Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

SÅ BLIR DITT 2012

Nytt år, nya drömmar. Vad väntar dig 2012?
Hur går det med kärleken, jobbet och livets alla önskningar?

Stjärnorna – och Damernas Världs astrolog Erik Hesser – har svaren.
Efter klicket får du ett smakprov på årshoroskopet (horoskopet i sin helhet hittar du i senaste numret av Damernas Värld). 

Tvillingarna 21 maj-20 juni
Under årets första halva har du inte så mycket energi som du behöver. Du uppfyller dina plikter eftersom din ansvarskänsla är stark. Men du skulle inte vara tvilling om du bara satte dig ned för att invänta bättre tider. I stället söker du stimulans i kärleken, som ju brukar kunna få fart på dig.
I april händer det spännande saker i ditt kärleksliv. Läs mer om detta i horoskopet i Damernas Värld. 

Kräftan 21 juni-22 juli
Du inleder året på ett energiskt sätt. Du har goda chanser att äntligen förverkliga en del planer som länge legat dig varmt om hjärtat. Ditt självförtroende är också större än vanligt. Du vågar ge dig ut på djupt vatten. Dessa inflytanden varar ända fram till sommaren. Läs mer i Damernas Värld. Där får du också reda på när du har de bästa chanser att finna kärlek ...

Lejonet 23 juli-22 augusti
Året verkar börja lite knackigt. Du låter det mesta fungera enligt gamla, väloljade rutiner, men du saknar glöd och passion. I april blir det annat ljud i skällan. Då vaknar din skaparlust tillsammans med din längtan efter kärlek. Läs mer om hur det går i horoskopet i Damernas Värld. 

Jungfrun 23 augusti-22 september
Du har alla förutsättningar att få en rivstart på det nya året. Din energi är starkare än på länge. Självförtroendet är det heller inget fel på. Det är inflytanden som varar ända fram till sommaren. Du kan hinna förverkliga många tankar och planer, både i jobbsammanhang och privat. När det gäller kärlek är det framför allt två månader som bär extra mycket av denna vara. Läs vilka i horoskopet i Damernas Värld. 

Vågen 23 september-22 oktober
Efter att ha njutit av de närmaste veckorna hamnar du efter den 20 januari mer och mer
i den gamla vardagliga trallen. Det verkar vara långt till att finna glädjen igen. Men redan
i början av april vädrar din livsgnista morgonluft. Ditt hjärta öppnar sig – det kan börja spira av kärlek och romanser. Läs mer om detta i horoskopet i Damernas Värld. 

Skorpionen 23 oktober-21 november
Det här året börjar riktigt bra för din del. Du verkar komma i kontakt med dina egna drivkrafter på ett djupare och sannare sätt än någonsin tidigare. Det betyder att du har mer koll på vad du egentligen vill, samtidigt som du har självförtroende nog att se till att det blir som du vill i verkligheten också. När det gäller kärlek är det framför allt två månader som bär extra mycket av denna vara. Läs vilka i horoskopet i Damernas Värld. 

Skytten 22 november-21 december
Första halvan av det kommande året ser si och så ut. Man skulle kunna säga att livet går sin gilla gång. Du har inte så mycket ork till att improvisera. Att låta vanorna rulla på är ungefär vad du har lust med.
I juni kommer en förändring. I horoskopet i Damernas Värld kan du bland annat läsa om hur det ser ut på kärleksfronten under året. 

Stenbocken 22 december-19 januari
Så här i början av det nya året firar din disciplin nya triumfer. På jobbet är du verkligen effektiv. Det gäller även i ditt privatliv. Det första halvåret kan du förverkliga många idéer och effektivisera arbetsrutinerna på jobbet. Ditt självförtroende är på topp, vilket gör dig både positiv och generös. I horoskopet i Damernas Värld får du tips om när bästa läge att träffa en partner öppnar sig ...

Vattumannen 20 januari-19 februari     
Ditt år präglas av en kombination av disciplin, ansvarstagande och en rejäl portion nyfikenhet. Nyfikenheten siktar främst in sig på saker som har med romantik och närhet att göra. Du verkar inse att du skulle kunna få mer av den varan om du vågade dig utanför de vedertagna ramarna. 

Fiskarna 20 februari-20 mars
Du kan vara oinspirerad i början av året. Tro inte att du är sjuk eller så. Ditt grundläggande behov är mer introvert. Du behöver hitta tillbaka till en vila inom dig själv. Trötthetens roll är mest att se till att du får tillfälle att i lugn och ro träffa dig själv. Du har en tendens att anpassa dig alltför mycket för ditt eget bästa. Läs mer om hur du ska hantera detta i horoskopet i Damernas Värld. 

Väduren 21 mars-19 april
Vädurar födda i mars genomgår i år en djupgående förändring i hur de vill leva. Det är som en jackpott i självinsikt som leder till mer eller mindre omvälvande åtgärder. Många vädurar lever med frågan: Hur länge ska plikterna ta så mycket plats? Svaret är till den 20/9.
Andra datum du bör notera i din kalender är 2/4, 15/6 och 3/8. Vad som händer då kan du läsa i horoskopet i nya numret av Damernas Värld. 

Oxen 20 april-20 maj
Som den livsnjutare du är uppskattar du troligen den första halvan av 2012 mer än den andra. Just nu ser du optimistiskt på vad du kan åstadkomma i din karriär. Din energi är mycket stark.
Suktar du efter kärlek? I horoskopet i Damernas Värld kan du läsa om vilken månad som lämpar sig extra bra för just den varan ...

LÄS RESTEN AV DITT HOROSKOP I DAMERNAS VÄRLD