop för Väduren mars 2020. Foto: iStock

Det är en ytterst produktiv, stabil och utvecklande period när du gör bra ifrån dig. Din vilda själ längtar efter den 20 mars när din tid på året börjar. Det är en generös, utmanade och rolig tid som väntar.  Under dessa dagar kan du känna att du lever liver fullt ut. Nymånen den 24 mars är startskottet för en helt fantastisk period.

Bäst nu: Självförverkligandet.

Din vilda själ längtar efter den 20 mars när din tid på året börjar.

Oxen 20 april–21 maj

Månadens horoskop för Oxen mars 2020.Månadens horoskop för Oxen mars 2020.Månadens horoskop för Oxen mars 2020.
Månadens horoskop för Oxen mars 2020. Foto: iStock

Vackra Venus närvaro i ditt tecken gör detta till en njutbar tid som känns som bomull för själen. Du stöter på vänlighet, får kredd för det du gör och positiv uppmärksamhet från din omgivning. En flirt vill komma dig nära, men man anar ett visst motstånd från dig. Sätt dig själv, dina önskningar och drömmar först. 

Bäst nu: Kärleken.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Månadens horoskop för Tvillingarna mars 2020.Månadens horoskop för Tvillingarna mars 2020.Månadens horoskop för Tvillingarna mars 2020.
Månadens horoskop för Tvillingarna mars 2020. Foto: iStock

Det är en flitigare och mer målmedveten version av dig vi får se nu. Du vill klättra uppåt, nå nya höjder och låta världen se vad du går för. Wow! Fullmånen den 9 mars sätter dig och dina insatser på kartan. Passa på att söka nya tjänster. Den bästa tiden att visa upp sig, gå på intervjuer och charma kommer i april.   

Bäst nu: Att du lyckas.

Kräftan 22 juni–22 juli

Månadens horoskop för Kräftan mars 2020.Månadens horoskop för Kräftan mars 2020.Månadens horoskop för Kräftan mars 2020.
Månadens horoskop för Kräftan mars 2020. Foto: iStock

Äntligen börjar Jupiters mirakulösa krafter ge påtagliga resultat i ditt liv och du får lön för mödan. Det kan vara ekonomiskt, eller komma som beröm och erkännanden. Det är genom nätverkande och möten med andra du kommer i kontakt med din egen storhet och kan skönja din nya roll. Våga uttala dina mål för andra.

Bäst nu: Dina nära och kära.

Äntligen börjar Jupiters mirakulösa krafter ge påtagliga resultat i ditt liv och du får lön för mödan.

Lejonet 23 juli–23 augusti

Månadens horoskop för Lejonet mars 2020.Månadens horoskop för Lejonet mars 2020.Månadens horoskop för Lejonet mars 2020.
Månadens horoskop för Lejonet mars 2020. Foto: iStock

Det är dags att komma ut och andas morgonluft. Fullmånen pushar dig och får dig att minnas din potential. Dina gamla drömmar blir som nya och du tar sikte på framtiden. Mycket tyder på att du vill ha en förändring karriärmässigt. Fokusera och gör vad du måste. Det du önskar kan var din verklighet till hösten. 

Bäst nu: Glädjen med vänner.

Jungfrun 24 augusti–22 september

Månadens horoskop för Jungfrun mars 2020.Månadens horoskop för Jungfrun mars 2020.Månadens horoskop för Jungfrun mars 2020.
Månadens horoskop för Jungfrun mars 2020. Foto: iStock

Fullmånen den 9 mars plockar fram det individuella och rebelliska i dig. Det är du som gäller, och din resa och din personliga utveckling tar fart. Du har gjort upp med din vana att serva andra och väljer det som är välgörande för din själ. Korta och långa resor, möten och kommunikation lockar ut dig på den sociala arenan igen.

Bäst nu: Att du har kul.

Vågen 23 september–23 oktober

Månadens horoskop för Vågen mars 2020.Månadens horoskop för Vågen mars 2020.Månadens horoskop för Vågen mars 2020.
Månadens horoskop för Vågen mars 2020. Foto: iStock / damernas värld

Är det våren som inspirerar till din positiva attityd? Längtan efter skönhet, kärlek och allt det goda i livet är närvarande. Du funderar över ditt livspussel och hur du ska få till den där perfekta livsstilen som tycks vara svårfångad. Nya möjligheter korsar din väg nu och du är lätt om hjärtat.

Bäst nu: Du tar chansen.

Bäst nu: Du tar chansen.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Månadens horoskop för Skorpionen mars 2020.Månadens horoskop för Skorpionen mars 2020.Månadens horoskop för Skorpionen mars 2020.
Månadens horoskop för Skorpionen mars 2020. Foto: iStock / damernas värld

Du träder in i en intressant period och under dessa stjärnor kan du lätt förälska dig igen – i din partner eller kanske en helt ny person. Du fylls av lust till livet och det finns kreativitet, glädje och härlig samvaro. Fullmånen den 9 mars ställer saker på sin spets inom dig och du kommer till klarhet. Det är starka, sköna känslor som tar vid.  

Bäst nu: Passionen.

Skytten 23 november–21 december

Månadens horoskop för Skytten mars 2020.Månadens horoskop för Skytten mars 2020.Månadens horoskop för Skytten mars 2020.
Månadens horoskop för Skytten mars 2020. Foto: iStock

Lusten att förändra är stor och det är tydligt att du väver nya drömmar. Är det drömmen om självförverkligande eller är det din vanliga frihetslängtan som gör sig påmind? Du är flitig, effektiv och målinriktad, och inom kort fylls ditt liv med nya erfarenheter. Många skyttar får erkännanden eller ett nytt jobb nu.

Bäst nu: Sommarplanerna.

Stenbocken 22 december – 20 januari

Månadens horoskop för Stenbocken mars 2020.Månadens horoskop för Stenbocken mars 2020.Månadens horoskop för Stenbocken mars 2020.
Månadens horoskop för Stenbocken mars 2020. Foto: iStock / damernas värld

Perioden andas kreativitet, entusiasm och förnyelse. Lek, flirt, uppmärksamhet och roliga händelser är på gång. Efter allt tungt som har varit kommer nu en stor lättnad, när sträv-samma Saturnus lämnar ditt tecken och mirakulösa Jupiter tar vid i stället. Nu lämnas gott om utrymme för glädje och tillväxt. 

Bäst nu: Skapandeprocesser. 

Lek, flirt, uppmärksamhet och roliga händelser är på gång.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Månadens horoskop för Vattumannen mars 2020.Månadens horoskop för Vattumannen mars 2020.Månadens horoskop för Vattumannen mars 2020.
Månadens horoskop för Vattumannen mars 2020. Foto: iStock

Det finns ett inslag av allvar i stjärnorna och troligtvis går din hjärna på högvarv. Nu vägs fördelar mot nackdelar och runt den 9 mars kanske ett beslut har mognat inom dig. Du är viljestark och målinriktad, och för många är det livsstilsfrågor som jobb och boende som är i fokus. 

Bäst nu: Du vågar vara i din sanning. 

LÄS OCKSÅ: Årshoroskop 2020 – så blir hela ditt kommande år