Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: m-gucci

Sommarhoroskop 2016 – så blir sommaren för just DITT stjärntecken

Sommarhoroskopet 2016 utlovar en händelserik sommar. Se hur vår astrobloggare Margareta Hedin har tytt stjärnorna för just ditt stjärntecken i sommarhoroskopet nedan!

Sommarhoroskop 2016 – väduren

Sommarhoroskop 2016 – oxen

Sommarhoroskop 2016 – kräftan

Sommarhoroskop 2016 – lejonet

Sommarhoroskop 2016 – vågen

Sommarhoroskop 2016 – tvillingarna

Sommarhoroskop 2016 – jungfrun

Sommarhoroskop 2016 – skorpionen

Sommarhoroskop 2016 – skytten

Sommarhoroskop 2016 – stenbocken

Sommarhoroskop 2016 – vattumannen

Sommarhoroskop 2016 – fiskarna

 

Nyfiken på astrologi och horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss! Med astrologen  Margareta Hedin som kursledare.

 

Sommarhoroskop 2016 Väduren

JUNI: Det här är en mycket intressant månad som gör intryck. Ett rörligt storkors (otroligt starka spänningsförhållanden mellan planeter) som påverkar har bildats på himlavalvet och skeendena på jorden snabbas på och stora förändringar är på väg att äga rum.

I dig – pionjären så blixtrar det till av idéer nu. Du älskar förstås intensiteten och de snabba förändringarna och din hjärna går på högvarv. Det är ett härligt socialt flöde runt dig nu. Nymånen den 5/6 är ett riktigt energipiller och runt denna tid kan du snava över de chanser du har sökt. Detta mäktiga flöde ebbar ut och växlar snabbt vid fullmånen den 20/6 när vi får ett helt nytt kosmiskt scenario. Sommarssolstånd, fullmåne och solens byter tecken – allt detta sker på en och samma dag.

JULI: Det är en stillsam känsla som infinner sig när solen befinner sig här ditt hemkära fjärde hus (Kräftans tid på året). Ja, det är inte riktigt alla Vädurar som uppskattar detta men sett ur en positiv synvinkel så kommer du äntligen ikapp dig själv, får ordning i hemmet och känner att du har tid över för dina närmaste. Men glöm inte att ta hand om dig själv nu. Du har haft några tuffa år bakom dig och borde tänka på att hälsan inte är något som självklart är alla givet. Din styrare Mars har ändrat sin bana framåt – goda nyheter! Bygg hälsa och hitta balansen mellan vila, träning och kost.

AUGUSTI: Känslomässigt är detta utan tvekan sommarens hetaste månad. Nu börjar det röra på sig och du kan förvänta dig att det händer roliga saker. Ja, Solen är i heta Lejonet där den lyser upp ditt passionerade 5:e partyhus. Du själ är i behov av upplevelser, utmaningar och äventyr. Planeterna är väldigt vänligt inställda så njut. Du har massor av vänner och det tycks ständigt vara något kul på gång i Perfekta dagar och nätter för att sitta och prata in på småtimmarna med dina vänner eller den du älskar.

Sommarhoroskop 2016 kärlek – väduren

Du är för impulsiv och hinner kanske inte riktigt känna efter innan ditt hjärta är i brand. Låt inledningsfasen ta tid i sommar så du hinner lära känna personen lite bättre innan du ger bort ditt hjärta.

Singel: Det är väldigt möjligt att du möter en pratsam person i juni som vill locka in dig i kärlekens labyrinter. Ta det varligt och se vad det här. Om det är rätt person återknyter ni kontakten i augusti när tiden för passion och kärlek är optimal.

Par: Du har tendens att vara ensamseglare och bestämma allt utan att fråga din äkta hälft hur du vill och känner. Se till att ni är aktiva och göra kul saker tillsammans i sommar. Om inte du får den stimuli du behöver finns risken att du kan känna dig kvävd av tvåsamheten och börja fantisera om andra.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du vädurens hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Oxen

JUNI: Socialt är juni en riktigt rolig tid. Se till att komma ut och träffa vänner, skratta och mingla. Din styrare Venus garanterar riktigt härliga dagar och kanske också en och annan stilla flirt. Strävsamma du stretar tappert vidare fram till midsommar för det ser inte ut som att du bara kan släppa taget om ditt arbete, släppa ut håret och fri springa över de gröna ängarna som din själ önskar. Å andra sidan – du är jätteduktig och det går riktigt bra för sig nu. Lita på din affärsnäsa och din intuition. Glittriga Merkurius vandrar vid din sida och guidar dig rätt.

