Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Månadshoroskop juli för alla stjärntecken signerat Astrobloggen.
Månadshoroskop juli för alla stjärntecken signerat Astrobloggen.
Månadshoroskop juli för alla stjärntecken signerat Astrobloggen.
Månadshoroskop juli för alla stjärntecken signerat Astrobloggen. Foto: Jason Lloyd Evans

Månadshoroskop för juli – läs astrot och se hur din månad blir!

Här är juli månads horoskop signerat Margareta Hedin från populära Astrobloggen! Skrolla ned för att läsa månadens astro för alla stjärntecken: Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen och Skytten. 

Sommarsolståndet och Solens entré i Kräftan 21 juni gav ett rejält energiskifte. Merkurius som backat en tid vände på midsommarafton och går nu åt rätt håll: nu kan vi känna hur allt ordnar upp sig och den efterlängtade sommaren kan starta. Nymånen i Kräftan äger rum den 10 juli och dess energi och hjälper oss att öppna våra hjärtan. 

Väduren 21 mars–19 april

Månadshoroskop juli 2021 för Väduren Foto: iStock

Nu tar dynamiska energier över, och du är full av energi. Din själ längtar efter att uppleva. Juli är allt annat än stilla, roliga händelser och aktivitet utlovas.
Bäst nu: Att fixa en underbar sommarfest

Oxen 21/4 - 21/5 

Månadshoroskop juli 2021 för Oxen

Uranus fortsätter sin väg igenom ditt tecken och ger dig nya impulser, intressen. Ditt sinne väver kreativa planer. För mången Oxe har nya dörrar öppnats redan. Uppenbart är att du utvecklas och tar stora kliv i livet och det är en ny målmedvetenhet i ditt steg.
Bäst nu: Att vara tillsammans

Tvillingarna 22/5 - 21/6

Månadshoroskop juli 2021 för Tvillingarna Foto: iStock

Du har precis lämnat en astrologiskt sett komplicerad tid och nu blir allt så mycket lättare. Att Merkurius bana har vänt rätt är den bästa nyheten. Du har höga förväntningar på sommaren och en lista på alla du vill träffa och allt som ska hinnas med.
Bäst nu: Att allt går din väg

Kräftan 22/6 - 22/7

Månadshoroskop juli 2021 för Kräftan Foto: iStock

Du står inför ett emotionellt skifte vilket är befriande och underbart! Du är närmare ditt eget hjärtas sanning än någonsin. Kan det vara så väl att du släppt kontrollbehovet och är fri att göra vad du känner för? Venus i ditt tecken får dig att känna massor. Räck ut handen och ta emot kärlek, glädje och passion.
Bäst nu: Friheten

Lejonet 23/7 - 23/8

Månadshoroskop juli 2021 för Lejonet Foto: iStock

Din juli är ovanligt innehållsrik, motiverande och kul. Tiden går i kärlekens tecken och förälskelse, romantik och kärlek blossa upp. Var inte för snabb med att avfärda inviter och in, bjudningar.
Bäst nu: En plats i solen

Jungfrun 24/8 - 23/9

Månadshoroskop juli 2021 för jungfrun
Månadshoroskop juli 2021 för jungfrun
Månadshoroskop juli 2021 för jungfrun
1 AV 2
Foto: iStock
2 AV 2
Månadshoroskop juli 2021 för jungfrun
Foto: iStock

Tack och lov att Merkurius har vänt i rätt riktning. Underbart är också att mirakulösa Jupiter är med i allt som sker. Detta är verkligen din sommar! Du har en massa trevligheter och skoj på din agenda och universum utlovar en härlig händelserik, sommar! Oh! Många av er kommer att få uppleva kärleken på nära håll nu.
Bäst nu: Ge dig hän

Vågen 24/9 - 23/10 

Du är i blickfånget och har lätt för att få positiv uppmärksamhet. Några av er får arbetserbjudanden och förfrågningar. Kul förstås! Mars och Venus möts i juli vilket skapar en härlig månad. Kärleken finns där, men det gör också dina nära och kära. Det gäller att fördela dina gracer så att alla blir nöjda – men sätt dig själv först.
Bäst nu: Lyssna till ditt hjärta

Skorpionen 24/10 - 22/11

Foto: iStock / damernas värld

Nu höjer heta Mars och kärlekens planet Venus temperaturen inom dig. Du får viljan och lusten tillbaka och din själ behöver känna att du lever livet fullt ut. Stjärnhimlen i juli matchar din vilda själ perfekt.
Bäst nu: Att du törs

Skytten 23/11 - 21/12 

Månadshoroskop juli 2021 för skytten Foto: iStock

De karmiska vindarna blåser än och världen ligger öppen framför dig. Kruxet är dock att välja väg och där stöter du på patrull. Ska du hålla tillbaka dig själv till förmån för andra människors behov och känslor – eller är det så att ditt liv tillhör dig. Det är en dynamisk sommar som väntar. Din själ längtar efter äventyr och upplevelser.
Bäst nu: Flirten

Stenbocken 22/12 - 20/1

Foto: iStock / damernas värld

Detta är årets bästa period! Solen lyser upp din värld och tiden är harmonisk. Fråga dig vad det är du önskar av livet och affirmera. Du får som du vill ha det och minns att kärleken övervinner allt. Juli bjuder på äventyr och vidare svängar.
Bäst nu: Din charm

Vattumannen 21/1 - 18/2 

Foto: iStock

Samla ihop lösa ändar och avsluta det som du inte längre behöver: det är universum råd till dig. Det gäller jobb och du bör vara klar och öppen för nya möjligheter till hösten. Privat och emotionellt har du en underbar sommar framför dig. Kärlekens planeter är med dig och du drar till dig positiv känslor och uppskattande blickar.
Bäst nu: Chanserna du får

Fiskarna 19/2 -20/3

Foto: iStock

En fantastisk tid väntar! Mirakelgöraren Jupiter som skapar tur och lycka lyser finns med dig nu i varje handling. En underbar och färgstark sommar som ligger framför dig. Nu lyser solen upp ditt uttrycksfulla, kreativa 5:e hus där såväl kärlek som glädje frodas och växer. Du kommer att ha jätteroligt.
Bäst nu: Att våga bjuda in andra i ditt liv

LÄS MER: Har du missat Margaretas årshoroskop? Här hittar du ditt astro för hela 2021!