Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: TT Bild

Inspireras av Victoria – 8 snygga örhängen som har det där lilla extra

Kronprinsessan Victoria bär ofta snygga örhängen och vi lät oss inspireras – här är 8 snygga par örhängen att lyfta din look med! Oavsett din stil så är örhängen kanske det smycket som är mest trendigt just nu. 

Att örhängen är på modet har nog ingen undgått och just nu finns det örhängen för alla stilar. Oavsett om du gillar små klassiska pärlörhängen, creoler eller stora hoops - här har vi hittat 8 par snygga örhängen som känns helt rätt i vår. Vi har låtit oss inspireras av kronprinsessan Victoria när det gäller val av örhängen - är det någon som bär dem med stil är det hon! Hon ses ofta med örhängen som sticker ut och som gör ett statement, medan de andra smyckena hon bär är mer sparsmakade. (Å, jo vi har även sett massor av snygga armband på kronprinsessans handleder, ska tilläggas!) Och som vanligt väljer Victoria ofta svenska designers! 

1. Pärlörhängen i guldcreoler 

Foto: Jonas Ekströmer/TT / TT NYHETSBYRÅN

Dessa snygga ringar med pärlor har vi sett Victoria i flera gånger och de är riktigt snygga! Pärlorna är organiska och oregelbundna i sin form vilket ger dem en uppdaterad look. Och även om de är trendiga just nu är de också helt tidlösa! 

Örhängen med hängande organiska pärlor från Anni Lu.Örhängen med hängande organiska pärlor från Anni Lu.Örhängen med hängande organiska pärlor från Anni Lu.
Örhängen med hängande organiska pärlor från Anni Lu.

Här är ett par snarlika (tyvärr vet inte varifrån Victorias örhängen kommer) örhängen med ringar i guldfärg och pärlor. Dessa heter Gertrude pearl hoop och kommer från Anni Lu. Mer info och köp här (länk till Wakakuu.)  

2. Stora ringar i silver från Sophie by Sophie 

Foto: Jonas Ekströmer/TT / TT NYHETSBYRÅN

Dessa ringar modell större från svenska smyckesdesignern Sophie Gyllenhammars märke Sophie by Sophie använder kronprinsessan ofta. De heter Pyramid hoops och är gjorda i mässing som är pläterad med rodium.

Örhängen, Pyramid hoops från Sophie by Sophie.Örhängen, Pyramid hoops från Sophie by Sophie.Örhängen, Pyramid hoops från Sophie by Sophie.
Örhängen, Pyramid hoops från Sophie by Sophie.

Victorias örhängen från Sophie by Sophie finns även i mindre varianter. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)   

3. Statement örhängen från Maria Nilsdotter 

Foto: Jonas Ekströmer/TT / TT NYHETSBYRÅN

Dessa stora örhängen från svenska designern Maria Nilsdotter passar verkligen otroligt bra på kronprinsessan. Här bär hon dem under en officiell middag på slottet och matchar looken med en stram knut i nacken - så elegant men samtidigt coolt! Kronprinsessan äger flera par örhängen från Maria Nilsdotter, bland annat ett par som föreställer Pippi Långstrump. 

Örhänge Magic Moon från Maria Nilsdotter.Örhänge Magic Moon från Maria Nilsdotter.Örhänge Magic Moon från Maria Nilsdotter.
Örhänge Magic Moon från Maria Nilsdotter.

Örhänget heter Magic Moon och säljs styckesvis och det är så pass stort, ca 9,5 cm högt, så det räcker gott med ett örhänge, som ett riktigt statement. Gjorda i silver med strasstenar. Mer info och köp här (länk till Wakakuu.)  

4. Stora – chunky hoops i guld 

Foto: JONATHAN NACKSTRAND / TT NYHETSBYR¿N

Hoops, eller creoler som de också kallas är verkligen högsta mode just nu, allt från små nätta ringar till stora smala à la Jennifer Lopez. Här har kronprinsessan valt ett par chunky ringar i guldfärg som är twistade. Elegant matchade till outfiten i beige och brunt. 

Här är ett riktigt budgetkap! Stora hoops i guldfärg från Montini. Mer info och köp här (länk till Ur & Penn.)  

5. Art deco-inspirerade örhängen med mörka stenar 

Foto: Fredrik Sandberg/TT / TT NYHETSBYRÅN

Kronprinsessan är inte rädd för att låta örhängena ta plats och dessa hängande örhängen är så snygga till den annars enkla outfiten. Infattade mörka stenar i art deco-stil - så snygga! 

Örhängen från Caroline Svedblom.Örhängen från Caroline Svedblom.Örhängen från Caroline Svedblom.
Örhängen från Caroline Svedblom.

Läckra örhängen som påminner mycket om Victorias i formen och med mörka slipade swarovskikristaller och mycket wow-faktor. Alexa earrings black diamond från Caroline Svedblom. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)   

6. Enkla gnistrande stenar 

Foto: Marie Birkl / TT / TT NYHETSBYRÅN

Och ibland behöver inte örhängena vara större än så här. En enkel gnistrande ädelsten räcker gott! Victorias stenar ser ut att sakna större infattning vilket ger dem en mer delikat känsla. Mycket stilfullt! 

Örhängen med cubic zrikoner från Edblad.Örhängen med cubic zrikoner från Edblad.Örhängen med cubic zrikoner från Edblad.
Örhängen med cubic zrikoner från Edblad.

Enkla örhängen i stål med cubic zirkon från Edblad. Ett alternativ för dig som inte vill satsa pengarna på äkta diamanter - men precis lika enkelt snygga! Mer info och köp här (länk till Edblad.)  

7. Lekfulla stora örhängen 

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / IBL

När kronprinsessan gästade Polarpriset senast bar hon en rosa drömklänning och dessa stora oregelbundna rosa örhängena - snacka om storstilad entré. De är gjorda i trä av den svenska designern Ingy och är verkligen unika! Kronprinsessan har burit flera större örhängen av Ingy, det är alltid roligt att Victoria väljer svensk design! 

8. Enkla hoops i silver 

Foto: Pontus Lundahl/TT / TT NYHETSBYRÅN

Här har kronprinsessan valt ett par enkla hoops i silverfärg som är från Sophie by Sophie, ett återkommande märke i Victorias smyckessamling. Detta är den perfekta storleken på örhängen som man vill ska synas men som ändå inte tar alltför mycket plats. Verkligen eleganta på kronprinsessan! 

Bold hoops från Sophie by Sophie.Bold hoops från Sophie by Sophie.Bold hoops från Sophie by Sophie.
Bold hoops från Sophie by Sophie.

Ringarna från Sophie by Sophie är gjorda i rodiumpläterad mässing och heter Bold hoops. De kommer i fler färger och finns även i en mindre variant. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias favoritdesigner: ”5 smycken alla ska ha i sin basgarderob” 

LÄS MER: Prinsessan Sofias väska är tillbaka i fler färger – ett budgetkap från Åhléns märke Wera!