JULI: Den positiva känslan från förra månaden spiller över i juli också och härligt nog kommer Venus att befinna sig i ditt tredje hus och sprida glädje i ditt privata liv. Det finns så många människor du vill hinna med att träffa och åter ännu fler som drömmer om att få hänga med dig så det gäller att fördela dina gracer klokt. Oxen behöver naturen, grönskan och havet för att komma i balans. Om detta är din semestermånad har du all möjlighet i världen att både vila ut och ha underbara upplevelser och kunna spara några vackra sommarminnen i ditt hjärta .

AUGUSTI: Nymånen infaller den 2/8 i ditt sensuella femte hus vilket förstås sätter dig, din vilja, dina känslor och ditt kärleksliv i fokus. Strax därpå seglar alla njutbara planeter in Jungfruns tecken där de bildar en härlig trigon till allt som är du. Du är i ditt esse och under dessa stjärnor kan du lätt forma livet som du vill att det ska vara .

Sommarhoroskop 2016 kärlek – oxen

Vissa tycker att du kör med falsk marknadsföring eftersom du i början av relationen ger sken av att vara den lugna, sensuella och förstående kvinnan. Ja, så kan det vara innan du engagerat dig känslomässigt. Din partner blir nog mer än förvånad vid upptäckten att du är en tuff brud med en okuvlig vilja. Var tydlig med vad du vill på en gång så slipper ni onödiga gräl.

Singel: Du är en klassisk viol som inte riktigt klarar av dejtingscenen, Tinder eller liknande sammanhang där du helt enkelt inte hinner med att känna in den andra. Du möter likasinnade i dans, yoga, musik eller konstnärliga sammanhang.

Par: För sinnliga, romantiska Oxen är tvåsamheten och kärleken närvarande i varje ord och handling. Ja, det är inte för inte som Venus är din styrande planet men försök att hålla tillbaka din svartsjuka när andra visar intresse för din partner.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du oxens hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Kräftan

JUNI: Oj en sådan intensiv vår, eller handen på hjärtat, intensiva år, som du har lämnat bakom dig Kräftan. Phu och hurra för att du faktiskt är på andra sidan allt det där.

Juni i år är en märklig och förvirrande tid. Tillhör du de kräftor som har planeter i Tvillingarna kan du komma att ryckas med i det föränderliga skeende som varar ända fram till 20/6. Det är en rolig men faktiskt också lite galen tid. Ingen är så trofast och arbetsam som du men i juni börjar det bli dags att uppmana dig att lägga ifrån dig pennan, datorn eller vad du har. Försök att avsluta vad du har för hand, stuva undan arbetet och rutinerna och vända blicken emot sig själv nu. Var lite ego och ta för dig av livet. Ovant va?

Nu befinner sig Solen i ditt tolfte hus och mitt bästa tips till dig är minfulness, yoga och långa promenader. Du behöver tystnaden för att hitta din egen röst i larmet. Den 20/6 är en stor dag för dig Kräftan för inte nog med att vi har underbar dallrande fullmåne, det är också då sommarsolståndet äger rum och Solen skiftar över till Kräftans tecken. Det här är supertillfället för dig att meditera eller utföra en ritual för Moder Jord.

Härifrån och en hel månad framåt går du in i den årliga fas när dina batterier laddas och du och hittar tillbaka till dig själv. Nu lugnar villervallan ner sig igen och allt blir så mycket lättare att hantera. Midsommarhelgen är underbar och se helst till att spendera den med dina nära och kära. De allra flesta Kräftor behöver sin klan runt sig för att känna sig riktigt lyckliga och må bra.

JULI: Juli är en underbar period när härliga trion Solen, Merkurius och Venus rör sig igenom i din sfär och fyller dina dagar med glädje och välmående.

Bered dig på en supersommar som förutom jordgubbar och grädde innehåller lagom doser av vila och rekreation, healing, glada skratt och rolig samvaro.

AUGUSTI: I augusti susar planeterna vidare in i Lejonet och Jungfrun och verkligheten knackar åter på din dörr. Se fram emot en riktigt härlig augusti med ett väldigt bra flöde i yrkesliv och karriär. Om du vill hålla dig steget före alla andra uppdaterar du din CV redan nu för hösten kan komma att innehålla intressanta nyheter och möjligheter till att utvecklas eller klättra i karriären.

Sommarhoroskop 2016 kärlek – kräftan

Kära Kräfta – det är så roligt att få berätta att alla roliga planeter som genererar kärlek, romantik, flirt och party kommer att passera igen ditt tecken och det är en superbra sommar du har framför dig. Minns att du kan få allt du vill nu.

Singel: En person misstar sig på dig och tror att din försiktiga taktfullhet är svaghet. Dumt drag. Det är svårt att veta hur iskall du kan bli innan man är placerad i kylan. Det kommer att komma trevande försök att återkoppla. Förlåt inte. Det finns andra alternativ att tillgå – juli är årets hetaste kärleksmånad.

