Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Månadens horoskop för oktober 2020Månadens horoskop för oktober 2020Månadens horoskop för oktober 2020
Månadens horoskop för oktober 2020 Foto: Jason Lloyd Evans

Månadens horoskop för oktober 2020 – så blir dina kommande veckor

Oktober är här och månadens horoskop likaså. Damernas Världs astrolog Margareta Hedin presenterar månadens horoskop som sträcker sig från 2–26 oktober 2020.

DV:s astrolog Margareta Hedin presenterar det aktuella horoskopet, för perioden 2 till 26 oktober. Månaden startar dramatiskt med en fullmåne i Vädurens tecken.  Även om den ena planeten efter den andra vänder i rätt riktning nu har vi fortfarande en retrograd Mars att tampas med. Nymånen i Vågen den 16 oktober är oerhört kraftfull och erbjuder en uppfriskande energi. 

Fundera på vem och var du vill vara om ett år. Social position, kärleksliv, ekonomi, yrke och kan förbättras 2021.

Vågen 23 september–23 oktober

Månadens horoskop oktober 2020 för vågen.Månadens horoskop oktober 2020 för vågen.Månadens horoskop oktober 2020 för vågen.
Månadens horoskop oktober 2020 för vågen.

Det är tuffa planeter i farten nu, trots att det är din tid nu. En och annan svårighet kan förekomma men du får kraft och tar dig över hindren. Fundera på vem och var du vill vara om ett år. Social position, kärleksliv, ekonomi, yrke och kan förbättras 2021. Men det är du som styr över ditt öde så fokusera på ditt mål.
Bäst nu: Att sätta ribban högt!
Klicka hem ett personligt smycke med Vågens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vågens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vågens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vågens stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vågens stjärntecken.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Månadens horoskop oktober 2020 för skorpionen.Månadens horoskop oktober 2020 för skorpionen.Månadens horoskop oktober 2020 för skorpionen.
Månadens horoskop oktober 2020 för skorpionen.

Om allt bara berodde på dig skulle ditt yrkesliv vara på topp och allt gå som smort. Dessvärre går Mars åt fel håll vilket bidrar med en tröghet som försenar utvecklingen. Morr. Tro på att allt löser sig till det bästa. De här veckorna fram till 23 oktoberär mest lämpade för en inre utveckling, att läka sin själ och utvecklas.
Bäst nu: Din träning
Klicka hem ett personligt smycke med Skorpionens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med skorpionens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med skorpionens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med skorpionens stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med skorpionens stjärntecken.

Skytten 23 november–21 december

Månadens horoskop oktober 2020 för skytten.Månadens horoskop oktober 2020 för skytten.Månadens horoskop oktober 2020 för skytten.
Månadens horoskop oktober 2020 för skytten. Foto: iStock

Solen lyser upp ditt visionära elfte hus och får du god hjälp av dina kontakter. Det händer massor i ditt nätverk och du ska ske att flera personer kommer att få intressanta yrkeserbjudanden. Det skulle inte förvåna om du själv är en av dem. Att vilja utvecklas och vara öppen för snabba förändringar kommer att ge dig framgång nu.
Bäst nu: Ditt självförtroende
Klicka hem ett personligt smycke med Skyttens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med skyttens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med skyttens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med skyttens stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med skyttens stjärntecken.
Din berömda vinnarskalle kommer förstås att segra till slut.

Stenbocken 22 december–20 januari

Månadens horoskop oktober 2020 för stenbocken.Månadens horoskop oktober 2020 för stenbocken.Månadens horoskop oktober 2020 för stenbocken.
Månadens horoskop oktober 2020 för stenbocken. Foto: iStock / damernas värld

Det är kraftfulla transiter som driver dig framåt nu och här sätts ditt oerhörda tålamod på prov. Din berömda vinnarskalle kommer förstås att segra till slut. Ge inte alla dina krafter till jobbet! Det är möjligt att du vill för mycket och driver dig själv hårt . Var snäll emot dig själv och sträva efter balans, harmoni och glädje.
Bäst nu: Den perfekta avkopplingen
Klicka hem ett personligt smycke med Stenbockens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med stenbockens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med stenbockens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med stenbockens stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med stenbockens stjärntecken.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Månadens horoskop oktober 2020 för vattumannen.Månadens horoskop oktober 2020 för vattumannen.Månadens horoskop oktober 2020 för vattumannen.
Månadens horoskop oktober 2020 för vattumannen. Foto: iStock

Perioden börjar med en häftig fullmåne som gör dig uppmärksam på vad du verkligen vill ha i livet. Den här gången måste du våga stå för det du känner. Suget efter att utvecklas tar fart i ditt liv på allvar och en nyfiken och utforskande känsla driver dig framåt. Här finns lusten att upptäcka, uppleva och kanske planera in en resa.
Bäst nu: Din briljanta hjärna
Klicka hem ett personligt smycke med Vattumannens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vattumannens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vattumannens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vattumannens stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vattumannens stjärntecken.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Månadens horoskop oktober 2020 för fiskarna.Månadens horoskop oktober 2020 för fiskarna.Månadens horoskop oktober 2020 för fiskarna.
Månadens horoskop oktober 2020 för fiskarna. Foto: iStock

Nu bär det av emot framtiden och ett yrkesmässigt självförverkligande. Under dessa utmanade stjärnor är ingenting lätt eller lekande men det är i stunder som dessa som du utvecklas och triumferar. Privat kommer kärleken att blomstra och du bli riktigt lycklig. Möjligheter finns för glada dagar och heta nätter.  
Bäst nu: Tvåsamhet
Klicka hem ett personligt smycke med Fiskarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med fiskarnas stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med fiskarnas stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med fiskarnas stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med fiskarnas stjärntecken.

