Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

HÖSTENS VIKTIGASTE PLAGG

Höstens viktigaste plagg är kappan. Aldrig tidigare har det florerat så många kappor på catwalken. Men det är framförallt en modell som dominerar denna säsong ...
Låt oss presentera höstens trendigaste kappa, du ser den efter klicket. 

Tofsiga mohair-parkas, pälsar, dufflar och capes.  Ytterplagg dominerar trendsäsongen totalt. En välkommen överraskning för oss häruppe i norr, som syns i jackor och kappor under större delen av året. 

Burberry Prorsum gör till exempel en kollektion som huvudsakligen består av ytterplagg. "Alla är alltid ute efter den perfekta vinterkappan, och den här säsongen finns det flera exempel på den varan", säger Leonardo Girombelli, varumärkesansvarig på TheCorner.com. 

Förutom att det finns många perfekta kappor, så finns det framför allt MÅNGA kappor. Men trendigast av alla kappor är de oversize:ade kapporna med drop down-ärmar,
Trendkappan syns hos ett flertal designers denna säsong. Bland annat Stella McCartney, Prada, Marni, Fendi, Jil Sander och Donna Karan.
Kappan finns i flera utföranden: lång ärm, trekvartsärm, med bälte, utan bälte och med eller utan slag. 

TRENDTIPS!- Skippa svart i år. Våga färger som vitt, kornblått, senapsgult, orange, rostrött, smaragdgrönt eller petroliumblått.
- Låt en polotröjaskrage sticka upp i halsringningen och har du kortare ärm på din kappa: Tveka inte att låta din undertröjas ärmar sticka ut, gärna i en avvikande färg.
- Variera din kappa genom att lägga till ett skärp. På detta sätt kan du ha den löst åtsittande utan skärp ena dagen, och sno kappan runt om dig (lägga slagen omlott) och skapa en timglassilhuett med hjälp av ett skärp den andra dagen.