Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadshoroskop augusti för alla stjärntecken signerat Astrobloggen.Månadshoroskop augusti för alla stjärntecken signerat Astrobloggen.Månadshoroskop augusti för alla stjärntecken signerat Astrobloggen.
Månadshoroskop augusti för alla stjärntecken signerat Astrobloggen. Foto: Francesco Gili

Månadshoroskop för augusti – läs astrot och se hur din månad blir!

Här är augusti månads horoskop signerat Margareta Hedin från populära Astrobloggen! Skrolla ned för att läsa månadens astro för alla stjärntecken: Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen och Skytten. 

Stekheta högsommardagar med glädje och härlig samvaro med andra är vad som väntas nu. Solen har gått in i levnadsglada, varma Lejonets tecken och ingen är känslomässigt neutral under dessa stjärnor.  Den 8 augusti infaller nymånen i Lejonet och det kan vara dags att tänka på vad hösten ska innehålla. Den 22 augusti infaller en fullmåne och samma dag går solen in i Jungfruns tecken. 

Väduren 21 mars–19 april

Månadshoroskop augusti 2021 för Väduren.Månadshoroskop augusti 2021 för Väduren.Månadshoroskop augusti 2021 för Väduren.
Månadshoroskop augusti 2021 för Väduren. Foto: iStock

Det finns glädje i luften. Med solen i Lejonet vill du leva livet full ut och här finns en längtan efter gemenskap. Du har turen på din sida och drar till dig bra människor och möjligheter. Passa på att dela dina idéer med likasinnade. Du tycks ha något bra på gång.
Bäst nu: Livslusten.

Oxen 20 april–21 maj

Månadshoroskop augusti 2021 för Oxen.Månadshoroskop augusti 2021 för Oxen.Månadshoroskop augusti 2021 för Oxen.
Månadshoroskop augusti 2021 för Oxen.

Augustihimlen ställer helt andra krav på dig än vad sommaren har gjort hittills. Nu riktas fokus mot framtiden och där kommer din berömda envishet och viljestyrka väl till pass. Dina förändringsprocesser för in dig på nya tankar och siktet är inställt på utveckling.
Bäst nu: Naturupplevelser.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Månadshoroskop augusti 2021 för Tvillingarna.Månadshoroskop augusti 2021 för Tvillingarna.Månadshoroskop augusti 2021 för Tvillingarna.
Månadshoroskop augusti 2021 för Tvillingarna. Foto: iStock

Nu väntar en härlig period, lugnare och långt mer njutbarare än du har haft det på länge. Här finns värme, lata dagar och roliga sociala möten. Du gör klokt i att använda tiden till rekreation och välbehövlig vila. De karmiska noderna rör sig fortsatt igenom ditt tecken vilket innebär att föränderliga ting kan äga rum under hösten.
Bäst nu: Förberedelsen.

Kräftan 22 juni–22 juli

Månadshoroskop augusti 2021 för Kräftan.Månadshoroskop augusti 2021 för Kräftan.Månadshoroskop augusti 2021 för Kräftan.
Månadshoroskop augusti 2021 för Kräftan. Foto: iStock

Flitiga, omtänksamma du kan ha svårt att hålla fingrarna borta ifrån dina många planer och projekt. Du vill alla så väl och kanske består din lycka i att se glada ansikten runt sig. Tagga ner kraven du har på dig själv. Det kan visa sig att den klokaste investeringen är att satsa på dig själv, hälsan och välmåendet.
Bäst nu: Belöning för din möda.

Lejonet 23 juli–23 augusti

Månadshoroskop augusti 2021 för Lejonet.Månadshoroskop augusti 2021 för Lejonet.Månadshoroskop augusti 2021 för Lejonet.
Månadshoroskop augusti 2021 för Lejonet. Foto: iStock

Åh, vad livet är underbart och den här sommaren är fantastisk! Kärlekens planeter, Venus och Mars har redan förgyllt din sommar. I samband med att solen trädde in i ditt tecken blev känslorna stora, kärleken väldigt närvarande och du känner att du lever livet fullt ut. Här väntar äventyr, härliga möten och välförtjänt vila.
Bäst nu: Tillfredsställelsen.

