Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Catwalkpix.com

Månadshoroskopet för april är här - så blir din kommande månad enligt astrot!

Horoskopet för april månad har landat! Månadens horoskop är som vanligt skapat av Damernas Världs astrolog Margareta Hedin. Spana in hur april 2021 blir för alla stjärntecken i vårt månadshoroskop! 

Vårdagjämningen den 20/3 utgör starten på det astrologiska året. Solen träder då in i Vädurens tecken och härifrån kan vi se hur allt utvecklas och växer så det knakar både inom oss, i våra liv och förstås ute i naturen. Den 28/3 infaller en fantastisk fullmåne i Vågens tecken. Det som gör den så speciell är att kärlekens planet Venus har en sådan framträdande roll (konjunktion med solen) just under fullmånen. Nymånen infaller den 12/4 och som alltid innebär den en ny start. Solen skiftar över till Oxens sfär den 20/4. 

Månadshoroskop april 2021 för Väduren.Månadshoroskop april 2021 för Väduren.Månadshoroskop april 2021 för Väduren.
Månadshoroskop april 2021 för Väduren. Foto: iStock

Väduren 20/3 - 19/4

Perioden börjar storstilat med en underbar fullmåne som äger rum i största närhet till kärlekens gudinna Venus. Ett sådant övertydligt tecken! Din självkänsla är på topp och här och nu är det livet som ska levas. Det är kärlek, kreativitet, det öppna hjärtat som gäller och en livsbejakande tid väntar.
Bäst nu: Tilliten till att allt ordnar sig till det bästa!

Månadshoroskop april 2021 för Oxen.Månadshoroskop april 2021 för Oxen.Månadshoroskop april 2021 för Oxen.
Månadshoroskop april 2021 för Oxen. Foto: iStock

Oxen 20/4 - 20/5 

Vid fullmånen möttes Venus och Solen vilket skapar en underbar stämning och ger hopp. Folk dras till dig nu och livet är gott. Erbjudanden av många sorter kommer till dig men du gör klokt i att inte vara för snabb i dina beslut. Lev på, njut av livet och bida din tid. Från 20/4 är scenen din.  
Bäst nu: Att dina önskningar blir uppfyllda.

Månadshoroskop april 2021 för Tvillingarna.Månadshoroskop april 2021 för Tvillingarna.Månadshoroskop april 2021 för Tvillingarna.
Månadshoroskop april 2021 för Tvillingarna. Foto: iStock

Tvillingarna 21/5 - 20/6

Tiden är utåtriktad, effektiv och framför allt produktiv. Skeendena nu visar världen vad du går för och karriärmässigt stiger din stjärna. Du har ett delikat nervsystem så försök undvika att stressa om det går. Ord får stor betydelse nu så skriv rätt saker nu på sociala medier. Under dessa stjärnor blir du uppmärksammad.   
Bäst nu: Att livet leker!

Månadshoroskop april 2021 för Kräftan.Månadshoroskop april 2021 för Kräftan.Månadshoroskop april 2021 för Kräftan.
Månadshoroskop april 2021 för Kräftan. Foto: iStock

Kräftan 21/6-22/7

Fullmånen lyste upp din karriärhörna och här kan du förvänta dig riktigt bra resultat. Alla goda makter tycks vara inkopplade på ditt fall och du kan förlita dig på ödet. Det är som att en osynlig hand dirigerar skeendena till din fördel. Detta är bästa tiden att visa upp sig, stiga i graderna eller byta jobb. En ny vän kan få stor betydelse.
Bäst nu: Kärleken.

Månadshoroskop april 2021 för Lejonet.Månadshoroskop april 2021 för Lejonet.Månadshoroskop april 2021 för Lejonet.
Månadshoroskop april 2021 för Lejonet. Foto: iStock

Lejonet 23/7-22/8

Din äventyrliga sida vaknar till liv och Lejonet kommer ut och andas morgonluft. Jaktinstinkten är på helspänn och du behöver finna minst en ny utmaning för att känna dig lycklig och levande. Om det är ett nytt uppdrag, ett nytt boende eller en underbar person som kommer in i ditt liv förtäljer inte historien.  
Bäst nu: Förverkligandet.

