Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadshoroskop för september för alla stjärntecken.Månadshoroskop för september för alla stjärntecken.Månadshoroskop för september för alla stjärntecken.
Månadshoroskop för september för alla stjärntecken. Foto: Francesco Gili / Jason Lloyd Evans

Månadshoroskop för september - så blir månaden för ditt stjärntecken

Horoskopet för september månad är här, signerat Margareta Hedin från populära Astrobloggen! Skrolla ned för att läsa månadens astro för alla stjärntecken: Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen och Skytten.

Månadens horoskop för september – skrolla vidare för att läsa månadsastrot för just ditt stjärntecken!

LÄS MER: Har du missat Margaretas årshoroskop? Här hittar du ditt astro för hela 2021! 

 

Väduren 21 mars–19 april

Månadshoroskop september 2021 för Väduren.Månadshoroskop september 2021 för Väduren.Månadshoroskop september 2021 för Väduren.
Månadshoroskop september 2021 för Väduren.

Det är sannerligen full rulle i ditt liv nu och ett starkt fokus på arbete och att saker ska hända, helst i går. Solen och Mars jagar på händelserna. Du är i ditt esse och älskar att känna dig produktiv och i kontroll. Kom dock ihåg att alla bitarna i livspusslet är lika viktiga så missa inte att ta väl hand om dig själv.
Bäst nu: The winner takes it all!

 

Oxen 20 april–21 maj

Månadshoroskop september 2021 för Oxen.Månadshoroskop september 2021 för Oxen.Månadshoroskop september 2021 för Oxen.
Månadshoroskop september 2021 för Oxen.

När underbara Venus nu plockar fram det sensuella och vackra hos dig får även ditt kärleksliv ett välkommet uppsving. Härligt! Din intuition är knivskarp och visar dig vilket steg som är det rätta. Du är väldigt medveten om vad och vem du vill ha nu och kan lätt dra till dig precis de rätta sammanhangen och personerna.
Bäst nu: Din personliga kraft.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Månadshoroskop september 2021 för Tvillingarna.Månadshoroskop september 2021 för Tvillingarna.Månadshoroskop september 2021 för Tvillingarna.
Månadshoroskop september 2021 för Tvillingarna.

Detta är en glittrig period när kommunikation, möten och människor fyller dina dagar, och du är populär och efterfrågad. Att föra människor samman, mingla och sälja sker nästan per automatik. Mars och Solen ger tillgång till styrkan att lyckas med sådant du trodde var svårt för dig. Här finns möjligheten till ett rejält kliv uppåt.
Bäst nu: Du vågar växa.

Kräftan 22 juni–22 juli

Månadshoroskop september 2021 för Kräftan.Månadshoroskop september 2021 för Kräftan.Månadshoroskop september 2021 för Kräftan.
Månadshoroskop september 2021 för Kräftan.

Din himmel ser ovanligt lovande ut och du kan närma dig hösten, karriären och allvaret med vetskapen att du äger situationen. Du gläds åt att vara tillbaka på jobbet och din agenda fylls snabbt. Kul, det är så här det ska kännas. Men ta inte på dig för mycket jobb, det resulterar lätt i att inget blir roligt.
Bäst nu: Dina kreativa idéer.

Lejonet 23 juli–23 augusti

Månadshoroskop september 2021 för Lejonet.Månadshoroskop september 2021 för Lejonet.Månadshoroskop september 2021 för Lejonet.
Månadshoroskop september 2021 för Lejonet.

Det finns en lyxig sida hos dig och dina drömmar är stora. För att kunna förverkliga dina visioner krävs att du fokuserar på jobb, ekonomi och ansvar under den här perioden. Samtidigt finns andra syndigt lustfyllda, lata influenser som distraherar. Sätt dig själv i första rummet och ge inte bort för mycket av din tid.
Bäst nu: Kärleken är evig.

Jungfrun 24 augusti–22 september

Månadshoroskop september 2021 för Jungfrun.Månadshoroskop september 2021 för Jungfrun.Månadshoroskop september 2021 för Jungfrun.
Månadshoroskop september 2021 för Jungfrun.

