Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Marianne Dulong Hoff gör smycken till kungligheter.Marianne Dulong Hoff gör smycken till kungligheter.Marianne Dulong Hoff gör smycken till kungligheter.
Marianne Dulong Hoff gör smycken till kungligheter. Foto: Mathilde Schmidt

Marianne Dulong Hoff gör smycken till kungligheter: ”Jag följer aldrig trender”

Smyckesdrottningen hos Dulong Fine Jewelry väljer sina modeköp med lika stor omsorg som stenarna och pärlorna i hennes vackra smycken.

– Ett smycke ska få dina ögon att stråla och din hud att glöda. Gör det inte det så ska du välja en annan färg på dess metall, sten eller pärlor. Håll upp smycket mot huden och bedöm dess effekt, säger Marianne Dulong Hoff, som tillsammans med stylisten, designern och affärspartnern Anja Camilla Alajdi tar fram designen på de smycken som sedan tillverkas för hand i Dulong Fine Jewelrys verkstad utanför Köpenhamn.

LÄS OCKSÅ: Kronprinsessan Victorias stylist delar sina bästa stylingtips

MARIANNE DULONG HOFF

GÖR Grundare och designer på Dulong Fine Jewelry.
ÅLDER 50 år.
BOR Utanför Köpenhamn.
FAMILJ Maken Christian (vd för Dulong) och fyra barn.

– Smycken framhäver din personlighet och kan förvandla en vardagsoutfit och göra den glamourös. Man känner sig lite mer påklädd och mer som sig själv, säger Marianne, som är lika noga med sina modeköp som med Dulongs smycken.

Passform är otroligt viktigt för min stil och jag undviker plagg som inte passar min kropp

–Jag satsar på god kvalitet och följer aldrig trender, utan köper tidlös design som jag vet att jag kommer att bära i många år. Passform är otroligt viktigt för min stil och jag undviker plagg som inte passar min kropp. Jag har samma filosofi i fråga om mode som kring mina smycken.

Kronprinsessan Mary av Danmark på sin bröllopsdag, i örhängen från Dulong Fine Jewelry.Kronprinsessan Mary av Danmark på sin bröllopsdag, i örhängen från Dulong Fine Jewelry.Kronprinsessan Mary av Danmark på sin bröllopsdag, i örhängen från Dulong Fine Jewelry.
Kronprinsessan Mary av Danmark på sin bröllopsdag, i örhängen från Dulong Fine Jewelry.