Jungfrun 24 augusti–22 september

Månadshoroskop augusti 2021 för Jungfrun.Månadshoroskop augusti 2021 för Jungfrun.Månadshoroskop augusti 2021 för Jungfrun.
Månadshoroskop augusti 2021 för Jungfrun. Foto: iStock

Den stora bilden är ett oerhört utvecklande år, men zoomar vi in på den här perioden är det tveklöst årets mest njutbara månad. Detta är din tid att vila, samla nya krafter och finna inspiration. Välgöraren Venus välsignar ditt liv och det är en riktigt härlig tid du går till mötes. När solen träder in i ditt tecken kommer du i fokus och andra krav ställs på dig.
Bäst nu: Att koppla av.

Vågen 23 september–23 oktober

Månadshoroskop augusti 2021 för Vågen.Månadshoroskop augusti 2021 för Vågen.Månadshoroskop augusti 2021 för Vågen.
Månadshoroskop augusti 2021 för Vågen.

Det tycks inte finnas ett orosmoln på din himmel. I augusti riktas energin utåt, du höjer blicken och märker att livet är oerhört intressant. Saker förändras snabbt och det gäller att hänga med i svängarna. Yrkesmässigt kan du förvänta dig såväl utveckling som konkurrens.
Bäst nu: Att du är flexibel

Skorpionen 24 oktober–22 november

Månadshoroskop augusti 2021 för Skorpionen.Månadshoroskop augusti 2021 för Skorpionen.Månadshoroskop augusti 2021 för Skorpionen.
Månadshoroskop augusti 2021 för Skorpionen. Foto: iStock / damernas värld

Enorma förnyelseprocesser är på gång i ditt liv vilket kommer att märkas på alla nivåer och du växer med dina uppgifter. Denna sommar är eldig, rolig och fartfylld. Du tycks ha siktet mer inställt på upplevelser än vila. I augusti flyttas fokus till ditt karriärhus och arbete och livsmål är det som upptar dina tankar.
Bäst nu: Att du utvecklas.

Skytten 23 november–21 december

Månadshoroskop augusti 2021 för Skytten.Månadshoroskop augusti 2021 för Skytten.Månadshoroskop augusti 2021 för Skytten.
Månadshoroskop augusti 2021 för Skytten. Foto: iStock

Att låta lata sommardagar förflyta är härligt men när Solen nu har gått in i Lejonet tar din eldiga natur över och du väcks ur din sommardvala. Här tänds din äventyrslust, energin är åter på topp och du vill ha ut så mycket som möjligt av den här tiden. Anmäl dig gärna till resor, workshops eller något annat stimulerande och spännande.  
Bäst nu: Flirten.

Stenbocken 22 december–20 januari

Månadshoroskop augusti 2021 för Stenbocken.Månadshoroskop augusti 2021 för Stenbocken.Månadshoroskop augusti 2021 för Stenbocken.
Månadshoroskop augusti 2021 för Stenbocken. Foto: iStock / damernas värld

En lång, skön och vilsam tid väntar och det är så här man önskar att allas horoskop ska se ut när det är sommar. När de yttre kraven minskar kanske du får tid över att känna in och känna efter vad ditt hjärta säger, fråga dig vad själen behöver. Nu har du styrkan att bygga en framtid av stål och fina, varaktiga relationer.
Bäst nu: Din inre harmoni.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Månadshoroskop augusti 2021 för Vattumanen.Månadshoroskop augusti 2021 för Vattumanen.Månadshoroskop augusti 2021 för Vattumanen.
Månadshoroskop augusti 2021 för Vattumanen. Foto: iStock

Här börjar en berikande månad där livet känns som en belöning. Singel eller tvåsam? Kärlek och relationer kan spela oväntat stor roll i ditt liv den här perioden. Din energi riktas utåt och lyckan finns där väldigt nära.
Bäst nu: Att välkomna nyheter.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Månadshoroskop augusti 2021 för Fiskarna.Månadshoroskop augusti 2021 för Fiskarna.Månadshoroskop augusti 2021 för Fiskarna.
Månadshoroskop augusti 2021 för Fiskarna. Foto: iStock

Lyckans planet Jupiter som nyligen aktiverat dig, drar sig tillbaka och lugnet infinner sig. De processer som startats fortgår och resultatet visar sig om ett halvår. Underbara Venus och Mars är med dig och tar fram det bästa hos dig. Du drar till dig positiva sammanhang och personer och blir sedd och älskad för ditt unika jag.
Bäst nu: Din kreativitet.

LÄS MER: Har du missat Margaretas årshoroskop? Här hittar du ditt astro för hela 2021!