Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: iStock

Månadens horoskop för alla stjärntecken – så blir din februari

Damernas Världs astrolog Margareta Hedin bakom Astrobloggen ger dig månadens horoskop för alla stjärntecken: vattumannen, fiskarna, väduren, oxen, tvillingarna, kräftan, lejonet, jungfrun, vågen, skorpionen, skytten och stenbocken.

Vår astrolog Margareta Hedin bakom populära Astrobloggen det aktuella horskopet, som gäller för perioden 8 september till 4 oktober. Nu sätter höstsäsongen igång på allvar och i år är det en osedvanligt spännande och omvälvande september vi har framför oss. Fullmånen i Fiskarna den 14 september är magnifik och kraftfull. Den följs upp med en nymåne den 28 september som utlovar nystart och en jättebra utveckling för alla.

Horoskopet gäller 8 september till 4 oktober.

Månadens horoskop september 2019 för just ditt stjärntecken

Stenbockens månadshoroskop (22 december-20 januari)

Ditt äventyrliga jag vaknar till liv och du undersöker sådant du kanske bara drömt om tidigare. Det kan både vara resor till andra platser eller andliga resor i ditt inre som avses. Du är öppen för nya intryck nu, och en kavalkad av glittriga, motiverande och roliga planeter lyser upp ditt ambitiösa, nyfikna 9:e hus.

Bäst nu: Framgången.

Hängsmycke med stenbockens stjärntecken:

Ett unikt hängsmycke från Jane Kønig som har det latinska namnet för stenbockens stjärntecken utskrivet. Läs mer och köp här.

 

Vattumannens (21 januari-18 februari) månadshoroskop

Det är tuffa tag som gäller på din arbetsplats och höga krav ställs på dig. Planeterna blinkar ovanligt välvilligt mot dig nu och skänker inspiration. Miraklernas tid är sannerligen inte förbi – som genom ett lyckokast kommer du till insikt om hur du ska göra. Visa framfötterna för nu kan du ta ett stort steg framåt.

Bäst nu: Att du är så smart.

Halsband med vattumannens stjärntecken:

Snyggt halsband från Na-kd som symboliserar vattumannens stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Fiskarnas (19 februari-20 mars) månadshoroskop

Alla underbara planeter befinner sig nu i ditt relationshus och detta är årets absolut bästa tid för vänskap, kärlek och flört. Vinka adjö till det du inte längre behöver och sätt ny kurs mot framtiden. En ny fantastisk epok tar vid nu, och om lyckan inte redan finns vid din sida så väntar den på dig runt hörnet.

Bäst nu: Att du får det du vill ha.

Hängsmycke med fiskarnas stjärntecken:

Guldpläterat hängsmycke från Thomas Sabo som symboliserar fiskarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Vädurens (21 mars-20 april) månadshoroskop

Du möter hösten – och jobb eller studier – med pigg entusiasm och nyfikenhet. Du tycks ha en bra plan i huvudet, en plan som du inte bör tveka att sätta i verket. Ta initiativ, sälj in dina tankar. Från den 14 september tycks du ha obegränsade möjligheter samt en massa tur. Du lär även känna nya kul personer nu.

Bäst nu: Ta dig tid att njuta.

Hängsmycke med vädurens stjärntecken:

Ett vackert silverhängsmycke från Thomas Sabo som symboliserar vädurens stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Oxens (21 april-21 maj) månadshoroskop

Ditt passionerade femte hus kommer i fokus nu och det är ju där romantiken, passionen och ditt kreativa uttryck bor. Här kommer du verkligen till din rätt och kreativiteten och livslusten återvänder. Ta plats och våga visa vem du är. Du kommer att ha jättemycket kul under september och din livsglädje är på topp.

Bäst nu: Tvåsamhet.

Halsband med oxens stjärntecken:

Ett snyggt halsband från Pilgrim som symboliserar oxens stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Tvillingarna (22 maj-21 juni) månadshoroskop

Det är en superstimulerande tid och om du vill är det ett enastående tillfälle att byta jobb eller klättra uppåt på karriärstegen. Andra delar av horoskopet pekar mot att det är på hemmaplan som din närvaro är mest behövd. Kan du pausa gör du klokt i att distansera dig från sociala medier och ta hand om dig själv.

Bäst nu: Kärleken till dig själv.

