Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: Janerik Henriksson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Inspireras av prinsessan Sofias snygga vinterstil - (och kolla in de snygga örhängena!)

När prinsessan Sofia nyligen gjorde ett officiellt besök på Sophiahemmet i Stockholm bar hon en snygg vit kappa och coola svarta boots - en riktigt inspirerande vinterstil. Men allra mest älskar vi hennes örhängen! Kolla in var de kommer ifrån och - du kan köpa dem redan nu. 

Prinsessan Sofia har haft en minst sagt händelserik höst och vinter. Under stora delar av förra året arbetade Sofia som volontär på sjukhuset Sophiahemmet i Stockholm, där hon också är hedersordförande. I november kom beskedet att Sofia och Carl-Philip smittats av Covid-19, men båda klarade sig utan större men. Och i december tillkännagavs det att Sofia väntar parets tredje barn! Nu är de ute och representerar igen och härom veckan besökte de båda Sophiahemmet i Stockholm för att vara med när eleverna på Sophiahemmets högskola tog sin examen - en digital händelse i år. Sofia höll tal till de nyutexaminerade sjuksköterskorna och barnmorskorna - kolla in det här.  

Foto: Janerik Henriksson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Prinsessan Sofia bar en snygg vit teddykappa i sk faux shearling från danska märket Co'Couture och under bar hon svarta byxor och svart polo. (Kanske är polotröjan inspirerad av kronprinsessan Victorias favorittröja från Filippa K?) Sofia matchade sin outfit med svarta coola boots och en snygg svart väska med bambuhandtag som påminde om Guccis klassiska bambuväskor. 

Prinsessan Sofia i snygga silverörhängen.Prinsessan Sofia i snygga silverörhängen.Prinsessan Sofia i snygga silverörhängen.
Prinsessan Sofia i snygga silverörhängen. Foto: Janerik Henriksson/TT / TT NYHETSBYR¿N

Det som lyfter den här outfiten är de coola örhängen av svenska smyckesdesignern Maria Nilsdotter. Sofia är så snygg i dem! 

Prinsessan Sofias örhängen hittar du här: 

Sofias örhängen från Maria Nilsdotter.Sofias örhängen från Maria Nilsdotter.Sofias örhängen från Maria Nilsdotter.
Sofias örhängen från Maria Nilsdotter.

Örhängena är ganska långa, ca 6 cm, och tillverkade i silver. De består av flera ringar och längst ned dinglar en vass dekoration som ger örhängen en lite mer punkig attityd. Säljs styckevis. Örhänge Chaos Queen, Maria Nilsdotter. Mer info och köp här (länk till Wakakuu.)  

Jacka i fuskpäls från Stand Studio 

Jacka i fuskfårskinn från Stand Studio.Jacka i fuskfårskinn från Stand Studio.Jacka i fuskfårskinn från Stand Studio.
Jacka i fuskfårskinn från Stand Studio.

Sofias kappa är slutsåld, men denna jacka från svenska märket Stand Studio äger hon också - på rea just nu! Den är kortare, mer som en jacka och har snygga kontrasterande fickor och detaljer i brunt. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Prinsparet med de två barnen Gabriel och Alexander.Prinsparet med de två barnen Gabriel och Alexander.Prinsparet med de två barnen Gabriel och Alexander.
Prinsparet med de två barnen Gabriel och Alexander. Foto: Instagram @prinsparet

I bilden ovan, som de delade på sin instagram - följ dem här @prinsparet - bär Sofia den snygga faux shearling jackan från Stand Studio. 

Sofias snygga svarta boots ger hela looken lite edge.Sofias snygga svarta boots ger hela looken lite edge.Sofias snygga svarta boots ger hela looken lite edge.
Sofias snygga svarta boots ger hela looken lite edge. Foto: Janerik Henriksson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Svarta boots i westernstil 

Boots från Vagabond.Boots från Vagabond.Boots från Vagabond.
Boots från Vagabond.

Vi vet inte varifrån Sofias snygga boots kommer, men här är ett par liknande, i lite edgy westernstil. Boots Betsy från svenska märket Vagabond (rea just nu!). Mer info och köp här (länk till Åhléns.)   

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria invigde Stockholm Fashion Week - här är plaggen hon bar!