Väduren 21 mars–19 april

Månadens horoskop oktober 2020 för väduren.Månadens horoskop oktober 2020 för väduren.Månadens horoskop oktober 2020 för väduren.
Månadens horoskop oktober 2020 för väduren. Foto: iStock

Glädjen finner du i det sociala livet med dina vänner, partnern och vissa kan möta en helt ny lekkamrat. Yrkesmässigt är livet kanske inte riktigt lika lekande eftersom det fortfarande finns en tröghet med i bilden. Bit ihop, kavla upp ärmarna och se till att få jobbet gjort. Vet att du får som du vill lite längre fram.
Bäst nu: Kärleken
Klicka hem ett personligt smycke med Vädurens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vädurens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vädurens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vädurens stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med vädurens stjärntecken.

Oxen 20 april–21 maj

Månadens horoskop oktober 2020 för oxen.Månadens horoskop oktober 2020 för oxen.Månadens horoskop oktober 2020 för oxen.
Månadens horoskop oktober 2020 för oxen. Foto: iStock

Det går riktigt bra för dig och ingen är så målmedveten som du när du har bestämt dig för något. Du har siktet inställt på ekonomi och karriär och riktningen är framåt och uppåt. För att själen ska orka med ditt tempo bör du ha en rutin du följer. Ex vis att meditera eller yoga 15 minuter. Var försiktig med dina förtroenden.
Bäst nu: Integritet och pålitliga vänner
Klicka hem ett personligt smycke med Oxens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med oxens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med oxens stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med oxens stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med oxens stjärntecken.
Är du singel bör du passa på att förverkliga allt det du velat göra på egen hand. Mot årsskiftet är du inte lika singel längre.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Månadens horoskop oktober 2020 för tvillingarna.Månadens horoskop oktober 2020 för tvillingarna.Månadens horoskop oktober 2020 för tvillingarna.
Månadens horoskop oktober 2020 för tvillingarna. Foto: iStock

Det är ifrån större grupper och nätverk du känner att du hittar din inspiration. Tacka ja om folk vill involvera dig i kreativa projekt. Det är i dessa skapande processer du utvecklas mest. Är du singel bör du passa på att förverkliga allt det du velat göra på egen hand. Mot årsskiftet är du inte lika singel längre.   
Bäst nu: Att livet leker med dig
Klicka hem ett personligt smycke med Tvillingarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med tvillingarnas stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med tvillingarnas stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med tvillingarnas stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med tvillingarnas stjärntecken.

Kräftan 22 juni–22 juli

Månadens horoskop oktober 2020 för kräftan.Månadens horoskop oktober 2020 för kräftan.Månadens horoskop oktober 2020 för kräftan.
Månadens horoskop oktober 2020 för kräftan. Foto: iStock

Besvärliga Mars blockerar det där berömda yrkesmässiga flödet som vi alla så gärna vill ha i våra liv. Det kan vara en tröst att veta att alla möter ungefär samma läge nu. Morr. Glädjen finner du i den privata sfären perioden bjuder på hemmamys, fina relationer och harmoni är ändå det som betyder mest för dig.
Bäst nu: Dina underbara vänner
Klicka hem ett personligt smycke med Kräftans stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med kräftans stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med kräftans stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med kräftans stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med kräftans stjärntecken.

Lejonet 23 juli–23 augusti

Månadens horoskop oktober 2020 för lejonet.Månadens horoskop oktober 2020 för lejonet.Månadens horoskop oktober 2020 för lejonet.
Månadens horoskop oktober 2020 för lejonet. Foto: iStock

Yrkesmässigt är det en spretig tid med flera olika influenser. Du gör klokt i att bara tassa igenom utan att göra så mycket väsen av dig till dess du vet vad du vill.   Det sociala livet och kärleken är dock områden av livet där går bra att odla vänskap och sprida glädje. Prioritera dig själv, dina önskningar och behov.
Bäst nu: Investeringar och ekonomi
Klicka hem ett personligt smycke med Lejonets stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med lejonets stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med lejonets stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med lejonets stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med lejonets stjärntecken.

Jungfrun 24 augusti–22 september

Månadens horoskop oktober 2020 för jungfrun.Månadens horoskop oktober 2020 för jungfrun.Månadens horoskop oktober 2020 för jungfrun.
Månadens horoskop oktober 2020 för jungfrun. Foto: iStock

Underbart är kort sägs det, men härliga Venus finns vid din sida hela perioden faktiskt. Mys, flirta och lek! Du kommer in i nya sociala cirklar och människor dra till dig. Kärlekslivet blomstrar och får minst en ny beundrare. Om du känner att du tvekar i kärlek bör du nog dra öronen åt dig och faktiskt inte göra något alls.
Bäst nu: Att flyta med
Klicka hem ett personligt smycke med Jungfruns stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med Jungfruns stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med Jungfruns stjärntecken.Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med Jungfruns stjärntecken.
Klicka på bilden och kom till ditt personliga smycke med Jungfruns stjärntecken.