Det finns en oerhörd kraft i dessa stjärnor och du utvecklas väldigt fint. Vad sägs om att välja en helt ny yrkesroll i framtiden? Mars och Solen färdas nu genom ditt tecken vilket ger dig en oerhörd styrka. Använd den urkraften till förmån för dig själv. Ge inte bort dina briljanta idéer och talang till andra utan att få egen vinning.
Bäst nu: En idé föds.

Vågen 23 september–23 oktober

Månadshoroskop september 2021 för Vågen.Månadshoroskop september 2021 för Vågen.Månadshoroskop september 2021 för Vågen.
Månadshoroskop september 2021 för Vågen.

Du kan förvänta dig att få en intensiv, fartfylld och innehållsrik höst. Nu följer sex tuffa veckor och därefter kan du fira din framgång. Det är viktiga steg i utvecklingen som tas just nu. Stjärnorna ser positiva ut men det är bitvis en krävande passage. Att hitta balansen mellan vila och aktivitet är jätteviktigt.
Bäst nu: Kärleken.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Månadshoroskop september 2021 för Skorpionen.Månadshoroskop september 2021 för Skorpionen.Månadshoroskop september 2021 för Skorpionen.
Månadshoroskop september 2021 för Skorpionen.

Vackra Venus närvaro plockar fram din sinnlighet och du får mycket positiv respons på den du är och vad du gör. Du lyckas låta sommarkänslan hänga med dig in i hösten, och harmoni och skönhet finns runt dig. Lägg in din energi i ett kreativt projekt, men låt härlig musik flöda ut i rummet och en vas med vackra blommor stå på ditt bord.
Bäst nu: Självkänslan.

Skytten 23 november–21 december

Månadshoroskop september 2021 för Skytten.Månadshoroskop september 2021 för Skytten.Månadshoroskop september 2021 för Skytten.
Månadshoroskop september 2021 för Skytten.

Efter en actionfylld sommar är det nu dags att byta skepnad och låta ditt professionella jag träda fram. När rutinerna är på plats känns det riktigt skönt att vara på banan igen. Med små medel kan massor hända i dina sociala nätverk. När Solen rör sig genom ditt ambitiösa karriärshus kommer du naturligt i fokus.
Bäst nu: Du äger situationen.

Stenbocken 22 december–20 januari

Månadshoroskop september 2021 för Stenbocken.Månadshoroskop september 2021 för Stenbocken.Månadshoroskop september 2021 för Stenbocken.
Månadshoroskop september 2021 för Stenbocken.

Förr sades det att du är zodiakens mest välplanerade och försiktiga person. Ha! Det var före Pluto och de stora omvälvningarnas tid. Nu har du slängt trygghetsfilten överbord och funnit en ny kurs. Den kom­mande perioden är synnerligen lämpad för utbildning, resor och äventyr vilket passar en nyfiken person som du.
Bäst nu: Anmäl dig!

Vattumannen 21 januari–18 februari 

Månadshoroskop september 2021 för Vattumanen.Månadshoroskop september 2021 för Vattumanen.Månadshoroskop september 2021 för Vattumanen.
Månadshoroskop september 2021 för Vattumanen.

Det är tydligt att din själ vill komma till någon form av förändring. Det är den stora bilden vi talar om, livspusslet och din situation. Det kan röra både yrke, boende och relation men förmodligen vet du ännu inte vad som är den bästa lösningen. Du behöver inte fatta några beslut nu då både Saturnus och Jupiter är retrograd.
Bäst nu: Att finna själslig ro.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Månadshoroskop september 2021 för Fiskarna.Månadshoroskop september 2021 för Fiskarna.Månadshoroskop september 2021 för Fiskarna.
Månadshoroskop september 2021 för Fiskarna.

Det är en härlig september som ligger framför dig. Om du har lust för lek och flärd finns det rikligt med tillfällen runt dig. Stjärnorna antyder dock att du befinner dig i en själslig process där du vill nå djupare. Du söker på djupet nu, efter det meningsfulla, och efter ett totalt engagemang i relationer och arbetsliv.
Bäst nu: Sanningen gör dig fri.

LÄS MER: Här hittar du alla Damernas Världs veckohoroskop