Par: Du brukar inte vara den som visar din ilska men när du tappar behärskningen vid fullmånen 20/7 kommer du att märka att din partner faktiskt uppskattar din ärlighet. Ni behöver massor av tid tillsammans själva för ert förhållande fördjupas.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du kräftans hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Lejonet

JUNI: Till en början kommer inte juni att vara den där sköna, vilsamma oas man förväntar sig så här års och som du så väl behöver Leo. Tvärt om, för under junis första veckor står Solen i ditt offentliga elfte hus och du befinner dig i stormens öga. Det verkar som att alla vill hinna få sitt sagt och gjort snabbt innan sommaren tar vid. Nymånen den 5/6 kan utgöra kulmen av processen och vi kommer att få se så många arbetsplatser och organisationer förändras. Nu får du på nära håll se vad förvirring och förändring kan innebära på riktigt nära håll.

Positivt uttryckt är det i och för sig guldläge för den som är snabb i vändningarna och kan anpassa sig till nya förhållanden. Det kan vara väldigt bra att hålla sig framme och kanske tänka på att ha sin CV uppdaterad och klar. Det går bra för dig nu Leo, du är inne i flödet och det är i stunder som den här man verkligen förstår hur stark du är.

Den 20/6 är en superintressant dag eftersom energierna skiftar med buller och bång. Vi ha en fet fullmåne, sommarsolståndet och solens entré i Kräftan. Allt detta sker under en och samma dag och härifrån kan du.. soliga, gulliga du Leo faktiskt börja slappna av och känna att sommaren startar för dig också.

Du är den bästa vän en människa kan ha och den första att tänka på oss andra. Du ställer alltid upp för oss, dina vänner i vått och torrt.

Jag hoppas att du lägger dig på en skön plats och har det så bra som det bara går. Du behöver all vila som du kan få och fram till fullmånen den 20/7 bör du göra så lite som möjligt. Hoppas att dina nära är införstådda med detta och servar dig.

JULI: I juli får du öva din tillit och din tro på att Universum ger dig allt du behöver. Tro att du är älskad, behövd och alldeles underbar precis som du är. Tro på att allt ordnar sig utan att du har ett finger med i spelet. Vila och njut.

Fullmånen har inte hunnit klinga av helt innan Solen skiftar över till dina heta domäner och härifrån kan vi förvänta oss en sommar med klös, eller vad säger du Katten? Hur som helst… det är härifrån du är tillbaka i matchen och stämningen är optimal.

Horoskopet visar att tiden är kommen för dig att få tillbaka lite av allt den kärlek du sprider. Det är en supergynnsam, hjärtöppnande energi runt en hel månad framöver.

AUGUSTI: I augusti är klimatet det rätta och du går in i en jättefin period när din passionerade personlighet får fritt utrymme att uttrycka sig. Ett par fina sandaletter kommer att vara ett måste när du är den glittrande drottningen på sommarens fester.

Sommarhoroskop 2016 kärlek – lejonet

Planeterna kan knappast vara vänligare inställda till en person är de är till dig för det är bara kärlek som gäller i sommar. Venus och Merkurius gör dig attraktiv och flirtig ifrån i slutet av juli men augusti är ju naturligtvis din månad.

Singel: Trots fri tillgång på intresserade personer gör du klokt i att bara leka runt och sola dig i populariteten och njuta. Den person som är värld ett djupare engagemang kommer i augusti.

Par: Du bär så mycket ansvar Leo och har ett uppdämt jättebehov av att ta emot. Du behöver få utan att behöva ge tillbaka. Detta kan vara ett chockerande uppvaknande för en bortskämd partner. Minns att kärleken är störst och att den övervinner alla hinder. För dig med i sommar.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du lejonets hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Vågen

JUNI: Se fram mot en socialt utåtgående, glädjerik och flirtig månad. Det är så mycket vi ska hinna med att planera, många avslutningar och sommarfester att gå på så tiden före midsommar passar inte bra för varken resor eller vila. Ja, så är det ju varje år i juni men astrologiskt är detta inte en genomsnittlig juni utan snarare en extrem innehållsrik tid med intressanta konstellationer och fram till den 20/6 så spinner hjulen fort, fort.

Det är kaxiga energier i kosmos sänder ut och de som manar dig att ändra dina förutsättningar och plocka fram en ny uppdaterad version av dig. För dig Vågen kommer detta att vara tydligare än hos andra. Processen är i full gång i höst men du känner redan av den och agerar efter det.

Många av funderar på att vidareutbilda er, att skaffa er ett annat jobb till hösten medan andras drömmar mer kretsar om att resa utomlands. Vad du än tänker..

JULI: Ifrån den 21/6 träder Solen in i Kräftans tecken och det är riktigt mysiga och gemytliga strålar som Venus och Merkurius skickar åt ditt håll. Passa på att söka dina rötter. Det är ifrån hemmet, familjen och din närmsta krets som glädjen kommer. Du har behov av att känna säkerhet och stabilitet för att utvecklas optimalt.

