Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Så blir din juli och augusti enligt horoskopet

Hur ställer sig stjärnorna och hur blir resten av din sommar 2013? Här är vårt horoskop för den 16 juli till den 27 augusti.

AV ASTROLOG EVA BLADHLEJONET

23 juli–22 augusti

Det är en gynnsam tid för långresor men också för trivsamt umgänge på hemmaplan och lata dagar. Se upp så att inte din medfödda ledarinstinkt gör dig överdrivet engagerad i en fråga som egentligen inte berör dig. Något du först uppfattar som ett nederlag kommer att visa sig vara positivt.

Månadens råd: Den bästa tiden för fest, romantik och njutning är periodens början.

JUNGFRUN

23 augusti–22 september

Om du anstränger dig en aning och vågar bjuda på dig själv väntar en upplevelse utöver det vanliga. Du vet att det är dags att lösa upp ett band som har dragits åt för hårt, ändå tvekar du, men det kommer att ordna sig. Den lämpligaste tiden för kärlek och romantik är 23/7–16/8.

Månadens råd: Försök inte simma motströms, flyt med i??stället. Livet leder dig rätt.

VÅGEN 

23 september–22 oktober

Ditt utpräglade sinne för njutning får möjlighet att blomma ut i sin fulla kraft och dessutom är du en riktig kärleksmagnet. Men det finns risk att du motarbetar dig själv genom att inte våga lita på din attraktionskraft. Släpp tvivlen och ta för dig. De bästa dagarna för fest och nöjen är före 22/7 och efter 15/8.

Månadens råd: Se till att få tillräckligt med utrymme för det som är viktigt för dig.

SKORPIONEN

23 oktober–21 november

Perioden blir aktiv på ett harmoniskt vis. Äventyrslustan vaknar och du blir en erfarenhet rikare. Skorpionens vinnarinstinkt är stark och under sommaren har planeterna riktigt bra positioner för dig som tävlar. Utsikterna är också goda för dig som söker en meningsfull bekantskap eller planerar att göra en längre resa.

Månadens råd: Se andras förtjänster, slösa med beröm och komplimanger.

LEJONET

23 juli–22 augusti

Det är en gynnsam tid för långresor men också för trivsamt umgänge på hemmaplan och lata dagar. Se upp så att inte din medfödda ledarinstinkt gör dig överdrivet engagerad i en fråga som egentligen inte berör dig. Något du först uppfattar som ett nederlag kommer att visa sig vara positivt.

Månadens råd: Den bästa tiden för fest, romantik och njutning är periodens början.

SKYTTEN

22 november–21 december

Ett krav eller bekymmer försvinner på ett oväntat sätt och allt känns lättare. Du har som vanligt högtflygande planer men var medveten om att din energinivå är ganska låg just nu. En person som tidigare har gjort starkt intryck öppnar vägen för något nytt.

Månadens råd: Släpp fram naturbarnet

i dig. Naturen ger näring åt din livsenergi.

STENBOCKEN

22 december–19 januari

Efter en tid av tvekan får du ny luft under vingarna och saker och ting börjar röra på sig igen. Perioden blir givande om du bara är beredd på att det inte blir så mycket tid över till egna intressen som du hade räknat med. En viss person har upptagit dina tankar och nu händer något som hjälper dig att komma vidare.

Månadens råd: Välj det bästa ur de erbjudanden du får, låt inte pliktkänslan styra.

VATTUMANNEN

20 januari–19 februari

Du blir frustrerad över en person som låter sig styras av känslorna i stället för att tänka rationellt men om du lyckas vara över-seende kommer en oväntad möjlighet att uppstå. Det är en bra tid för kravlöst umgänge och att göra sådant som ger glädje och inspiration. Du är också ett värde-fullt stöd för en viss person.

Månadens råd: Passa på att fylla energi-förråden, snart är det full fart igen.

FISKARNA

20 februari–20 mars

Hela det närmaste året stöttas du av Jupiter och Saturnus, vilket ökar kreativiteten och dina möjligheter till framgång, såväl på arbetet som privat. Du blir också bättre på att skilja mellan verkliga och inbillade behov. Utsikterna för romantik är goda och många singelfiskar kommer att möta kärleken redan i sommar.

Månadens råd: Gå barfota i sand och gräs och låt upplevelsen tränga undan tankarna.

VÄDUREN

21 mars–19 april

Uranus gör att du har ett ovanligt stort frihetsbehov just nu och blir frustrerad om någon försöker kontrollera dig. Genom att bejaka din rebelliska sida kan du undvika en konflikt. Du är också mycket kreativ och kommer på en finurlig lösning i en viss fråga. Även i kärleks-livet blir din uppfinningsrikedom en tillgång.

Månadens råd: Var försiktig med alkohol och le mot dig själv i spegeln varje dag.

OXEN

20 april–20 maj

Du känner en rastlöshet som behöver få utlopp, antingen genom dans eller någon form av fysisk träning eller genom en praktisk syssla. Du är också sällskapligare än vanligt. Din ökade aktivitet leder till en intressant möjlighet. En kvartersfest eller liknande blir en av periodens höjdpunkter.

Månadens råd: Gå inte över ån efter vatten, det bästa alternativet finns i närheten.

TVILLINGARNA

21 maj–20 juni

Du har hittat något som du väldigt gärna vill ha och din målmedvetenhet gör att du har stor chans att få det. En oförutsedd utgift bekymrar dig men en bekant öppnar vägen för en extrainkomst. Det blir en aktiv tid med mycket umgänge, en trevlig fest och några kortare resor. Något sker som stärker ditt självförtroende.

Månadens råd: Genom att välja orden väl har du möjlighet att förbättra din position.

KRÄFTAN

21 juni-22 juli

Nu är det dags att tala ut om något du

funderat över en tid. Men tänk på hur du formulerar dig, du är nämligen ovanligt impulsiv, samtidigt som dina ord gör starkare intryck än vanligt. Ett frestande auktionsfynd blir dyrare än du tänkt dig. En upplevelse som du delar med någon du inte känner så väl blir minnesvärd.

Månadens råd: Följ din egen övertygelse och låt dig inte övertalas till något annat.