Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Victoria anländer till Östersjöfestivalen på Berwaldhallen i Stockholm på torsdagskvällen.Victoria anländer till Östersjöfestivalen på Berwaldhallen i Stockholm på torsdagskvällen.Victoria anländer till Östersjöfestivalen på Berwaldhallen i Stockholm på torsdagskvällen.
Victoria anländer till Östersjöfestivalen på Berwaldhallen i Stockholm på torsdagskvällen. Foto: Jessica Gow / TT / TT NYHETSBYRÅN

Kronprinsessan Victoria tar sig an höstens uppdrag – med stil

Semestern är slut även för vårt kungahus. Victoria tog sig i veckan an höstens första uppdrag – med stil. 

Som en lavendeldröm gjorde hon entré utanför Berwaldhallen i Stockholm under torsdagskvällen – kronprinsessan Victorias klädval inför Östersjöfestivalen kunde inte vara mer perfekt och klädsam. Den pastellfärgade klänningen matchade semesterbrännan och humöret var det inget fel på. Kronprinsessan strålade, men det är inget ovanligt på officiella uppdrag, och allra minst på de frågor som rör Östersjön. 

Victorias klänning kommer från danska Rotate Birger Christensen.Victorias klänning kommer från danska Rotate Birger Christensen.Victorias klänning kommer från danska Rotate Birger Christensen.
Victorias klänning kommer från danska Rotate Birger Christensen. Foto: PELLE T NILSSON / SPA | Swedish Press Agency

 

Vattenfrågorna ligger kronprinsessan speciellt nära hjärtat

Vattenfrågorna ligger kronprinsessan speciellt nära hjärtat och hon missar sällan en möjlighet att lära sig mer eller använda sin plattform för att belysa den akuta frågan som handlar om hur vi förbättrar våra vatten för oss själva och för de djur och växter som lever där. Det var inte Victorias första officiella framträdande efter sommarledigheten – inför Östersjödagen den 25 augusti besökte kronprinsessan i tidigare i veckan Gårdsjö lantbruk som 2021 utsågs till Årets svenska Östersjöbonde. I dag, fredag, ska hon närvara vid fanöverlämning till Älvsborgs amfibieregemente.

Kronprinsessan Victoria tas emot av Staffan Becker, chef för Berwaldhallen, och Cilla Benkö, vd på Sveriges Radio när hon anländer till Östersjöfestivalen.Kronprinsessan Victoria tas emot av Staffan Becker, chef för Berwaldhallen, och Cilla Benkö, vd på Sveriges Radio när hon anländer till Östersjöfestivalen.Kronprinsessan Victoria tas emot av Staffan Becker, chef för Berwaldhallen, och Cilla Benkö, vd på Sveriges Radio när hon anländer till Östersjöfestivalen.
Kronprinsessan Victoria tas emot av Staffan Becker, chef för Berwaldhallen, och Cilla Benkö, vd på Sveriges Radio när hon anländer till Östersjöfestivalen. Foto: Jessica Gow / TT / TT NYHETSBYRÅN

Kvällen till ära bar Victoria en snygg klänning från danska Rotate Birger Christensen som när den fanns i butik kostade strax över 2 000 kr. Damernas Värld tipsar om att en snarlik, något festligare variant med paljetter, nu finns att klicka hem. 

Sierina Sequin Dress från Rotate Birger Christensen.Sierina Sequin Dress från Rotate Birger Christensen.Sierina Sequin Dress från Rotate Birger Christensen.
Sierina Sequin Dress från Rotate Birger Christensen.

Lavendelfärgad klänning med klädsamt rynk i midja. Den är försedd med paljetter, och är skapad i samma modell som klänningen kronprinsessan Victora bar under Östersjöfestivalen. Mer info – köp här (länk till Boozt). 

LÄS MER Prinsessornas favoritklänning – vem bär den bäst?

LÄS MER Victorias blommiga sommar – här är en tillbakablick

LÄS MER Inspireras av Victoria: 8 klänningar i romantisk stil