Helst bör du inte vara så öppen för alla glada tillrop från universum utan bestämma dig för att juli är till för vila, mindfulness och healing. Du kommer behöva en vara på topp för att klara höstens alla roligheter. Fullmånen den 29/7 kommer med en livsbejakande energi och starka känslor. Strax därpå 22/7 träder Solen in i Lejonets tid och nu kanske du känner att det är dags att bjuda in äventyret, leken och flera människor i ditt liv.

AUGUSTI: Som alltid är tiden i Lejonet årets roligaste, glammigaste månad. Det finns en glädje och en generositet i Av någon anledning så känns allt så mycket mera spännande nu än i början av sommaren.

2/8 bjuder på en motiverande nymåne och här gör du klokt i att börja fundera på vad hösten ska erbjuda för nu befinner sig Jupiter i ditt tolfte hus och i september kommer lyckans planet in i ditt stjärntecken! Hurra! Det är bäst nyheten på 12 år för nu kommer du att få allt du vill och mer därtill.

Sommarhoroskop 2016 kärlek – vågen

Det vilar en harmoni över dina relationer hela sommaren och du och din partner tycks ha kommit över era hinder. Det är ett extremt utvecklande år ni går till mötes nu ifrån hösten och framåt.

Par: Sluta ta råd ifrån omgivningen om ditt förhållande. Alla olika åsikter gör dig bara förvirrande. Ta dina frågor direkt med din partner istället så kommer ni att komma varandra närmare.

Singel: Det är sommar och tid för lek. Att du lyckats hålla dig singel så här länge är utmärkt! Stressa inte in i en relation bara för att beundrare rycker i dig. Rätt tid att välja infinner sig under hösten.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du vågens hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Tvillingarna

JUNI: Det är en så bubbligt, rolig, social och förväntansfull tid nu när Solen befinner sig i ditt tecken (20/5 – 20/6). Juni 2016 är en högst ovanlig månad som präglas av ett rörligt storkors (ett ovanligt spänningsförhållande mellan planeterna) på himlavalvet som påverkar alla men dig i synnerhet.

Detta är en spännande period in din utveckling, en förändringarnas tid. Nymånen den 5/6 är startskottet till en mycket intensiv fas som speedar på händelserna i ditt redan så fartiga liv. Du bör hålla dig framme yrkesmässigt, gå på intervjuer, ansöka, chansa, charma och ta inspiration. Det är troligt att det resulterar i nya eller bättre arbetsuppgifter.

Resor, flirt och partyn är vad sommaren kommer att ge. Venus finns vid din sida hela perioden och allas blickar dras till dig.  Detta skeende rullar på fram till den 20/6 när energin blir en helt annan. Fullmåne, sommarsolstånd och Kräftans stjärntecken – allt på en och samma dag. Vid midsommartid skiftar solen över till känslosamma vattentecknet Kräftan och som i ett trollslag ändras energin radikalt. Borta är det hektiska snabba tempot och kvar blir du med sommaren och lugnet runt dig.

JULI: I juli gör du klokt att uppsöka en skön, vilsam grön oas där du kan slappna av och andas ut. Hela månaden står för kärleksfullt mys och trevlig samvaro. Ja, som du hör är detta precis vad du behöver! Du tillhör dem som har ett ytterst känsligt system och många av er stora förnekare till detta faktum.

AUGUSTI: I augusti kommer ditt sociala geni, ditt öppna sätt och lättheten att lära känna nya människor väl till pass. Alla härliga planeter har radat upp sig Jungfrun och det bildar en fin, fin vinkel till dig och livet ser ut som det innehåller idel möjligheter! Dina livsandar har återvänt, du är på topp och åter är du den där glada optimisten som entusiasmerar. Ge dig ut och flirta i sommarnatten, dansa och lek! Det här är en underbar period och skeendena banar vägen för en ytterst gynnsam höst.

Sommarhoroskop 2016 kärlek – tvillingarna

Du har full koll livet och njuter i fulla drag för äntligen har du funnit balans. Saturnus som fortfarande befinner sig mitt emot, har fått dig att utvecklas och mogna och idag du vet du precis vem du är och vad du vill ha ut av dina relationer. Du vinner på att vara lite mer flexibel, kärleksfull och förlåtande emot andra.

Singel: Du älskar att flirta och i juni är det lätt att du får mer uppmärksamhet än vad du kan hantera. Satsa hellre på kvalitet än kvantitet. I augusti finns goda möjligheter att möta en person god nog att vara en livskamrat.

