Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadens horoskop november 2020.
Månadens horoskop november 2020.
Månadens horoskop november 2020.
Månadens horoskop november 2020. Foto: Francesco Gili

Månadens horoskop för november 2020 – så blir dina kommande veckor

November är snart här och månadens horoskop likaså. Damernas Världs astrolog Margareta Hedin presenterar månadens horoskop som sträcker sig från 27 oktober–16 november.

DV:s astrolog Margareta Hedin presenterar horoskopet för perioden 27 oktober–16 november. Astrologiskt har 2020 inte varit ett lätt år vilket återspeglas på jorden. Nu står vi inför upplösningen, en efter en ställs saker till rätta. Merkurius bana vänder direkt 3 november och Mars gör detsamma 14 november. En pigg nymåne infaller 15 november. En sådan lättnad! Härifrån kommer allt att lossna och rulla på mer som vi är vana.

LÄS OCKSÅ: Horoskop 2020 – årshoroskop med kärlek, karriär och ekonomi

Fullt ös och mängder av glädje väntas från nymånen och framåt.

SKORPIONEN 24 oktober–22 november

Det är din tid på året och händelserna är spännande, utvecklande och belönande. På grund av många retrograda planeter är tiden känslig så din tajming är avgörande. Ditt pokerface är en tillgång men det är också tålamod och list. Håll dörren öppen i hjärteangelägenheter. Fullt ös och mängder av glädje väntas från nymånen och framåt.
Bäst nu: Självförverkligande.

Foto: iStock / damernas värld

SKYTTEN 23 november–21 december

Du vill förstås framåt i livet och upptäcka outforskade territorium. Du bör dock hålla stramare tyglar en tid och rikta uppmärksamheten inåt i stället. Alla former av introspektion, yoga eller meditation är välkommet nu. Ta dig en funderare på vad din själ vill och behöver. November utgör en förbättring men det är först efter nymånen som livet tar fart.
Bäst nu: Självinsikt.

Foto: iStock

STENBOCKEN 22 december–20 januari

Att vidga dina vyer, delta i ett seminarium och dela erfarenheter med andra ger dig stor behållning. Detta ödesår har du osökt hamnat i skottgluggen. Glädjande nog befinner du dig i den absoluta slutklämmen av en lång utvecklingsprocess och nya goda krafter tar över rodret i mitten av november. Härligt, befriande och innovativt.
Bäst nu: Din personliga tillväxt.

Foto: iStock / damernas värld
Fundera på vad du vill innan du tackar tackar ja till erbjudanden.

VATTUMANNEN 21 januari–18 februari

Håll ett vaksamt öga på vad som sker med dina sociala media nu, alla dessa retrograda planeter gör att missförstånden haglar. Det är i yrkeslivet som dina bataljer utkämpas och det är där du vinner dina segrar. Fundera på vad du vill innan du tackar tackar ja till erbjudanden. Från nymånen till årsskiftet ändras dina förutsättningar till det bättre.
Bäst nu: Dina möjligheter.

Foto: iStock

FISKARNA 19 februari–20 mars

Nu vidgas dina horisonter och du vill ut och pröva dina vingar. Med alla dessa retrograda planeter är det sannolikt att saker försenas eller inte ens blir av. Vid nymånen 15 november är det sista hindret undanröjt och du finner nya vägar. Den som söker hittar jobb, uppdrag eller annat du önskar dig fysiskt, intellektuellt eller andligt.
Bäst nu: Din inspirerande vän.

Foto: iStock

VÄDUREN 21 mars–19 april

Målinriktade du har kanske upplevt att livet varit lite motigt och att det varit svårt att förverkliga idéer. Det är Mars, din styrare, som har gått baklänges i två månader. Att han vänder rätt igen 14 november betyder allt! Här får du tillbaka din energi och livsglädje och efter det leker livet med dig igen.
Bäst nu: Flirten och kärleken.

Foto: iStock

OXEN 20 april–21 maj

Missförstånd eller fnurra på tråden? Fullmånen 31 oktober visar dig med all önskvärd tydlighet vad du vill ha. I november ställs allt till rätta och det blir fokus på känslor, relationer och kärlek. Livet visar sin vackraste sida och det är en fortsatt underbar, kreativ och skapande tid du har framför dig.
Bäst nu: Du får som du vill.

TVILLINGARNA 22 maj–21 juni

Flitens lampa lyser över dig. Att styraren Merkurius backar ställer till en del förtret så naturligtvis är det en stor lättnad att han vänder rätt den 3 november. Därefter får vi snabbt se dig återta din glittriga roll när du imponerar genom att sköta business och dina dagliga rutiner med ett leende på läpparna.
Bäst nu: Allt du tar i blir guld.

Foto: iStock
En ny yrkesroll kan komma på fråga. Privat är det mys och kärlek som gäller.

KRÄFTAN 22 juni–22 juli

Ditt kreativa jag kommer i fokus och yrkesmässigt är det nya utmaningar som lockar. Det blir allt viktigare för dig att vara den som håller i trådarna. En ny yrkesroll kan komma på fråga. Privat är det mys och kärlek som gäller. Du kan överrumplas av en förälskelse och frågan är om du vill släppa in den i ditt liv just nu?
Bäst nu: Du lyssnar inåt.

Foto: iStock

LEJONET 23 juli–23 augusti

Ha inga höga förväntningar på oktober. I november tar livet ny fart dock, i synnerhet från mitten av månaden kan du förvänta dig att saker faller på plats. Massor av uppdämd energi frigörs och hela ditt väsen fylls av lust. Låt den eller det rätta komma in! Men det är lätt att bli fartblind nu så glöm inte att du behöver själslig näring och vila också.
Bäst nu: Att du är älskad.

Foto: iStock

JUNGFRUN 24 augusti–22 september

Har du stött på patrull och funderat över varför folk krånglar till sådant som skulle kunna vara lätt? Kom ihåg att alla inte har tillgång till din förmåga! När Merkurius vänder rätt den 3 november skingras dimmorna och tiden därefter präglas av inspiration och positivt bemötande. Sovra bland dina idéer och välj en linje.
Bäst nu: Framgången.

Foto: iStock

VÅGEN 23 september–23 oktober

Nu är tiden inne för Venus årliga besök på hemmaplan. Det här är din tid på året att vara social, charma och glittra. Såväl kärleken som dina andra nära relationer blir synnerligen välmående nu. Vill du vidga ditt sociala nätverk eller attrahera till dig någon ny är nymånen optimal. Dina personliga värderingar har utvecklats och du gör kloka val.
Bäst nu: Självkänslan.

Foto: iStock / damernas värld