Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Bra styling handlar om att kombinera kontraster och att hålla det enkelt – något som stämmer väl in på Victorias look.Bra styling handlar om att kombinera kontraster och att hålla det enkelt – något som stämmer väl in på Victorias look.Bra styling handlar om att kombinera kontraster och att hålla det enkelt – något som stämmer väl in på Victorias look.
1 AV 3
Kronprinsessan delade ut pris – så var hon klädd
2 AV 3
Bra styling handlar om att kombinera kontraster och att hålla det enkelt – något som stämmer väl in på Victorias look.
3 AV 3
Foto: PELLE T NILSSON / SPA | Swedish Press Agency

Kronprinsessan Victoria tillbaka på jobbet – återupprepade smarta stilknepet

Kronprinsessan Victoria är tillbaka på jobbet och återupprepade sitt smarta stilknep när hon delade ut pris på Stockholm Junior Water Prize – självklart klädd i något blått. 

Kronprinsessan Victoria har haft semester och var officiellt tillbaks på jobbet i samband med Stockholm Junior Water Prize under tisdagen där hon delade ut pris till unga som engagerar sig i vattenfrågor och därmed får en plats i Sveriges Unga Forskningslandslag.

Vi får oftast se Victoria bära just blått när hon deltar på Stockholm Water Prize och gårdagens utdelning till unga talanger blev inget undantag. Dessutom fick vi se kronprinsessan återupprepa sitt numera signifikativa (och smarta!) stilknep där hon kombinerar ett festligt se-på-mig-plagg i lyxigare material med något enklare i såväl material och färg som design. En look med festlig kjol och en något enklare topp i svart som vi sett kronprinsessan bära flertalet gånger den senaste tiden.   

LÄS MER: Victorias smarta stilknep inför festen

Kronprinsessan delade ut pris på Stockholm Junior Water Prize. Syftet med stipendiet är att uppmuntra unga människor att engagera sig i vattenfrågor lokalt, nationellt eller globalt.Kronprinsessan delade ut pris på Stockholm Junior Water Prize. Syftet med stipendiet är att uppmuntra unga människor att engagera sig i vattenfrågor lokalt, nationellt eller globalt.Kronprinsessan delade ut pris på Stockholm Junior Water Prize. Syftet med stipendiet är att uppmuntra unga människor att engagera sig i vattenfrågor lokalt, nationellt eller globalt.
Kronprinsessan delade ut pris på Stockholm Junior Water Prize. Syftet med stipendiet är att uppmuntra unga människor att engagera sig i vattenfrågor lokalt, nationellt eller globalt. Foto: PELLE T NILSSON / SPA | Swedish Press Agency
Accessoarerna är viktiga för att sätta en säker stil. Victoria matchar en festlig look med en rockig väska och exklusiva smycken.Accessoarerna är viktiga för att sätta en säker stil. Victoria matchar en festlig look med en rockig väska och exklusiva smycken.Accessoarerna är viktiga för att sätta en säker stil. Victoria matchar en festlig look med en rockig väska och exklusiva smycken.
Accessoarerna är viktiga för att sätta en säker stil. Victoria matchar en festlig look med en rockig väska och exklusiva smycken. Foto: PELLE T NILSSON / SPA | Swedish Press Agency
Smart och enkelt stilknep – bär en festlig kjol med en enkel svart topp. Snyggt, stilrent och festligt.Smart och enkelt stilknep – bär en festlig kjol med en enkel svart topp. Snyggt, stilrent och festligt.Smart och enkelt stilknep – bär en festlig kjol med en enkel svart topp. Snyggt, stilrent och festligt.
Smart och enkelt stilknep – bär en festlig kjol med en enkel svart topp. Snyggt, stilrent och festligt. Foto: PELLE T NILSSON / SPA | Swedish Press Agency
Kronprinsessan anländer till Stockholm Waterfront för prisutdelningen på Stockholm Junior Water Pprize.Kronprinsessan anländer till Stockholm Waterfront för prisutdelningen på Stockholm Junior Water Pprize.Kronprinsessan anländer till Stockholm Waterfront för prisutdelningen på Stockholm Junior Water Pprize.
Kronprinsessan anländer till Stockholm Waterfront för prisutdelningen på Stockholm Junior Water Pprize. Foto: KEITH RÖNNBERG

 

Denna gång bar kronprinsessan kjol från H&M:s Conscious Collection, svart topp från Valentino och skor från Saint Laurent. De vackert blå smyckena kommer från Swarovski. En look vi känner igen från tidigare då kronprinsparet besökte Australien i februari – då var kjolen också blommig och blå och toppen svart. 

Kronprinsessan Victoria i en liknande look under besöket i Australien tidigare i år – med kjol från Philosophy Lorenzo Di Serafini, topp från Stylein, halsband från Swarovski och skor från Saint Laurent.Kronprinsessan Victoria i en liknande look under besöket i Australien tidigare i år – med kjol från Philosophy Lorenzo Di Serafini, topp från Stylein, halsband från Swarovski och skor från Saint Laurent.Kronprinsessan Victoria i en liknande look under besöket i Australien tidigare i år – med kjol från Philosophy Lorenzo Di Serafini, topp från Stylein, halsband från Swarovski och skor från Saint Laurent.
Kronprinsessan Victoria i en liknande look under besöket i Australien tidigare i år – med kjol från Philosophy Lorenzo Di Serafini, topp från Stylein, halsband från Swarovski och skor från Saint Laurent.

Stilknepet går så klart att variera med flera plagg ur basgarderoben, som här där Victoria stylat en festlig kjol med en klassisk vit skjorta – ett genidrag.

Kronprinsessan på väg till operakonsert i juni tidigare i år.Kronprinsessan på väg till operakonsert i juni tidigare i år.Kronprinsessan på väg till operakonsert i juni tidigare i år.
Kronprinsessan på väg till operakonsert i juni tidigare i år. Foto: PELLE T NILSSON / SPA| SWEDISH PRESS AGENCY

LÄS MER: Se kronprinsessan Victorias otroliga stilresa – från då till nu

LÄS MER: Här är prinsessornas sommarstil nummer ett