Par: Människor dras ständigt till dig och din Darling kan emellan varven få det tufft att hantera sina känslor. Sätt dig in i älsklingens situation – det är inte lätt att vara tillsammans med zodiakens charmigaste. Den här sommaren är som bäddad för kärlekslycka så pussa bort alla orosmoln så blir sommaren perfekt.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du tvillingarnas hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Jungfrun

JUNI: Ljuvliga Jupiter utlovar överflöd och lycka hela sommaren och nu kan och bör du passa på att ta för dig av allt. Att det regnar manna från himlen händer ju endast en sommar vart 12 år!

Det är en massa aktivitet på gång i ditt ”systertecken” Tvillingarna och under månades första tre veckor kommer det att hända massor på väldigt kort tid. Det har ju bildats ett storkors på himlen (stark spänning mellan planeter) och du är en av huvudrollsinnehavarna i det superintressanta kosmiska skådespelet.

Nu saftar Universum på av fulla krafter och vid nymånen den 5/6 är skeendet maxat! Vad det innebär? Att de stora förändringsprocesser som varit på lut, som vi någonstans vet inte kan undvikas – drar igång och nu transformeras världen. Viktigt för dig i en stund som detta är att fråga dig vad det är du vill att livet ska ge dig. Fundera lite över hela ditt livspussel och se om du vill ändra något eller kanske till och med allt? Uttala dina önskningar och det ska bliva dig givet! Kärlek, pengar, daglig sysselsättning, boende, vänner och karriär. Allt detta och mer där till är saker som du i tider som dessa kan byta ut, förbättra, fixa eller få för allra första gången. Tiden fram till den 20/6 är verkligen SUPER för din karriär! Passa på att söka nytt och bättre om du inte är nöjd.

JULI: Ifrån fullmånen den 20:e kastar sig universum sig på nödbromsen och livet kommer inte att snurra fullt så fort. Nu är det känslomässiga processer som ska integreras, familjen, kärleken och dina vänskaprelationer som behöver boostas. Alla vill ju ha sin beskärda del av dig. Se till att inte ge bort dig själv till förmån för andra. Du behöver ju vila och ladda batterierna precis som alla andra.

AUGUSTI: Nu rör sig alla de härliga planeterna över på din planhalva. Jag upprepar det jag skrev där uppe om att uttala sina önskningar.. Jag tror så mycket på attraktionslagen och positiva affirmationer. Det här är din sista månad med Jupiter men förmodligen den bästa. Passa på att charma, chansa och i värsta fall tjata. Det här är tiden som ALLT kan hända. Lycka till!

Sommarhoroskop 2016 kärlek – jungfrun

Din personliga charm är på topp och aldrig har du väl stålat som nu. Ja, självförtroende är sexigt och du har verkligen lärt dig konsten att värdesätta dig själv och vet nu vad du vill ha i livet. Du får vad du vill så frågan du ska ställa dig är snarare vad det är du vill ha av livet.

Par: Nu när du har vuxit så mycket som människa och utstrålar en naturlig säkerhet så blir det heller inte så mycket negativ spänning och tjafs som ni hade tidigare. Om du vill är detta din optimala kärlekssommar och många Jungfrur väljer att bli gravida, gifta sig eller ta andra viktiga steg i tvåsamheten.

Singel: Det är sommar och i år är du utan tvekan zodiakens vinnare. I kärlek kan du göra lite som du vill. Många av er känner att det är viktigare att bygga upp det egna jaget och satsa på sig själva. Klokt – men det finns hur många som helst där ute som trånar efter dig.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du jungfruns hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Skorpionen

JUNI: Om man ska dela upp sommarmånaderna i bra, bättre och bäst så är det juni som kammar hem den lägsta poängen. Perioden börjar spänt och rörigt med ett storkors alla de rörliga tecknen och de första 10 dagarna är inte särskilt bra för dig. Du – zodiakens hetaste person kommer inte att sakna spänningsmoment när Solen, Venus och sedan Merkurius rör sig igenom ditt passionerade åttonde hus fram till den 19/6 men.. stora frågan är om livet och dina intima relationer funkar smidigt nu. Planeten Mars backar igenom Skorpionen ända fram till den 29/6 juni vanligen betyder det livet går lite trögt. Väldigt gynnsam och härlig vändpunkt kommer den 20/6 vid fullmånen, sommarsolståndet och Solens entré i Kräftan. Härifrån börjar din egentliga sommar.

JULI: Generellt kan du förvänta dig en jättefin tid när dina sommarönskningar om vila, mys, och delad glädje blir uppfyllda. Att planeten mars bana vände rätt den 29/6 är superbra! Nu hittar du tillbaka harmoni och hälsa. Härliga, heta juli erbjuder långt mycket njutbarare kvalitéer än förra månaden och kan väl bäst beskrivas som vilsamt lekfull. Här skulle det inte förvåna om kärlekens och passionens flamma tänds inom dig. Det kan vara så att du träffar en ny kärlek eller får upp ångan med din partner.

