Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

HÖSTENS MODE 2011: Pyton-feber

Slingrande hett och supertrendigt!
Pytonmönstrat är en av höstens stora trender, och syns på såväl skor, väskor som klänningar. Damernas.se guidar dig till trenden och tipsar dig om de bästa pytonmönstrade köpen. Läs mer efter klicket ...

PSST! Läs om höstens viktigaste trender och nyckelplagg i nya numret av Damernas värld, ute i butik nu!

Det är vågat, exotiskt och supertrendigt. Pytonormens skinn är högsta mode i höst, både som fejk, äkta vara och print, och förekommer i alla möjliga färger.  Från blekt grått, till gult och grönt. 

Gucci, Christian Dior, Dries van Noten och Missoni är några av dem som använder pytonmönstrat i sina kreationer, men flitigast förekommer ormens mönster hos italienska modehuset Prada och franska Chloé.  
Hos Prada använder man pytonmönster på kappor och väskor, och som accessoarer till skor. De stövelliknande skor från Prada som du kan beskåda nedan är inget annat än skor med tillhörande pytonstrumpa. Hos Chloé används ormens skinn i form av prints på klänningar, kjolar och kappor.  

TRENDTIPS!- Satsa på en väska i pytonmönster. Inspireras av Pradas och Bottega Venetas gula väskor.- Vill du satsa på ett plagg i pytonprint? Chloé skapar säsongens snyggaste pytonplagg, i tunna tyger med print. För att inte tala om den 1970-talsinspirerade jetsetklänningen som du kan se nedan ...- Välj gärna fejk eller print. Man får så klart välja vad man vill, men vi på Damernas värld förespråkar så klart fejkskinn och print. 

Chloé, Prada, Gucci, Chloé, Prada
Prada, Chloé, Prada, Bottega Veneta, Dries van Noten
Leonard, Missoni, Chloé, Dries van Noten, Christian Dior