Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Höstens trendfärger 2012

Nyfiken på höstens och vinterns trendpalett? Damernas.se guidar dig till säsongens trendigaste färger 2012 och berättar hur du bär dem bäst. Läs mer efter klicket nedan.
Glöm murriga höstfärger, denna säsong kan du se fram emot en starkare och klart lysande färgpalett som för tankarna till ädelstenar. Färger att utgå ifrån när du väljer höstgarderob är safrirblått, smaragdgrönt, ametistlila, rubinrött och spessartinsorange. Detta är färger som vi denna säsong ser hos bland annat Alberta Ferretti, Lanvin, Gucci och Miu Miu.
Den starkast lysande juvelen är den röda. Höstens trendbild är fullkomligt överöst av olika mörka, röda nyanser. Vackert och dramatiskt att det förslår. 

I nya numret av Damernas Värld guidar vi dig till en rad röda nyanser som mår bra i sällskap med höstgula toner som ockra och saffran. Hämta mängder av höstinspiration i modejobbet "Bordeaux, ockra och saffran" i nya numret av Damernas Värld

TRENDTIPS! – Matcha färgerna med varandra, men gör det varsamt. Exempelvis kan du nå spännande effekter när du adderar accessoarer i en avvikande färg. Ett bra exempel på detta Lanvins smaragdgröna klänning som piffas upp med ett safirblått halsband.
– Våga bära samma färg från topp till tå. Effektfullt och otroligt trendigt! Matcha kappan med byxor i samma färg, men bryt av med skor i en lite annan nyans. Inspireras av Alberta Ferretti.
– Vill du anamma trenden, men vet inte vilket plagg eller accessoar du ska satsa på? Välj kappan! Frångå den svenska vinteruniformen – svart höstkappa och svarta skor – och väga juvelfärger på kappan. Inspireras av Alberta Ferretti, Sportmax och Haider Ackermann

Haider Ackermann, Alberta Ferretti, Stella McCartney, Lanvin
Sportmax, Haider Ackermann, Michael Kors, Gucci

Carven, Christian Siriano, Sportmax, Tommy Hilfiger
Alberta Ferretti, Lanvin, Gucci, Miu Miu