AUGUSTI: Det här är utan tvekan bästa sommarmånaden för solen befinner sig i ditt femte hus och kärlekstemat fortsätter att dominera ditt liv. Sent på kvällen den 2/8 infaller en härligt livgivande nymåne i Lejonet samtidigt som Mars lämnar ditt tecken (och kommer nu att hålla sig undan dig i hela två år). Phu! Nu minskas friktionen mellan dig och andra. Njut av sommaren och kärleken som flödar runt dig ända fram till den 22/8. Då går solen in flitiga Jungfruns tecken och det börjar bli dags att tänka på arbete, studier och verkligheten tar vid.

Sommarhoroskop 2016 kärlek – skorpionen

Du är inne i en process med dig själv när din själ strävar efter att komma högre och utvecklas. Mars närvaro plockar fram din inre krigare och du kan inte kompromissa när det gäller dina inre övertygelser vilket kan göra att det skär sig mellan dig och din partner emellanåt.

Singel: Den underbara person som kommer in i ditt liv under sommaren får alla dina tidigare erfarenheter av kärlek att blekna och tona bort. Skynda långsamt och flytta inte ihop på en gång så har ni alla förutsättningar att bli mycket lyckliga.

Par: Heta känslor, stor passion och ett och annat gräl kan förekomma mellan dig och din Darling. Minns att kärleken är det största och att den övervinner allt. Ni är ett jättebra team och låt inte ditt humör styra.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du skorpionens hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Skytten

JUNI: Din juni kan inledningsvis – till 8/6 vara både jobbig, turbulent och konstig. Ytterst extrema energier (ett storkors med knasiga planetförhållande) har dominerat himlavalvet. Skeendet kulminerade vid nymånen den 5/6. Om man ska se den ljusa sidan är det här ett avbrott ifrån jobbiga Saturnus som har kastat sin stränga skugga över ditt liv i ett års tid. Positivt med Saturnus närvaro är din utveckling, alla insikter du gjort, illusionerna du lämnat bakom dig. Idag vet du precis vem du är och var du står.

I övrigt har juni massor av skoj att erbjuda. Du har Venus och Solen i ditt sjunde relationshus och vem vet vad som händer i ditt kärleksliv. Flirt, bus och resor är troliga resultat av den här energin. Det är en jätterolig, händelserik och social månad när du är till din fördel.

Den 20/6 har vi en fet fullmåne i Skyttens tecken och din sommar sätter igång på allvar. Nu infaller också sommarsolståndet och den 21/6 går Solen in i Kräftans tecken. Midsommar har verkligen förutsättningar att bli super.

JULI: Din juli är raka motsatsen till juni. Det är som att komma in i en helt annan värld – en lugn, grön vacker sommaroas. Det är möjligt att du tycker att det skulle kunna hända mer än vad det gör. Men passa på att vila, myska med dina nära och kära nu när alla jobbiga planeter håller sig borta. Ett tips till dig är att satsa på hälsan – både träning, motion och mat. Se till att du proppar dig full med vitaminer, solar, badar och blir så fin och stark som det bara går. 22/7 träder Solen in i Lejonet. Härligt! Eldenergin gör dig gott och månades sista dekad är härlig. Satsa på att släppa allvaret i sommar och res så långt bort du kan. Att hitta tillbaka till dig själv och åter bli ditt sociala glada jag måste få högsta prioritet.

AUGUSTI: 2/8 blir månen ny i Lejonet och samma dag går även Mars tillbaka in i ditt tecken och i och med det tar den eldiga energin över ditt liv helt. Du kan bli lite väl impulsiv och bör vara lite försiktig. Om du hamnar i en diskussion där ni talar förbi varandra gör du klokt i att pausa.

Du har fortfarande tankar på hur du ska lösa ditt livspussel och funderar över hur du ska lösa de praktiska områdena i livet som pengar, jobb och boende. Anledningen till detta är förstås att du som den skytt du är strävar efter frihet.

Det finns en jättebra dynamik här och du kan känna dig oövervinnerlig och stark. Kanske börjar du ett nytt jobb, studier eller ger dig ut på en resa.

Sommarhoroskop 2016 kärlek – skytten

Många av er står vid kanten av kärlekens smörgåsbord och smakar lite här och där men tvekar att gå in en fast relation. Låt inte din rädsla att fastna hindra dig ifrån att bli kär. Man får faktiskt ändra sig även i kärlek.

Singel: Du tycks ha fallit för en person som är djup och svår och kämpar stenhårt på att komma honom in på livet. Minns att man inte bör ragga med Saturnus. Risken att man fastnar för en riktig tråkpåse är överhängande. En kul härlig chans kommer som verkar vara mer din stil kommer i din väg i augusti.

