Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Prinsessan Sofia i perfekt matchning på en av årets första vårvarma dagar.Prinsessan Sofia i perfekt matchning på en av årets första vårvarma dagar.Prinsessan Sofia i perfekt matchning på en av årets första vårvarma dagar.
1 AV 2
Färgningar • Uppsättningar • Den omtalade transformertiaran
2 AV 2
Prinsessan Sofia i perfekt matchning på en av årets första vårvarma dagar.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

Prinsessan Sofia banar väg för sommaren – i blommig kostym

Vårens första varma dagar har anlänt och blommor och träd börjar grönska. Prinsessan Sofia matchar det vackra vädret och banar väg för sommaren – i en blommig kostym. 

Det är en stund kvar tills Den blomstertid nu kommer ska sjungas och sommaren är här, men äntligen kan vi säga att våren är här på riktigt. Vi är vana att se prinsessorna i blommiga klänningar när säsongen är rätt men i dag visade Sofia att en blomstrande kostym är sommarens hetaste plagg – både till vardag och fest. Och jobb! När prinsessan anlände till ett styrelsemöte på Sophiahemmet under tisdagen matchade hon det soliga vädret i en vit kostym med vackert blommönster och knytskärp från svenska märket By Malina. 

Prinsessan Sofia anländer till Sophiahemmet där hon är hedersordförande sedan 2016.Prinsessan Sofia anländer till Sophiahemmet där hon är hedersordförande sedan 2016.Prinsessan Sofia anländer till Sophiahemmet där hon är hedersordförande sedan 2016.
Prinsessan Sofia anländer till Sophiahemmet där hon är hedersordförande sedan 2016. Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

LÄS ÄVEN: Prinsessan Sofias hårstylist: ”Favoriten är hästsvans”

Somrig outfit på prinsessan – blommig kostym och vit väska. En mycket somrig look att inspireras av till säsongens festliga tillfällen när du vill ha något annat än klänning.Somrig outfit på prinsessan – blommig kostym och vit väska. En mycket somrig look att inspireras av till säsongens festliga tillfällen när du vill ha något annat än klänning.Somrig outfit på prinsessan – blommig kostym och vit väska. En mycket somrig look att inspireras av till säsongens festliga tillfällen när du vill ha något annat än klänning.
Somrig outfit på prinsessan – blommig kostym och vit väska. En mycket somrig look att inspireras av till säsongens festliga tillfällen när du vill ha något annat än klänning. Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

LÄS MER: Klä dig som en prinsessa: 50 kungliga köp

LÄS MER: Hitta din favoritklänning till bröllop med klädkod kavaj