Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadens horoskop februari 2021: för alla stjärntecken.Månadens horoskop februari 2021: för alla stjärntecken.Månadens horoskop februari 2021: för alla stjärntecken.
Månadens horoskop februari 2021: för alla stjärntecken. Foto: Jason Lloyd-Evans

Månadens horoskop – så blir din februari 2021

Februari är här och månadens horoskop likaså. Damernas Världs astrolog Margareta Hedin presenterar månadens horoskop för februari 2021.

DV:s astrolog Margareta Hedin presenterar horoskopet för februari. Ett av årets stora astrologiska teman är kvadraturen mellan Saturnus och Uranus som aktiveras vid tre tillfällen. Den första infaller 17 februari. Det skapar en konflikt mellan de gamla vedertagna systemen och tankesätten och de nya, innovativa influenserna som leder oss in i framtiden. 

LÄS OCKSÅ: Årsoroskop 2021 – årshoroskop med kärlek, karriär och ekonomi 

Väduren 21 mars–19 april

Månadens horoskop februari 2021 för Väduren.Månadens horoskop februari 2021 för Väduren.Månadens horoskop februari 2021 för Väduren.
Månadens horoskop februari 2021 för Väduren. Foto: iStock

Det finns ingen eld i dessa stjärnor så för en målinriktad person som du kan tiden upplevas för långsam. Det är här du samlar dina krafter och planlägger dina kommande storverk. Att vara flitig med nätverkandet kan ge oväntat bra utdelning, och möjligen får du ett intressant förslag som får dig att överväga att ändra riktning eller jobb.  

Bäst nu: Möjligheterna.

Oxen 20 april–21 maj

Månadens horoskop februari 2021 för Oxen.Månadens horoskop februari 2021 för Oxen.Månadens horoskop februari 2021 för Oxen.
Månadens horoskop februari 2021 för Oxen.

Du har aktiva dagar bakom dig och de nya influenserna fortsätter att strömma in. Det är hektiskt och krävande men också en oerhört spännande utveckling som äger rum. Våga och vinn! Du kan vara väldigt fokuserad och ger dig inte förrän du lyckats. Är du öppen för förändring och tillväxt tycks allt i livet falla på plats här. 

Bäst nu: Nya visioner.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Månadens horoskop februari 2021 för Tvillingarna.Månadens horoskop februari 2021 för Tvillingarna.Månadens horoskop februari 2021 för Tvillingarna.
Månadens horoskop februari 2021 för Tvillingarna. Foto: iStock

Det är en medryckande tid när utveckling är nyckelordet. Du vill ha ut mer av livet och vill fördjupa dina kunskaper eller lära nytt. Häng på förändrings­vindarna för chanserna finns där. Glöm inte hur viktigt det är för dig att hinna ha roligt också. Finn ett sammanhang där du kan glittra och slå ut dina sociala vingar igen.

Bäst nu: Samvaro.

Kräftan 22 juni–22 juli

Månadens horoskop februari 2021 för Kräftan.Månadens horoskop februari 2021 för Kräftan.Månadens horoskop februari 2021 för Kräftan.
Månadens horoskop februari 2021 för Kräftan. Foto: iStock

Perioden är finstämd och det är bra om du tillåter dig att vända blicken inåt och ställa dig livsfrågorna. Privat vill du kunna känna ett djupt engagemang. Att bara ha trygghet tycks inte längre vara tillräckligt. Yrkesmässigt vill du ha möjlighet att göra skillnad och känna att ditt dagliga arbete är viktigt på riktigt. 

Bäst nu: Smida nya planer.

Lejonet 23 juli–23 augusti

Månadens horoskop februari 2021 för Lejonet.Månadens horoskop februari 2021 för Lejonet.Månadens horoskop februari 2021 för Lejonet.
Månadens horoskop februari 2021 för Lejonet. Foto: iStock

Du befinner dig i ett gudomligt flöde där nya möjligheter öppnas. Välgångsplaneten Jupiter lockar, utmanar och pushar dig uppåt och framåt nu. Riktad vilja, rak kommunika­tion och öppenhet belönas direkt. Visst, du måste göra grovjobbet själv men i princip kan du förvänta dig att universum ger dig ett helt nytt upplägg. 

Bäst nu: Dina relationer.

