Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Höstens stickade trendplagg

I höst är det spännande stickblandningar och stickade kreationer i skulpturala former som gäller. Sugen på höstens värmande trend? Damernas.se guidar dig efter klicket.Det blir kallare och kallare. Höstens stickade trend är en högst välkommen sådan. Kabelstickade tröjor, oversize koftor, polokragar och stickade klänningar. Catwalken är full av stickade trendplagg. Kabelstickat och experimentella former är två av de stora sticktrenderna. 

Några av alla de designers som tog fram stickorna till sina höst och vinterkollektioner är Alexander McQueen, Michael Kors, Stella McCartney och Philip Lim.

TRENDTIPS- Stickat matchat med stickat i spännande stickblandningar är en stor trend i höst, inspireras av Stella McCartney.
- Polokragen är tillbaka och den passar utmärkt på den kabelstickade tröjan över finklänningen, inspireras av Michael Kors.
- Oversize-trenden syns även bland de stickade trendplaggen, satsa på en lång, svepande oversizekofta, inspireras av Philip Lim och Aganovich.
- I höst syns även en hel del stickade klänningar, spana in Stella McCartney, Biagotti, Alexander McQueen och Cacharel som alla skapat vackra stickade klänningar.

Just Cavalli, Aganovich, Allude, Stella McCartney
Philip Lim, Stella McCartney, Michael Kors, Carven
Biagotti, Alexander McQueen, Cacharel, Michael Kors

PSST ... i morgon tipsar vi om de snyggaste stickade plaggen ute i butikerna just nu. Missa inte!