Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Prinsessan Sofias bästa väska – nu har den kommit i ny färg och mönster!

Prinsessan Sofia väljer ofta svenskt mode – och hon är inte främmande för att välja budget. En favorit är hennes vardagsväska från Wera Stockholm i cognacsfärgat skinn som nu är åter i lager. Dessutom har väskan nu kommit i en ny version - i svart krokopräglat skinn. 

Prinsessan Sofia är mästarinna på att blanda lyx med budget. En budgetfavorit kommer från svenska märket Wera, som säljs på Åhléns. Sofia har synts med toteväskan Pinza flertalet gånger och det verkar ha blivit en riktig favorit bland prinsessans vardagsväskor. Väskan är i äkta skinn och finns att köpa här (länk till Åhléns)

Prinssessan Sofia iklädd helsvart med vardagsväskan i högsta hugg.Prinssessan Sofia iklädd helsvart med vardagsväskan i högsta hugg.Prinssessan Sofia iklädd helsvart med vardagsväskan i högsta hugg.
Prinssessan Sofia iklädd helsvart med vardagsväskan i högsta hugg. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Väskan har onekligen blivit prinsessan Sofias nya följeslagare. Den är elegant men också praktisk eftersom man får med sig det mesta man behöver. Och den bruna cognacsfären är snygg att bryta upp en svart outfit med - och är dessutom tidlös.
Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Tote från Wera - prinsessan Sofias bästa vardagsväska 

Tote från Wera.Tote från Wera.Tote från Wera.
Tote från Wera.

Den finns även i en svart variant (länk till Åhléns), och nu har den kommit en crocopräglad version (länk till Åhléns), som en del i Weras vårkollektion 2021. Alla tre är perfekta vardagsväskor eftersom de rymmer matlåda, datorväska, ombyte eller vad man nu kan tänkas behöva. Samtidigt är de stilrena och eleganta och gjorda i läder som kommer att åldras snyggt.  

Favoritväskan matchad med cognacsfärgade kostymbyxor, spetsiga klackar, vit tröja med lätt polokrage och en rutig kappa. Så elegant!Favoritväskan matchad med cognacsfärgade kostymbyxor, spetsiga klackar, vit tröja med lätt polokrage och en rutig kappa. Så elegant!Favoritväskan matchad med cognacsfärgade kostymbyxor, spetsiga klackar, vit tröja med lätt polokrage och en rutig kappa. Så elegant!
Favoritväskan matchad med cognacsfärgade kostymbyxor, spetsiga klackar, vit tröja med lätt polokrage och en rutig kappa. Så elegant! Foto: Henrik Montgomery/TT

Skinnväska från Wera Stockholm – en prinsessfavorit! Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

LÄS MER: Prinsessan Sofia väljer svenskt mode och bär snyggaste örhängena!