 

Månadshoroskop april 2021 för Jungfrun.Månadshoroskop april 2021 för Jungfrun.Månadshoroskop april 2021 för Jungfrun.
Månadshoroskop april 2021 för Jungfrun. Foto: iStock

Jungfrun 23/8 - 22/9

Du är efterfrågad och populär på jobbfronten. Kompetenta personer är vad alla söker; men är mer arbete vad som kommer att göra dig lycklig? Dina personliga behov är eftersatta och du behöver lyssna till ditt hjärtas röst. Du behöver ha kul, träffa dina vänner och låta livet leka med dig. I kärlek kan en utsträckt hand vara allt som behövs. Bäst nu: Passionen.

Månadshoroskop april 2021 för Vågen.Månadshoroskop april 2021 för Vågen.Månadshoroskop april 2021 för Vågen.
Månadshoroskop april 2021 för Vågen.

Vågen 23/9- 22/10 

Fullmånen som nyss inföll i ditt tecken satte fokus på dig och din personliga utveckling. Det är en viktig tid som stundar och frågan du behöver ställa dig är hur du vill att ditt liv ska utvecklas. Möjligheterna är många och val är som bekant inte din starkaste sida. Venus närvaro i horoskopet ger kärlek, attraktion och mys till ditt liv.
Bäst nu: Njutningen.

Månadshoroskop april 2021 för Skorpionen.Månadshoroskop april 2021 för Skorpionen.Månadshoroskop april 2021 för Skorpionen.
Månadshoroskop april 2021 för Skorpionen. Foto: iStock / damernas värld

Skorpionen 23/10 - 21/11

Nu lyser flitens lampa i ditt horoskop och yrkesmässigt kan allt hända. Spännande planetinfluenser gör detta till ett mycket utvecklande år. Många av er byter inriktning och dras till nya yrken och erfarenheter, vilket är helt rätt. Du befinner dig i en expansionsfas och utvecklingen för dig uppåt och framåt.
Bäst nu: Att våga följa flödet.

Månadshoroskop april 2021 för Skytten.Månadshoroskop april 2021 för Skytten.Månadshoroskop april 2021 för Skytten.
Månadshoroskop april 2021 för Skytten. Foto: iStock

Skytten 22/11 - 21/12 

Din eldiga själ mår bra under dessa stjärnor och din lekfulla, sensuella sida finner ett nytt uttryck. Heta planeten Mars driver upp tempot i skeendena och här finns vilja, passion och motivation. Din själ söker förändring och nya utmaningar. Det är troligt att du får ett lockande erbjudande nu.
Bäst nu: Att fundera på vad du verkligen vill.

 

Månadshoroskop april 2021 för Stenbocken.Månadshoroskop april 2021 för Stenbocken.Månadshoroskop april 2021 för Stenbocken.
Månadshoroskop april 2021 för Stenbocken. Foto: iStock / damernas värld

Stenbocken 22/12 - 19/1

Underbara fullmånen satte fokus på din karriär där allt tycks fungera utmärkt. Ha tillit till att du redan gjort ett gott arbete och låt nu karriären löpa lite på autopilot. Jobba hellre lite mindre och ägna hellre tid åt det som verkligen betyder mest för dig som dina intressen, vänner och familj.  
Bäst nu: Att välja det som står ditt hjärta närmast.

Månadshoroskop april 2021 för Vattumannen.Månadshoroskop april 2021 för Vattumannen.Månadshoroskop april 2021 för Vattumannen.
Månadshoroskop april 2021 för Vattumannen. Foto: iStock

 

Vattumannen 20/1 - 18/2 

Livet är belönande och nu väntar en lättsam, social och rolig tid. Kreativitet, lek och umgänge med dina favoritpersoner ger dig glädje och motivation. Ändå tycks du ha lite svårt att släppa kontrollen och din ständiga fokus på arbetet. Ha tillit till att din fantastiska utveckling rullar på planenligt.
Bäst nu: Positiva affirmationer.

Månadshoroskop april 2021 för Fiskarna.Månadshoroskop april 2021 för Fiskarna.Månadshoroskop april 2021 för Fiskarna.
Månadshoroskop april 2021 för Fiskarna. Foto: iStock

Fiskarna 19/2 -19/3

Den ekonomiska ekvationen tycks vara en nöt att knäcka nu. Tankarna kanske kretsar runt arbete, prestation och karriär. Lyckligtvis är universum både kärleksfullt och generöst emot dig när du väl bestämt dig för vad du vill göra. Håll dig sedan till din plan och tänk långsiktigt.
Bäst nu: Att äventyret inte är långt borta. 

 

LÄS MER: Har du missat Margaretas årshoroskop? Här hittar du ditt astro för hela 2021!