Halsband med tvillingarnas stjärntecken:

Ett halsband med kristaller från Pilgrim som symboliserar tvillingarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Kräftans (22 juni – 22 juli) månadshoroskop

Var förberedd på alla eventualiteter. Om det krävs att du plötsligt hoppar i finstassen och försvinner ut i höstkvällen eller om du får oväntade möjligheter är svårt att säga. Det är en social period och du får mycket energi från dina vänner. Tro inte på rykten, såvida det inte är du själv som har satt igång dem.

Bäst nu: Nya kontakter.

Halsband med kräftans stjärntecken:

Ett enkelt halsband från Na-kd som symboliserar kräftans stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Lejonets (23 juli-23 augusti) månadshoroskop

Det positiva flöde som sattes igång i augusti följer med in i hösten och du är fortsatt efterfrågad och populär. Yrkeslivet kräver all din tid och engagemang. Visst är det kul att skörda framgångar men det finns en tendens till att bollarna rullar för fort och att det är dags att bromsa in lite innan tempot blir övermäktigt.

Bäst nu: Filmkväll med älsklingen.

Hängsmycke med lejonets stjärntecken:

Ett stiligt silverhängsmycke från Thomas Sabo som symboliserar lejonets stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Jungfruns (24 augusti-23 september) månadshoroskop

Den kosmiska röda mattan är ut-rullad för dig och för en tid tycks livet vara helt perfekt. Yrkesmässigt kan du uppleva ett genombrott och du får positiv feedback från människor runt dig. Du är ditt allra vackraste jag och drar till dig roliga händelser fram till fullmånen den 14 september då hela processen kulminerar.

Bäst nu: Kärlekslivet.

Halsband med jungfruns stjärntecken:

Ett stilrent halsband från Pilgrim som symboliserar jungfruns stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Vågens (24 september-23 oktober) månadshoroskop

Balans och harmoni sägs ju vara din strävan och fram till fullmånen den 14 september är det precis vad du kan förvänta dig. Där byts energierna som i ett trollslag och vips är ditt liv roligt och glittrigt, och du en populär person. Flera lyckosamma planeter finns vid din sida och allt du tar i blir till guld. Håll dig framme!

Bäst nu: Självförverkligande.

Halsband med vågens stjärntecken från Orelia

Ett guldpläterat halsband från Orelia som symboliserar vågens stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Lär dig tolka ditt födelsehoroskop!

I vår onlinekurs Bli din egen astrolog lär du dig att förstå varför du funkar som just du gör. Du får personlig coachning med Damernas Världs astrolog Margareta Hedin, där ni ses online en gång i månaden och hon hjälper dig att förstå ditt födelsehoroskop. Dessutom två timmar filmat material, 43 fullspäckade kursavsnitt, guider till planeternas betydelse i olika stjärntecken och mycket mer!

 

Skorpionens månadshoroskop (24 oktober-22 november)

Din höst har fått en rejäl rivstart. Du har fullt fokus på yrkeslivet, som är kul och utvecklande men också krävande med många möten, nya ansikten och kanske helt nya tekniska lösningar. När dagarna är så innehållsrika och hektiska är det viktigt att tänka på dina egna behov och vara snäll mot dig själv.

Bäst nu: Mindfulness och yoga.

Hängsmycke med skorpionens stjärntecken:

Ett hängsmycke i silver från Thomas Saabo, med Skorpionens stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Skyttens månadshoroskop (23 november-21 december)

Du har en stark period framför dig, när drömmar kan förverkligas. Din styrande planet Jupiter manar till storverk, ära och berömmelse. Du kommer att kunna ha hur kul som helst nu. En underbar kavalkad av planeter befinner sig i ditt karriärhus, där såväl ditt goda namn som dina ambitioner kommer i fokus.

Bäst nu: Att du segrar.

Guldsmycke med skyttens stjärntecken:

Ett lyxigt halsband i guld med briljantslipade diamanter från Engelbert som symboliserar skyttens stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

Lär dig tolka ditt födelsehoroskop!

I vår onlinekurs Bli din egen astrolog lär du dig att förstå varför du funkar som just du gör. Du får personlig coachning med Damernas Världs astrolog Margareta Hedin, där ni ses online en gång i månaden och hon hjälper dig att förstå ditt födelsehoroskop. Dessutom två timmar filmat material, 43 fullspäckade kursavsnitt, guider till planeternas betydelse i olika stjärntecken och mycket mer!