Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Meghan Markle bar en topp från svenska Anine Bing – ett märke hon ofta återkommer till.Meghan Markle bar en topp från svenska Anine Bing – ett märke hon ofta återkommer till.Meghan Markle bar en topp från svenska Anine Bing – ett märke hon ofta återkommer till.
Meghan Markle bar en topp från svenska Anine Bing – ett märke hon ofta återkommer till. Foto: Karwai Tang / WireImage

Meghan Markles stiliga fullträff i svensk design

Meghan Markle har anammat en mer avslappnad stil sedan flytten till USA. Men elegansen är självklart kvar. När hertiginnan av Sussex i veckan intog röda mattan tillsammans med prins Harry tog hon på sig ett av sina favoritmärken – som råkar vara svenskt. 

Det har gått två sedan Meghan Markle och prins Harry flyttade till USA. Nu är hertiginnan och hertigen av Sussex tillbaka i Storbritannien för första gången sedan drottning Elizabeth II:s platinajubileum i juni tidigare i år. Besöket är en del av en turné som löper genom Europa. Bland annat har paret besökt välgörenhetsorganisationer och Meghan Markle har hållit tal på toppmötet One Young World Summit i Manchester. I tisdags besökte paret Tyskland för att markera starten på Invictus Games i Düsseldorf som är ett av Harrys äldsta välgörenhetsprojekt.

Meghan Markle som sedan flytten till USA anammat en mer avslappnad stil anlände till den utrullade röda mattan i neutrala färger, med en stickad ärmlös topp från svenskdanska Anine Bing – ett märke hon gärna återkommer till – och ett par beige byxor med hög midja och vida ben från Brandon Maxwell. En elegant stil vi mer än gärna tar inspiration av i höst och adderar med oversizekavaj, spetsiga stövlar och vackra smycken, gärna i större modell. Och när kylan blir mer påtaglig passar en skräddad ullkappa eller en klassisk bikerjacka perfekt som pricken över i:et. 

Kolla in hur du fixar hertiginnans stil nedan. 

Meghan Markle i avslappnad men elegant stil och topp från svenskdanska märket Anine Bing.Meghan Markle i avslappnad men elegant stil och topp från svenskdanska märket Anine Bing.Meghan Markle i avslappnad men elegant stil och topp från svenskdanska märket Anine Bing.
Meghan Markle i avslappnad men elegant stil och topp från svenskdanska märket Anine Bing.Meghan Markle i avslappnad men elegant stil och topp från svenskdanska märket Anine Bing.Meghan Markle i avslappnad men elegant stil och topp från svenskdanska märket Anine Bing.
1 AV 2
Meghan Markle i avslappnad men elegant stil och topp från svenskdanska märket Anine Bing.
Foto: RUT / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
2 AV 2
Meghan Markle i avslappnad men elegant stil och topp från svenskdanska märket Anine Bing.
Foto: Samir Hussein / WireImage
https://www.instagram.com/p/ChKl6dElpNp/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Anine Bing visade nyligen upp sig i samma topp från sitt egna märke.

Harry och Meghan intar röda mattan under besöket i Düsseldorf.Harry och Meghan intar röda mattan under besöket i Düsseldorf.Harry och Meghan intar röda mattan under besöket i Düsseldorf.
Harry och Meghan intar röda mattan under besöket i Düsseldorf. Foto: RUT / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

LÄS ÄVEN: Vilken modevecka, Victoria! Se kronprinsessans första looker för hösten

Så får du Meghan Markles stil – från budget till lyx

Ribbstickad topp med hög hals från Anine Bing. Mer info och köp här (länk till Tiffany).

Ribbstickad topp i kort modell. Finns i flera färger. Mer info och köp här (länk till & Other Stories).

Eleganta, vita, vida byxor med skärp och pressveck som sätter stilen. Mer info och köp här (länk till My Theresa).

Långa, vida byxor i snygg design från Carin Wester. Tillverkad av 98% ull. Addera ett snyggt skärp för rätt Meghan-look. Finns även i grått. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

LÄS MER: Tennisarmband - 8 snygga och trendiga armband som passar alla tillfällen

LÄS MER: Anine Bing: ”Många kändisar väljer mina kläder för att känna sig som sig själva”