Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Vi tipsar om kungligheternas skönhetsfavoriter!Vi tipsar om kungligheternas skönhetsfavoriter!Vi tipsar om kungligheternas skönhetsfavoriter!
Vi tipsar om kungligheternas skönhetsfavoriter!

Kunglig skönhetsguide: 14 produkter kungligheterna älskar

Är du nyfiken på hur kungligheterna får sin fantastiska lyster? Vi har tagit reda på deras bästa skönhetsprodukter och tipsar om allt från Kate Middletons go-to läppglans till drottning Elizabeth och Meghan Markles favoritnagellack!

Kungligheterna strålar och deras sminkrutiner är något många inspireras av. Nedan listar vi några av kungligheternas mest trogna skönhetsprodukter. 

Kate Middleton med sitt favoritläppglans.Kate Middleton med sitt favoritläppglans.Kate Middleton med sitt favoritläppglans.
Kate Middleton med sitt favoritläppglans. Foto: Karwai Tang / Getty Images Europe

Natural lip perfector lip gloss från Clarins 

För att hålla läppar mjuka vid Wimbledon-turneringen 2019, sågs Kate dutta på denna skira, skimrande läppglans – sedan dess har glanset blivit känt som hennes favorit. Och kärleken till märket verkar vara ett familjedrag – Clarins gav nämligen drottning Elizabeth hennes alldeles egna personliga läppstiftsnyans till hennes kröningsdag.
Mer info och köp här (länk till Skincity).

Touche Éclat från Yves Saint Laurent

Denna ikoniska concealer fick en dedikerad plats i Meghan Markles rutin redan under inspelningarna av serien Suits. Detta för sin förmåga att ge en snyggt subtil täckning med naturlig lyster.
Mer info och köp här (länk till Lyko).

Hypnôse mascara från Lancôme

Mascaran som Kate Middleton förlitar sig på för att hålla sina fransar vackra och långa är denna favorit från Lancôme. Den ger snygg volym utan att klumpa eller smula sig, vilket är ett måste när du är i hertiginnans tjänst.
Mer info och köp här (länk till Nordicfeel).

Diorshow Iconic Overcurl Mascara från Dior

Meghan å andra sidan, berättar i en intervju för Allure, att denna Dior-mascara är hennes absoluta favorit. Det sägs till och med att detta var mascaran hon bar på bröllopet med prins Harry. Den ger ordentligt med volym samtidigt som den separerar fransarna likt en vacker solfjäder.
Mer info och köp här (länk till Kicks).

White rose från Floris London 

Vill du dofta som en riktig drottning? Även om vi aldrig helt säker kan veta vilken som är drottning Elizabeths signaturdoft, är hon känd för att vara ett fan av engelska märket Floris. Det ryktas till och med om denna parfym, White rose, i själva verket är hennes egen. Den eleganta och vackra parfymen har blommigt silkeslena noter blandat med mustiga kryddor och mysk – en doft svår att motstå.
Mer info och köp här (länk till gents).

Lip Color Cream Rose Petal från Elizabeth Arden

Elizabeth Arden har haft en kunglig order från drottning Elizabeth i över 55 år. Även om märket inte vill avslöja vilka som är drottningens favoritprodukter, har hon länge sagts vara ett stort fan av deras läppstift. Och ofta ser vi droppningen i en snygg rosa-röd läpp.
Mer info och köp här (länk till Bangerhead).

Nail polish i nyansen Ballet Slippers från Essie

Detta delikata rosa lack är numera en av Essies kult-produkter. Det är inte bara Meghan som är ett stort fan av nyansen Ballet Slippers, utan det ryktas också vara en av drottningens go-to produkter för fräscha naglar. På Essies hemsida kan man läsa ett brev från 1989 där drottning Elizabeths frisör ber om en flaska i denna specifika nyans, eftersom att det är ”den enda färg som Hennes Majestät vill bära.”
Mer info och köp här (länk till Kicks).

Shimmer brick i pink quartz från Bobbi Brown

Oftast ser vi Kate i en rosig färg och denna skimrande rosa multiprodukt från Bobbi Brown är hennes favorit! Hon använde den till och med på hennes bröllopsdag (dagen till ära gjorde hon förvånansvärt nog sin makeup alldeles själv!). Paletten är en allt-i-ett produkt som kan användas som ögonskugga, bronzer, highlighter och rouge.
Mer info och köp här (länk till Åhlens).

Läppstift i färgen sandwashed pink från Bobbi Brown

En annan produkt som Hertiginnan av Cambridge använde sig av på sin bröllopsdag är denna halvmatta och brunrosa nyans som gav hennes läppar en snyggt naturlig färg.
Mer info och köp här (länk till Lookfantastic).

Eye kohl eyeliner pencil i färgen teddy från Mac 

I intervjun med Allure berättar Meghan också att hon älskar att använda denna eyeliner från Mac, särskilt inför en kväll ute. Hon beskriver den som ”en vacker brun färg som har lite guld i sig”.
Mer info och köp här (länk till Bangerhead).

Blush orgasm från Nars

 

”Jag älskar Nars rouge i färgen orgasm”, sa Meghan även till Allure när hon fortfarande var aktuell med Suits. ”Jag använder den både under och utanför inspelningarna eftersom den ger en så fin lyster inifrån”. Kate sägs också vara ett stort fan av rouge-fägen.
Mer info och köp här (länk till Bangerhead).

Perfect eye pencil i midnight blue från All I am Beauty

Liksom många andra på 80-talet älskade prinsessan Diana blå eyeliner. Och denna look har i år kommit tillbaka med bravur. Dianas Elizabeth Arden penna i nyasen blue kohl går tyvärr inte längre att få tag på, men med All I am Beautys ögonpenna får du en snarlik sminkning.
Mer info och köp här (länk till Lyko).

Luminous silk foundation från Giorgio Armani 

Luminous silk foundation är produkten bakom Meghans glow, berättar hennes före detta makeup artist Lydia Seller till Refinery 29. I intervjun säger hon även att Hertiginnan föredrar när hennes fräknar syns igenom sminket för att ge en mer naturlig look. Och det var just Giorgio Armanis foundation som var hennes favorit för semitäckande bas med lyster. För att applicera den använde Meghan sig av en klassisk beautyblender.
1. Luminous Silk Foundation från Giorgio Armani. Mer info och köp här (länk till Lyko).
2.
Beautyblender Original Pink. Mer info och köp här (länk till Meds).

LÄS MER: Experternas beautyfavoriter – knepen och produkterna bakom kändislookerna 

LÄS MER: Så fixar du Victorias snygga sminklook – vi listar produkterna