Par: Händelsernas utveckling i juni gör att du kanske har en och annan synd på ditt samvete. Det finns kanske saker som du skulle kunna ha gjort och sagt annorlunda men.. förlåt dig själv. Satsa på framtiden nu.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du skyttens hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Stenbocken

JUNI: Det är sommarvarmt och vackert men trots det tycks du ha svårt att släppa taget om yrkeslivet i juni. Det rörliga storkorset (knepiga energin som härskat 1 -10 juni) har rört till det och det tycks finnas hur mycket som helst att göra och uppenbarligen går det jättebra för dig i yrkeslivet. Ja, du kanske vill hinna med allt före semestern. För att understryka det ytterligare befinner sig Solen, Venus och Merkurius i ditt flitiga arbetshus.

Tillåt dig själv att ta en riktigt lång semester njuta nu när allt livets goda erbjuds. I sommar avlöser den ena roliga händelsen den andra. Skeendena 20-21/6 ändrar energin tvärt. Det är en så kraftfull vändning att du kan känna det fysiskt. Solen träder in i Kräftan och ditt sjunde hus – här börjar din sommar.

JULI: Du har varit alldeles för uppe i din karriär hela året och det har inte funnits många dagars vila. Allt din själ vill nu är att du vilar. Se till att tar en lång välbehövlig semester. Smart tips/svår själslig utmaning är att lämna mobilen hemma när du reser iväg. Det tycks inte finnas ett enda moln på din blåa semesterhimmel Stenbocken! Du kan gilla att dra dig undan och koppla av lite för dig själv såhär års men dina nära och kära, vänner och bekanta vill gärna se mer av dig nu.

Vänner och det sociala livet gör livet gott att leva och allt ser ut att fungera ovanligt smidigt nu. Goda vänner du känt att du mist kontakten med hör av sig till dig med en inbjudan. Fullmånen den 20/7 är ju speciell eftersom den infaller i ditt tecken och innehåller massor av igångsättande energi. I sommar får du allt du vill på kärlekens arena och relationen präglas av samstämmighet och glädje.

AUGUSTI: I heta augusti befinner sig Solen i Lejonet samtidigt också i ditt åttonde hus – hemligheternas kammare. Försök att nå in i dig själv och ta reda på vad du verkligen vill ha ut av livet och håll fast vid den tanken. Det kan vara svårare än man tror att hitta rätt i själens labyrinter.

Den kommande hösten har du möjlighet att förverkliga dina drömmar. Gör upp en konkret handlingsplan för hur du på lättaste sätt förverkligar dina idéEr. Simsalabim.. Allt faller på plats! Mirakel sker om du tillåter dig att tro på det!

Sommarhoroskop 2016 kärlek – stenbocken

Venus gör dig till en kärleksmagnet från 18/6 – 13/7 och i sommar är du den som alla vill ha. Motstå frestelsen att falla för den massiva flirt som en vän till familjen sätter in i juli. Trots att kemin är rätt är inte omständigheterna det och du kan i värsta fall göra dig illa i relationen.

Singel: Det är bra att du har klart för dig vilka krav ”Din Älskling” ska uppfylla. Men var inte så fixerad vid detaljerna att du missar den underbara person som kommer i din väg i sommar.

Par: Res bort från familjen och sätt upp en ”stör inte skylt” på hotellrummet. Ni kommer närmare varandra än tidigare och en nästan overklig känsla av lycka infinner sig. Det verkar som du äntligen kan sänka garden och släppa kärleken inpå livet.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du stenbockens hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Vattumannen

JUNI: Inledningsvis är din juni en riktigt knepig månad. 1 – 8/6 påverkar det rörliga storkorset (knasig o ovanlig konstellation) och skapar anspänd och tuff energi. Krigaren Mars som bildar kvadratur påverkar dig starkt och det ser inte ut som att du får det riktigt som du vill. Du kan ha tendens att bli lite påstridig nu – vilket i och för sig inte är fel. Någon kanske måste ta kommandot om något ska bli gjort. Ta inte åt dig om det blir fel mellan dig och andra. Inte ditt fel Vattenbärare!

Ganska snart efter det datumet blir livet – simsala bim – riktigt njutbart plötsligt! Du har några ljuvliga, sociala dagar där som bäst avnjutes i goda vänners lag fram till den 20/6 när energin plötsligen kovänder.

JULI: I juli lugnar allt ned sig och planeterna är ovanligt välvilliga emot dig och månaden brer ut sig framför dig som ett stilla hav. Delegera arbetsuppgifter till andra familjemedlemmar och lär dig att allt kommer att gå vägen även utan att du har ett finger med i spelet och styr upp det. Släpp kontrollbehovet! Unna dig lyxen att bara vara och njuta av livet och sommaren. Du behöver lek, rekreation och massor av kärlek. Om du inte känner att du får nog – öka dosen! Det går inte att överdosera.