Jungfrun 24 augusti–22 september 

Månadens horoskop februari 2021 för Jungfrun.Månadens horoskop februari 2021 för Jungfrun.Månadens horoskop februari 2021 för Jungfrun.
Månadens horoskop februari 2021 för Jungfrun. Foto: iStock

Det är i din relationshörna allt äger rum. Alla tycks vilja ha sin del av din tid och uppmärk­samhet, och det är fler än en beundrare som surrar runt dig. Arbetsgivare och kolleger vill också få ur dig så mycket som det går. Avgör vad som är rimligt och sätt ner foten. Det går inte att behaga alla utan att själv gå sönder.

Bäst nu: Stå dig själv närmast.

Vågen 23 september–23 oktober

Månadens horoskop februari 2021 för Vågen.Månadens horoskop februari 2021 för Vågen.Månadens horoskop februari 2021 för Vågen.
Månadens horoskop februari 2021 för Vågen.

Det råder en sällan skådad harmoni och balans i ditt horoskop. Perfekt bakgrund för att du ska fungera optimalt. Härligt! Livet känns tryggt och bra och din självkänsla åker upp i topp. Du är inspirerad, kreativ och kan ta stora kliv framåt med det du har för händer. Det finns glädje, gemenskap och kärlek i dessa stjärnor.

Bäst nu: Ditt privata liv.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Månadens horoskop februari 2021 för Skorpionen.Månadens horoskop februari 2021 för Skorpionen.Månadens horoskop februari 2021 för Skorpionen.
Månadens horoskop februari 2021 för Skorpionen.

Universum dukar upp ett smörgåsbord av möjligheter framför dig och perioden osar genombrott, spänning och passion och du kommer inte ha en långtråkig minut. Känn efter vad du vill nu för det är starka krafter som är i rörelse, och livet kommer att förändras inom kort. Du kommer att behöva ta ställning och välja.

Bäst nu: Tid för kontemplation.

Skytten 23 november–21 december

Månadens horoskop februari 2021 för Skytten.Månadens horoskop februari 2021 för Skytten.Månadens horoskop februari 2021 för Skytten.
Månadens horoskop februari 2021 för Skytten. Foto: iStock

Visionära du är trendkänslig och har gåvan att ständigt ligga steget före. Det är i ditt lokala nätverk och din vänkrets du kommer att se en gynnsam utveckling framöver. Du är stark i din kommunikation och får igenom dina idéer. Du livas upp när du träffar en person som stimulerar dina sinnen och sätter ditt hjärta i brand.

Bäst nu: Förälskelsen.

Stenbocken 22 december–20 januari

Månadens horoskop februari 2021 för Stenbocken.Månadens horoskop februari 2021 för Stenbocken.Månadens horoskop februari 2021 för Stenbocken.
Månadens horoskop februari 2021 för Stenbocken.

Det är med en ny säkerhet i steget du möter livet. Nu är du ju den där stabila personen som du strävat efter att vara och du får ökat förtroende. Lita på din intuition när du får en föraning om att något nytt är på gång. Finstämda känslor mellan dig och någon gör dig glad och varm i hjärtat. Låt lyckan komma till dig. 

Bäst nu: Att vara taktisk.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Månadens horoskop februari 2021 för Vattumannen.Månadens horoskop februari 2021 för Vattumannen.Månadens horoskop februari 2021 för Vattumannen.
Månadens horoskop februari 2021 för Vattumannen. Foto: iStock

Universum är generöst och välkomnande och en ny epok av ditt liv börjar ta form. Är det så att du har kreativa planer och kanske funderar på att byta jobb eller skaffa något eget? Tur, utveckling och möjligheter till självförverkligande finns här. Sök dig till inspirerande personer som du kan bolla idéer och tankar med. 

Bäst nu: Tålamod. 

Fiskarna 19 februari–20 mars

Månadens horoskop februari 2021 för Fiskarna.Månadens horoskop februari 2021 för Fiskarna.Månadens horoskop februari 2021 för Fiskarna.
Månadens horoskop februari 2021 för Fiskarna. Foto: iStock

Det är din tid på året och det sociala flödet runt dig är underbart. Att Venus är närvarande gör livet lekande lätt och får dig på bra humör. Nu attraherar du till dig bra människor och goda möjlig­heter. En nyfunnen vän kan komma att få stor betydelse i ditt liv. Dina vänner ger dig uppmärksamhet och visar hur mycket du betyder för dem. 

Bäst nu: Kärleken.

LÄS OCKSÅ: Årsoroskop 2021 – årshoroskop med kärlek, karriär och ekonomi