AUGUSTI: Den andra augusti har vi en pigg och igångsättande nymåne i Lejonet. Det kan vara vid denna tid ungefär som du åter riktar dig utåt emot människorna igen. Du mår gott nu och balanserad och tillfreds med dig själv kan du till och med gilla att att vårda dina relationer. Vissa av er är ensamvargar och kanske inte så himla pigga på att hålla kontakten med släktingar och vänner. Nu är rätt läge och de blir garanterat glada om du visar att du minns dem. 18/8 infaller en superhärlig och mäktig fullmåne i ditt tecken. Augustifullmånen är energisprakande och generös och den roligaste på hela året. Låt den fylla dig med energi och livslust inför en spännande höst.

Sommarhoroskop 2016 kärlek – vattumannen

Både juli och augusti är superbra månader för relationer. Kärleken till din partner fördjupas när ni spenderar mer tid tillsammans och känslor och sanningar som du burit in om dig behöver komma ut.

Singel: Ett möte som berör dig djupt får dig att tänka i nya banor. Du blir rädd när din vän börjar tala om kärleken alldeles för tidigt. Hmm.. Det tar tid för dig att knyta an och du klarar inte av om det går för fort! Försök förmedla det i tid annars blir det inget mellan er.

Par: Enda sättet att hålla kärleken levande är att våga vara fullständigt öppen och sanningsenlig. Få din partner att inse att din fobi för att bli kvävd av relationen inte är ett hot mot er kärlek.

LÄS OCKSÅ: Här hittar du vattumannens hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Sommarhoroskop 2016 Fiskarna

JUNI: Din juni fick en smått galen start eftersom det har bildats ett stort kors på himlen som dominerar skeendena under de första 10 dagarna. (Ett starkt spänningsförhållande mellan planeterna i de rörliga tecknen.) Oj, vad mycket som kommer hända och vilka starka skeenden som drar igång. Det är superkrafter som strålar runt dig den här sommaren.

Jupiter, Neptunus och Venus ledsagar dig och det kan knappast vara bättre läge än nu. D vem vet vad som händer i ditt kärleksliv. Flirt, bus och resor är troliga resultat av den här energin. Den 20/6 har vi en fet fullmåne i Skyttens tecken och din sommar sätter igång på allvar. Nu infaller också sommarsolståndet och den 21/6 går Solen in i Kräftans tecken. Midsommar har verkligen förutsättningar att bli super.

JULI: Satsa på att ha mycket folk runt dig i sommar. Du har haft en tendens att dra dig undan en tid. Vet att delad glädje är dubbel glädje. Rätt sköt kan sommaren ge resor, flirt och partyn och härlig gemenskap med andra.

Det är så fina aspekter i ditt horoskop nu, att underbara saker kan komma till dig. Den härliga energin kickar igång ditt system du känner att kreativiteten, livsglädjen och din leklust återvänder. Du är superattraktiv nu och människor dras till dig. Andra kan reagera på att du är så rak i kommunikationen och tydligt visar din vilja. Härligt! Det är bra att du vågar vara i din kraft och ta plats.

AUGUSTI: I augusti länkas kärleksgudinnan Venus och pådrivande Mars till ditt horoskop och ditt privatliv tenderar att bli hetare och mysigare än på mycket länge. Jupiter rör ju sig de sista graderna i Jungfrun under denna månad och det skänker dig tur och glädje.

Håll dig framme – chansa, charma och tjata. Sondera terrängen, fråga och ansök. Det kan hända massor med både ditt inre och yttre liv nu.

Sommarhoroskop 2016 kärlek – fiskarna

Sommaren innebär en pånyttfödelse när du känner att kreativiteten, livsglädjen och din leklust återvänder.. Det är en tid av personlig tillväxt och det är viktigt att din partner håller jämna steg med dig annars kanske du tappar intresset. Du utvecklas så snabbt och vill så mycket med ditt liv.

Singel: Dina platoniska känslor för en person nära dig slår lätt om och till kärlek av den hetare sorten i juni. Frågan är om du ska köra på där eller invänta nya möjligheter. Det finns ju en chans att vänskapen tar slut.

Håll ett öga på din dator i augusti när uppmuntrande e-mails från ett ”fan” gör ditt liv spännande.

Par: Många av er rycks med av Jupiters mirakulösa krafter och känner att ni vill ta nya modiga kliv tillsammans. Det kan vara boende, barn, resor eller vad som helst som innebär fördjupande förhållande. Det ser så vackert ut!

LÄS OCKSÅ: Här hittar du fiskarnas hela årshoroskop för 2016

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

 

Nyfiken på astrologi och horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss! Med astrologen  Margareta Hedin som kursledare.